Guletjødnvegen 95

Kopervik
Prisantydning

1 090 000,-

Solgt
 • BRA76㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1979
 • Omkostninger7 210,-
 • Totalpris1 334 362,-
 • Felles/mnd4 714,-

Lettstelt leilighet i 2. etasje med 2 soverom - kjekk balkong med gode solforhold. Sentral beliggenhet.

Beskrivelse
 • Moderne stue med direkte inngang til kjøkken. Stuen har store vindusflater og utgang til kjekk balkong
 • Koselig Kjøkken med malt kjøkken innredning, direkte inngang til vaskerom. Ny kran på kjøkken.
 • Bad, wc og vaskerom ligger vegg i vegg, og det er her mulig å lage ett større bad kombinert med vaskerom. Nytt toalett, balandebatteri i dusj og kran på badet. Ny kran på wc.
 • Stort hoved-soverom like ved leilighetens bad. Dette rommet er av god størrelse.
 • Gjeste-soverom. Dette er en av de leilighetene i bygget med 2 soverom.
 • Bod like ved inngangsdøren.
 • Egen bod for oppbevaring av sykler og hagemøbler i første etasje.
 • Byggningen er blitt oppgradert siden byggeår med bl.a 3-lags vinduer med solreflekterende overflatebehandling, veggene er tilleggsisolerte med 5 cm, utvendige fasade er pusset opp, glass-gelender på terrasse. Nye avløpsrør.
Detaljer

Leiligheten inneholder gang, to soverom, bad, vaskerom, kjøkken, stue, wc og bod.

Bygningsinformasjon

Leiligheten er oppført på 2. etasje og ligger i en vertikal og horisontal delt bygning med flere leiligheter. Bygning oppført i betong. Yttervegger i trekonstruksjon. Delvis kledd med fasadeplater og forblendet med murstein.

Følgende momenter har fått TG3(Store eller alvorlige avvik) eller TG2(Avvik som kan kreve tiltak) i tilstandsrapporten: Tg 2: Skyvedøren er treg og lar seg ikke låse. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Dør til wc og et soverom tar i karm. Vaskerom - Det ble registrert sprekker i veggoverflater. Det ble registrert sprekker i veggoverflater. Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Belegget er ikke klemt med klemring i sluken. Ved tett sluk/mye vann i sluken vil vann kunne finne veien inn i konstruksjonen under. Avtrekket i taket er blendet av. Mangler ventil i taket på vaskerommet. Bad - Overflatene er av eldre dato og fremstår med noe slitasje. Belegget er gammelt og er overmalt. Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.

Primærrom

Bruksareal 2. etasje: 76 kvm Primærrom 2. etasje: 73 kvm Vaskerom, kjøkken, bad, stue , gang , toalettrom , bad og 2 soverom

Ferdigattest

Konferer forretningsfører.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Flott beliggenhet i attraktivt og barnevennlig boligområde. Kort avstand til den nye barneskolen med fantastiske uteområder. Her har man gangavstand til barnehage, idrettsanlegg, ungdomsskole, Kiwi og Kopervik sentrum.

  Adkomst

  Fra RV-47: ta av i rundkjøringen i Kopervik inn på Austre Karmøyveg. Følg vegen ca 1,8 km og ta til høyre inn på Lyngvegen. Ta så 2.veg til høyre inn på Guletjødnvegen og blokken kommer rett frem.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 090 000,- (Prisantydning)
  • 237 152,- andel fellesgjeld pr. dato 25. jan. 2023
  • 1 327 152,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-
  • Tinglysningskjøte E-tinglysning Kr. 250
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • kr 7 210,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 334 362,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 714,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, kommunale avgifter, samt utvendig vedlikehold, leie parkingsplass el-bil, felles bygningsforsikring og kabel-tv og internett.

 • Diverse

  selger informerer at døren mellom stuen og gangen er treg på et vist punkt. Den går litt ned i gulvet.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 26.01.23, husordensregler, vedtekter og selgers egenerklæring datert 24.01.23. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 01230030
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.