Guletjødnvegen 97, 4250 KARMØY

Guletjødnvegen 97

Karmøy
Prisantydning

1 790 000,-

 • BRA79㎡
 • EierformAndel
 • Soverom3
 • Byggeår1979
 • Omkostninger8 853,-
 • Totalpris2 021 091,-
 • Felles/mnd4 181,-

Strøken, betydelig påkostet og nyoppusset andelsleilighet med 3 soverom - Lekkert kjøkken - Balkong med gode solforhold

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, soverom x 3 stk, bad og stue/kjøkken.

Parker bilen på borettslagets biloppstillingsplass, og ta deg videre opp i denne svært så lekre leiligheten. Her er det muligheter for å leie biloppstillingsplass med el-bil lading.

Leiligheten har gjennomgått en omfattende oppgradering den siste tiden, og fremstår nå som en strøken leilighet man kan flytte rett inn i. Tidsriktige og tidløse material- og fargevalg er blitt brukt, og man bør besiktige denne leiligheten for korrekt inntrykk.

Stilig Ikea kjøkken med åpen løsning inn mot stue. Fronter i sort og integrert komfyr og platetopp. Kjøkken-øy med flott ventilator detalj integrert i benkeplaten. Stor og luftig stue i lyse og tidsriktige farger. Dette er virkelig et rom det er behagelig å oppholde seg i. Store vindusflater fra gulv til tak, ut til leilighetens balkong.

Delvis fliset bad med varme i gulv. Flott nyere innredning med front i sort utførelse, og stor speil-front i overskap. På badet er det god plass for vaskemaskin. Her er det også vegghengt toalett og stor dusjnisje.

Stort hoved-soverom like ved leilighetens bad. Dette rommet er av god størrelse, med flott svart eik laminatgulv og behagelige fargevalg på vegg. Selger har også fått satt inn en stor og praktisk speilskyvedørs garderobe som fint rommer alt man har av klær, pluss litt til.

Like ved kjøkken og stue har selger fått laget til et gjeste-soverom. Dette er en av de få leilighetene i bygget med 3 soverom. Romslig gang med god garderobeskap med speilskyvedører og port-telefon. Egen bod for oppbevaring av sykler og hagemøbler i første etasje. Innbydende og lekre grøntarealer i forkant av bygget.

Helt ny varmtvannsbereder med express funksjon. Waterguard montert mot vannlekkasje fra varmtvannsbereder, oppvaskmaskin og vask.

Detaljer
 • Strøken andelsleilighet med sentral beliggenhet i Kopervik
 • Leiligheten har 3 soverom og stor stue med åpen løsning inn mot kjøkken
 • Nytt lekkert Ikea kjøkken med integrerte hvitevarer og kjøkkenøy
 • Nye gulv og malte overflater i lys og trivelig stue med utgang til balkong
 • Rålekkert bad med dusjnisje og opplegg for vaskemaskin
 • Gode parkeringsmuligheter med opplegg for lading av el-bil

Velkommen på visning i Guletjødnvegen 97!

Primærrom

3.etasje: Gang, soverom x 3 stk, bad og stue/kjøkken.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i gang og kjøkken. ( mellom kjøkkenøy og kjøkkenskapene). Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger flott til i et av Koperviks mest populære områder. Dette er et rolig og barnevennlig strøk, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handelsmulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 790 000,- (Prisantydning)
  • 222 238,- andel fellesgjeld pr. dato 2. jul. 2020
  • 2 012 238,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 593,-
  • kr 8 853,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 021 091,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 181,- Felles bygningsforsikring, renter (kr. 420) og avdrag felleslån (kr. 779), utgifter fellesområde, kommunale avgifter og Kabel Tv og internett.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publiserert oppdraget for medlemmene.

  Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget.

  Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Haugesund Sparebank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 07.08.2020: 2.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 38.99975 Saldo per 07.08.2020: 1 759 876 Andel av saldo: 67 100 Første termin: 30.06.2010Første avdrag: 30.06.2015 ( siste termin 30.11.2039 ) Avdragsfritt til 01.01.15 (forfall 30.06.15

  Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 07.08.2020: 2.02% pa. Antall terminer til innfrielse: 38 Saldo per 07.08.2020: 4 068 882 Andel av saldo: 155 138 Første termin: 01.09.2014Første avdrag: 01.09.2019 ( siste termin 01.03.2039 ) Avdragsfritt til 01.03.19 (forfall 01.09.19 etterskuddsvis)

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 25.08.20, vedtekter, husordensregler og selgers Egenerklæring datert 29.08.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00146
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.