Guletjødnvegen 95, 4250 KARMØY

Guletjødnvegen 95

Karmøy
Prisantydning

1 250 000,-

 • BRA72㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1978
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris1 443 636,-
 • Felles/mnd3 654,-

Flott og oppusset leilighet med 2 soverom - Lekkert kjøkken - Kjekk balkong med gode solforhold - Like ved ny skole!

Beskrivelse

Leiligheten inneholder: 2 soverom, vaskerom, wc, stue, kjøkken, bad og bod.

Parker bilen på borettslagets biloppstillingsplass, og ta deg videre opp i denne svært så lekre leiligheten. Her er det muligheter for å leie biloppstillingsplass med el-bil lading.

Leiligheten har gjennomgått en oppussing i 2020, og fremstår nå som en flott og tidsriktig innredet leilighet man kan flytte rett inn i. Tidsriktige og tidløse material- og fargevalg er blitt brukt, og man bør besiktige denne leiligheten for korrekt inntrykk.

Stilig profflakkert kjøkken med åpen løsning inn mot stue. Fronter i sort utførelse og nye integrerte hvitevarer i 2020. Stilig detaljer på vegg på kjøkken og stue, med lekker spilevegg. En-stavs parkett.

Stor og luftig stue med malte overflater. Dette er virkelig et rom det er behagelig å oppholde seg i. Store vindusflater fra gulv til tak, ut til leilighetens balkong.

Praktisk bad pusset opp i 2018, med toalettrom vegg i vegg.

Stort hoved-soverom like ved leilighetens bad. Behagelig farge på vegg.

Gjestesoverom i samme gode standard. Dette soverom er ikke i leilighet opprinnelig og innfrir ikke krav til soverom pga. rommets størrelse.

Eget oppbevaringsrom/bod innvendig i leiligheten, i tillegg til sportsbod i første etasje.

Romslig gang med port-telefon.

Detaljer
 • Flott andelsleilighet med sentral beliggenhet i Kopervik
 • Leiligheten er pusset opp i 2020!
 • Leiligheten har 2 soverom og stor stue med åpen løsning inn mot kjøkken
 • Lekker spilevegg i stue og kjøkken
 • Profflakkert kjøkkeninnredning med nye integrerte hvitevarer i 2020
 • Nye en-stavs parkettgulv og malte overflater i lys og trivelig stue med utgang til balkong
 • Flott bad pusset opp i 2018
 • Gode parkeringsmuligheter med opplegg for lading av el-bil

Velkommen på visning i Guletjødnvegen 93!

Primærrom

1 soverom, 1 kontor/gjesterom, vaskerom, wc, stue, kjøkken og bad

Ferdigattest

Konferer forretningsfører.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger flott til i et av Koperviks mest populære områder. Dette er et rolig og barnevennlig strøk, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handelsmulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 250 000,- (Prisantydning)
  • 184 379,- andel fellesgjeld pr. dato 7. apr. 2021
  • 1 434 379,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 443 636,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 654,- pr. mnd som dekker bygningsforsikring, renter og avdrag på felleslån, utgifter fellesområde, kommunale avgifter, Kabel tv og internett.Styret har innstilt til årsmøte rørfornying som finansieres med et felles låneopptak på kr. 1.100.000,-. Dette kan føre til økning i månedlige felleskostnader dersom dette blir vedtatt.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene.

  Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Det er videre en forutsetning at kjøper blir godkjent av styret i borettslaget.

  Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 32408135159, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 07.04.2021: 2.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 37.99975 Saldo per 07.04.2021: 1 723 309 Andel av saldo: 56 741 Første termin: 30.06.2010Første avdrag: 30.06.2015 ( siste termin 30.11.2039 ) Avdragsfritt til 01.01.15 (forfall 30.06.15) Lånenummer: 1386304050, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 07.04.2021: 0.79% pa. Antall terminer til innfrielse: 36 Saldo per 07.04.2021: 3 876 577 Andel av saldo: 127 639 Første termin: 01.09.2014Første avdrag: 01.09.2019 ( siste termin 01.03.2039 ) Avdragsfritt til 01.03.19 (forfall 01.09.19 etterskuddsvis)

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger husordensregler og selgers Egenerklæring datert 07.04.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 15. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00077
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.