Guletjødnvegen 73 A, 4250 KARMØY

Guletjødnvegen 73 A

Karmøy
Prisantydning

3 800 000,-

 • BRA218㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1995
 • Omkostninger108 820,-
 • Totalpris3 908 820,-

Flott bolig med nydelig uteområde. Garasje integrert i boligen. Sentral beliggenhet.

Beskrivelse

Boligen er innredet over 2 etasjer.
1. etasje: kjøkken, stue, bad, bad/vaskerom, 3 soverom, wc, hall m/trapp, garderoberom, kjølerom og garasje. Loft: 2 soverom og loftstue.

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt.

Flott overbygget inngangsparti som tar deg videre til en innbydende romslig entré/hall med fliser på gulv. Lys stue med store vinduer som gir godt dagslys. Utgang til uteområdet fra stue. Stuen har parkett og malt tapet på veggene. Pen vedovn i stue som gir god varme.

Stort kjøkken/allrom med prefabrikkert kjøkkeninnredning med profilerte fronter og benkeplate av laminat. Integrert stekeovn og koketopp. Det er vedovn på kjøkken.

Bad har fliser på gulv og baderomstapet på veggen. Dobbel vask i seksjon, dusj og boblebad (boblebad har ikke vært i bruk av selger og usikker på om det fortsatt fungerer).

Det er tre soverom i 1. etasje. Alle soverommene har parkett på gulv. Hovedsoverom har direkte adkomst til bad og garderoberom.

Gjestetoalett har fliser på gulv og vegger. Toalettet er av nyere dato. Varmekabler i gulv.

Romslig vaskerom med kjølerom. Her er det direkte utgang til garasje.

Godt utnyttet garasje med hyller og arbeidsbenk. Det er installert varmepumpe i garasjen.

Boligen har sentralstøvsuger.

Varmekabler i hall, bad og gjestetoalett.

Detaljer

Velkommen til Guletjødnvegen 73 A, en flott enebolig med glaserte takpanner og nydelig uteområde.

En innbydende entré/hall ønsker deg velkommen inn i boligen. Du kan også parkere i garasje som tar deg direkte inn i boligen. Boligen har en lys stue med pen vedovn. Stort kjøkken/allrom med god spiseplass. Det er tre soverom på hovedplan. Hovedsoverom har walk-in-closet og direkte adkomst til baderom. Stort vaskerom med kjølerom. Bad med dusj, boblebad, wc og dobbel vask i seksjon. Det er også separat gjestetoalett.

På loftet har du to soverom og loftstue (ikke godkjent for varig opphold) .

Stor garasje innredet med hyller og arbeidsbenk. Oppvarming med varmepumpe.

Eiendommen er solrik, meget pent opparbeidet med belegningsstein, skifer, kantstein av granitt, hekk, busker og diverse beplantning.

Populær beliggenhet i barnevennlig boligområde. Kort avstand til den nye barneskolen.
Her har man gangavstand til barnehage, idrettsanlegg, ungdomsskole, Kiwi og Kopervik sentrum.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 199 kvm Loft: 19 kvm.
Bygningsinformasjon

Boligen er bygget med grunnmur av betong, yttervegger i bindingsverk av tre som er kledd med liggende trepanel. Takkonstruksjon er av tre og utført som valmtak. Det er tekket med glasserte takpanner.

Innredning på loft avviker fra mottatte bygnings tegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen. ( Loft har lav takhøyde, og deler av innredet areal er ikke målbart. Arealet der loftet har for lav takhøyde vil ikke kunne søkes godkjent til rom for varig opphold.)

Store avvik iht. tilstandsrapport: TG 3: Våtrommene er fra byggeår.

Primærrom
 1. etasje: kjøkken, stue, bad, bad/vaskerom, 3 soverom, wc og hall m/trapp. Loft: 2 soverom og loftstue (ikke godkjent for varig opphold)
Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 31.08.94. 1. Krypkjeller må ventileres i henhold til byggforskseriens byggdetaljer. ark A 521.203. som krever 16 ventiler av ventiltype II med den grunnflaten som angjeldende bolig har. Arbeidet må være utført innen: 30.06.1996.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn i stue og kjøkken. Varmekabler i hall, bad og gjestetoalett. Varmepumpe i garasje og stue. (Varmepumpen i stuen fungerer ikke.) Ellers elektrisk oppvarming i boligen.

 • Beliggenhet

  Flott beliggenhet i attraktivt og barnevennlig boligområde. Kort avstand til den nye barneskolen. Her har man gangavstand til barnehage, idrettsanlegg, ungdomsskole, Kiwi og Kopervik sentrum.

  Adkomst

  Følg Austre Karmøyveg fra Kopervik forbi Åsebøen, ta til høyre inn Lyngvegen. Ta så første til høyre inn Guletjødnvn. Følg skilting frem til nr. 73A.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 800 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 95 000,-
  • kr 108 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 908 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 183,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Eiendomskatt kommer i tillegg.

  Ligningsverdi

  kr 636 299,- Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Hvis viften til kjølerommet blir for varm kan dekslet tas av.

  Varmepumpen i stuen fungerer ikke.

  Boblebad er ikke blitt brukt av selger og det er dermed usikkert om denne fungerer slik dette skal.

  Nåværende eier har benyttet eiendommen til tiltak innenfor barnevernet.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport datert 26.01.22 og selgers egenerklæring datert 29.01.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 13. mai 2022

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 2-21-00314
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.