Guletjødnvegen 91, 4250 KARMØY

Guletjødnvegen 91

Karmøy
Prisantydning

850 000,-

 • BRA74㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris1 046 932,-
 • Felles/mnd3 654,-

Lys leilighet med sentral beliggenhet - Balkong med gode solforhold - Stort potensial

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, bad, wc, vaskerom, kjøkken, stue og soverom.

Parker bilen på borettslagets biloppstillingsplass, og ta deg videre opp i denne svært så lyse og flotte leiligheten. Her er det muligheter for å leie biloppstillingsplass med el-bil lading.

Stort og praktisk kjøkken med innredning i god stand. Hvitevarer medfølger handelen.

Stor og luftig stue i lyse og tidsriktige farger. Her er det malte overflater i lyse farger. I stuen er det god plass til både spisebord og salong foran tv-seksjonen. Utgang til flott og solrik balkong. Store vindusflater som gir godt med naturlig lys inn i dette rommet.

Praktisk dusjrom med dusjkabinett. Toalettrom like ved, og eget vaskerom like ved kjøkken.

Stort soverom like ved leilighetens bad. Dette rommet er av god størrelse. Godt med plass for lagring av tøy i stor garderobe.

Romslig gang med port-telefon.

Leiligheten har innvendig bod.

Egen bod for oppbevaring av sykler og hagemøbler i første etasje. Innbydende og lekre grøntarealer i forkant av bygget.

Detaljer
 • Lys og flott andelsleilighet med sentral beliggenhet i Kopervik
 • Leiligheten ligger i byggets 3. etasje
 • Med enkle grep kan en her virkelig utnytte leilighetens potensial. Kan enkelt gjøres om til en 3-roms leilighet med 2 soverom
 • Praktisk bad med toalettrom vegg i vegg
 • Stort og praktisk kjøkken
 • Stor stue med utgang til balkong
 • Innvendig bod
 • Sportsbod i 1. etasje
 • Gode parkeringsmuligheter med opplegg for lading av el-bil

Velkommen på visning!

Bruksareal per etasje

74 kvm.

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført i betong.

Primærrom

Gang, bad, wc, vaskerom, kjøkken, stue og soverom.

Ferdigattest

Konferer forretningsfører.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende i etablert og populært boligområde sentralt i Kopervik. Kort vei til det meste byen har å tilby. Skoler og idrettsanlegg i umiddelbar nærhet. Gangavstand til matbutikk, treningssenter, vinmonopol, fine turområder og Kopervik sentrum med dens fasiliteter. Gangavstand til offentlig kommunikasjon.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 850 000,- (Prisantydning)
  • 187 675,- andel fellesgjeld pr. dato 10. feb. 2021
  • 1 037 675,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 046 932,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 654,- Forsikring bygg, renter og avdrag på felleslån, utgifter fellesområde, kommunale avgifter, Kabel tv og internett.

  Ligningsverdi

  kr 321 068,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Følgende hvitevarer følger med i handelen (vaskemaskin, oppvaskmaskin, komfyr og kombinert kjøleskap/fryseboks). Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene.

  Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Det er videre en forutsetning at kjøper blir godkjent av styret i borettslaget.

  Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 32408135159, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 10.02.2021: 2.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 37.99975 Saldo per 10.02.2021: 1 723 309 Andel av saldo: 56 741 Første termin: 30.06.2010Første avdrag: 30.06.2015 ( siste termin 30.11.2039 ) Avdragsfritt til 01.01.15 (forfall 30.06.15) Lånenummer: 1386304050, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 10.02.2021: 0.79% pa. Antall terminer til innfrielse: 37 Saldo per 10.02.2021: 3 976 687 Andel av saldo: 130 935 Første termin: 01.09.2014Første avdrag: 01.09.2019 ( siste termin 01.03.2039 ) Avdragsfritt til 01.03.19 (forfall 01.09.19 etterskuddsvis)

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger våtromrapport datert 11.02.21, husordensregler og selgers Egenerklæring datert 10.02.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 25. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00034
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.