Gudbrandsvegen 19

Tysvær
Prisantydning

2 890 000,-

 • BRA153㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1994
 • Omkostninger86 070,-
 • Totalpris2 976 070,-

Hervik - Flott enebolig med garasje og båtplass - landlig og fin beliggenhet like ved sjøen

Visning

onsdag 1 februar

17:30-18:30

Påmelding
Beskrivelse

Velkommen til Gudbandsvegen 19!

Flott enebolig som er innredet med første etasje og loft som inneholder: Første etasje: Entrè, gang, stue, kjøkken, vinterhage, bad, soverom, toalettrom, vaskerom og matbod. Loft: Gang, soverom, bad og kott.

Garasje med verksted og bod. Innredet loft med gang og 2 boder.

Tilhørende båtplass.

Innbydende og flott enebolig beliggende i landlige og naturskjønne omgivelser. Pent opparbeidet hage med flott beplantning, stier, busker og trær ellers asfaltert gårdsrom og belegningsstein. Stor garasje med innredet loft, hagestue og tilhørende båtplass.

Gang med plass til å henge fra seg sko- og yttertøy.

Stor og lys stue med store vindusflater og flott utsikt. Eikeparkett på gulv og tapetserte vegger. Vedovn og varmepumpe som gir lun og god varme. Utgang til hagestue som er innredet med flislaminat på gulv.

Pen kjøkkeninnredning med god skap og benkeplass og tilhørende hvitevarer. God plass til spisebord hvor en kan nyte den flotte utsikten.

Flott bad hvor det er fliser med varme i gulv og baderomsplater på vegger. Servant med baderomsinnredning, dusjkabinett og toalett.

Soverom med garderobeskap.

Praktisk biinngang kombinert vaskerom med belegg med varme i gulv.

Toalettrom med toalett og servant.

Gang med adkomst til to kott.

Mellomgang/bod med en plassbygd seng.

Lyst og pent bad hvor det er belegg på gulv og baderomsplater på vegger. Servant med hvit innredning, badekar og toalett.

Lyst og stort soverom med flott utsikt og 2 plassbygde dobbeltsenger.

Detaljer

Velkommen til Gudbrandsvegen 19!

Eiendommen ligger i landlige og naturskjønne omgivelser i et lite byggefelt like sør for krysset Hervikvegen/Hundsnesvegen. Sjø, kai, butikk og flotte turområder like ved og kort ca 10 minutters kjøring til Tysværvåg hvor det er skole og barnehage.

Flott enebolig som er innredet med første etasje og loft som inneholder: Første etasje: Entrè, gang, stue, kjøkken, vinterhage, bad, soverom, toalettrom, vaskerom og matbod. Loft: Gang, soverom, bad og kott.

Garasje med verksted og bod. Innredet loft med gang og 2 boder.

Hagestue.

Tilhørende båtplass.

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og i god stand. For mer info henvises det til eiendommens tilstandsrapport.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 122 kvm Loft: 31 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført med ringmur i betong, yttervegger av 4" reisverk. Utvendig tekket med liggende trekledning. Yttertaket tekket med betongpanner.

Ominnredning fra originale bygningstegninger: Første etasje: Soverom er omgjort til en del av stue, bod er innredet til gjestetoalett. Det er bygget vinterhage og en utvendig bod. Tiltakene er ikke omsøkt godkjent hos kommunen. Loft: Soverommet er laget større enn originale bygningstegninger, boden er innredet til bad og del av det som var tegnet inn som bad er bod.

Garasjen har ikke har brukstillatelse/ferdigattest, men er registrert "tatt i bruk" i matrikkelen. En liten del av overbygg på garasje står over på naboen sin tomt.

Kommunen har ingen opplysninger om hagestue i sine arkiver.

Oppsummering av avvik ved eiendommen som har fått tilstandsgrad 3 (TG3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten. - Våtrom: Generell - Bad Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Det bli ikke registrert fuktskader i rommet men pga alder blir det gitt Tg 3.

 • Våtrom: Generell - Vaskerom Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Det bli ikke registrert fuktskader i rommet men pga alder blir det gitt Tg 3. I himlingen er det registret fuktmerker ved ventilen, men med fuktsøk med protimetere det ble ikke registrert fuktverdier.

 • Våtrom: Generell - Bad Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

Primærrom

Første etasje: Entrè, gang, stue, kjøkken, vinterhage, bad, soverom, toalettrom og vaskerom. Loft: Gang, soverom og bad.

Ferdigattest

Det finnes brukstillatelse men ikke ferdigattest for boligen. Brukstillatelse hadde følgende anmerkninger: 1. Nedløp for takvann må tilkobles overvannsledning. 2. Lause panner må fjernes fra taket. 3. Åpning mellom trappetrinn i trapp til loft skal være maks 100 mm. 4. Avslutning av trepanel rundt feieluke er uheldig og må byttes ut med ubrennbart materiale. 5. Bod på loft har ikke tilfredsstillende ventilasjon. Gjenstående arbeider hadde utbedringsfrist 15.11.95.

Garasjen har ikke har brukstillatelse/ferdigattest, men er registrert "tatt i bruk" i matrikkelen. En liten del av overbygg på garasje står over på naboen sin tomt.

Kommunen har ingen opplysninger om hagestue i sine arkiver.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Tilkomst fra offentlig vei.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i landlige og naturskjønne omgivelser i et lite byggefelt like sør for krysset Hervikvegen/Hundsnesvegen. Sjø, kai, butikk og flotte turområder like ved og kort ca 10 minutters kjøring til Tysværvåg hvor det er skole og barnehage.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 72 250,-
  • kr 86 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 976 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 899,- pr. 2022. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år. Avgiftene faktureres månedlig.

  Renovasjon

  kr 2 981,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 619 873,- Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 30.06.22 og selgers Egenerklæring datert 26.07.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 26. jan. 2023

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 1-22-00192
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.