Guletjødnvegen 93

Karmøy
Prisantydning

1 290 000,-

Solgt
 • BRA67㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1979
 • Omkostninger11 035,-
 • Totalpris1 500 968,-
 • Felles/mnd4 074,-

Lekker og moderne leilighet i 3. etasje - Nyere kjøkkeninnredning - Beliggende like ved nye Stangaland skole!

Beskrivelse

Leiligheten holder gjennomgående fin standard. Kjekk planløsning og vedlikeholdsenkel leilighet. Gjennomgående lys 3-stavs laminat og moderne farger på vegger som gir et moderne preg på leiligheten. Åpen stue og kjøkkenløsning med nyere tidsriktig kjøkkeninnredning. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass, og er utstyrt med integrert stekeovn i praktisk arbeidshøyde, induksjonsplatetopp og kjøkkenventilator samt oppvaskmaskin. Lys og koselig stue med god plass til sofagruppe og spisebord. Direkte utgang til terrasse. Helfliset baderom med lyse fliser som gir en god romfølelse. Badet inneholder vegghengt toalett, dusjkabinett, vask i seksjon og opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak og innebygd led belysning i speil med skap.

Leiligheten har to soverom hvorav hovedsoverommet er av god størrelse med garderobeplass. Soverommet er lyst og trivelig. Soverom nummer to disponeres idag som kontor/gamingrom, men er også praktisk og velfungerende som soverom. Kjekk entrè med gulvbelegg og plass til oppbevaring av klær og sko. Leiligheten har også en bod tilknyttet entrè som er et kjekt oppbevaringsrom.

Detaljer

Leiligheten inneholder entrè med bod, to soverom, bad/ vaskerom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Sportsbod i kjeller.

Bygningsinformasjon

Leilighet i 3. etasje i en bygning med flere 4. etasjer. Bygning oppført i betong. Yttervegger i trekonstruksjon, delvis kledd med fasadeplater og forblendet med murstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten: TG2: -Innvendig: Målt høydeforskjell på mellom 10-20 mm innenfor en lengde på 2 meter. TG2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det ble registrert at dørblad til bad mangler luft spalte ved terskel og en dør som tar i karm. -Våtrom: Det ble registrert gull i fliser på vegg etter tidligere oppheng. Det er påvist at noen fliser har bom. Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. -Tekniske installasjoner: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vann og avløpsledninger. Stål sluk under benkeskap i kjøkken trenger tilsyn/utbedring. Sluk tørker ut og lukt kan forekomme. Leiligheten har naturlig ventilasjon. Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eler annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. Varmtvannstank av ukjent alder. Termostat til varmekabler i gang er defekt.

Primærrom

Leilighet Bruksareal 3. etasje: 67 kvm Primærrom 3. etasje: 63 kvm Stue/kjøkken, to soverom, bad/vaskerom, gang. Sekundærrom 3. etasje: 4 kvm Bod.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Flott beliggenhet i attraktivt og barnevennlig boligområde. Kort avstand til den nye barneskolen med fantastiske uteområder. Her har man gangavstand til barnehage, idrettsanlegg, ungdomsskole, Kiwi og Kopervik sentrum.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 290 000,- (Prisantydning)
  • 199 933,- andel fellesgjeld pr. dato 20. sep. 2023
  • 1 489 933,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-
  • Tinglysning e- skjøte kr. 250,-
  • Gebyr utlysing forkjøpsrett kr. 3.825,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • kr 11 035,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 500 968,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 074,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på felles lån, kommunale avgifter, avsetning til vedlikehold, felles bygningsforsikring, kabel tv og internett.

  Ligningsverdi

  kr 369 735,- for 2021

 • Diverse

  Saker til behandling etter generalforsamling 26.04.2023:

  1. Saker til behandling Etablering av ladestasjoner/forbedre lademuligheter til el- og hybridbiler 5.1 Vedtak: Per nå er det ladebokser med mulighet for å lade med stikkontakt. Slik som Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap påpeker er det sikrere med ladestasjoner, enn å lade på stikkontakt. Begrunnelse for forslaget er at elbil er fremtiden og det er sannsynlig at flere beboere skaffer seg elbil. Det vil derfor være nødvendig å etablere flere lademuligheter. Ladestasjoner kan gi raskere lading som gir mer forutsigbarhet for den enkelte beboer i hverdagen. I tillegg har ladestasjoner ofte innebygde sikkerhetsfunksjoner, kan utstyres med system for fordeling av tilgjengelig effekt og har mulighet for betalingsløsninger. Gode lademuligheter kan også være en stor fordel når en skal kjøpe/selge bolig. Vedtatt med fullt flertall. 5.2 Informasjonssaker Vedtak: Over lengre tid har vi registrert at det er for få parkeringsplasser tilknyttet borettslaget. Det er 28 leiligheter men kun 27 parkeringsplasser. Noen andelseiere har ikke bil, mens andre har flere biler. Styret ønsker å innhente priser og søke Karmøy kommune om mulighet for å utvide parkeringsplassen, og bygge garasjer som andelseiere kan kjøpe. Det er god plass på østsiden av bygget. 1. Etter at Karmøy kommune har begynt med kildesortering har vi fått mange flere avfallsdunker, løsningen vi har nå er ikke holdbar og styret ser på løsninger. 2. Vedtatt med fullt flertall.
  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  og selgers Egenerklæring datert , vedtekter og husordensregler. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. nov. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230402
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.