Gullvegen 205 A, B og C, 5550 Sveio

Gullvegen 205 A, B og C

Sveio
Prisantydning

2 590 000,-

 • BRA117㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår
 • Omkostninger15 570,-
 • Totalpris2 605 570,-

Prosjekterte rekkeboliger i flotte omgivelser - Nøkkelferdige - 3 (4)soverom, 2 stuer og 2 bad - Husbankfinansiering!

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: Bad, bod, entre, og stue/kjøkken. 2. etasje: Soverom x3, bad og stue.

Lekre funkisinspirerte rekkeboliger på Vikse i Sveio! Leveres nøkkelferdige med moderne planløsninger og materialer, 3 (4) soverom og 2 bad, . Med inntil 80% Husbankfinansiering er dette en gunstig finansieringsløsning for deg som kjøper.

Her får du kvalitet over hele linja. I tillegg til en rolig beliggenhet, tett på skole, barnehage, og med flott natur rundt deg. Nydelig utsikt til sjø.

Noen kvaliteter, se også vedlagte beskrivelser;

 • Kjøkkeninnredning fra Ikea, Hvitevarer kjøkken: stekeovn, komfyrtopp, ventilator, oppvaskmaskin og kombi kjøl/ fryseskap medfølger,

 • Baderomseksjon levert av Nygård bad. Vegghengt innredning og spel med integrert lys.

 • 3-stavs eikeparkett på de fleste gulv, flis/kabel på begge bad. Sparklet og malt gips på vegg og i himlinger. Trapp leveres som en eiketrapp med malte vanger

 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

 • Royal ytterkledning. Alle terasser blir laget som tegning viser. Plen sås ferdig og gårdsplass gruses.

Garderobeskap, møbler, panelovner og øvrig innredning inngår ikke. Installasjon inne i boligen og abonnement på TV/internett inngår ikke.

Detaljer
 • Prosjekterte funkisinspirerte rekkeboliger med god standard
 • Prisgunstige, og lave kjøpsomkostninger
 • Husbankfinansiering
 • 2 fullflisede bad
 • 3 soverom, mulighet for 4.
 • 2 stuer
 • Egen hage
 • Nærhet til skole
 • Flott utsikt
 • Rolige omgivelser
 • Prisantydning bolig A og C kr. 2.790.000,-. Prisantydning kr. 2.590.000,- bolig B.

Fri besiktigelse av tomten!

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 53 kvm.
 2. etasje: 59 kvm. Utvendig bod: 5 kvm.
Bygningsinformasjon

Huset blir rettet på ringmur. Konstruksjon av trevirke, dobbelfalset Royalimpregnert kledning, stående og liggende i kombinasjon. Tak tekket med sarnafil/takpapp. Trevinduer malt ut-/innvendig. Se forøvrig vedlagte beskrivelse.

Primærrom
 1. etasje: Bad, bod, entre, og stue/kjøkken.
 2. etasje: Soverom x3, bad og stue.
Ferdigattest

Selger plikter å besørge ferdigattest innen overtagelse. Dersom overtagelse blir avholdt ved midlertidig brukstillatelse skal selger rekvirere ferdigattest innen brukstillatelsens utløp.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

 • Beliggenhet

  Landlig og flott beliggenhet på Vikse. Boligene ligger luftig til, med utsikt til sjø og har gode solforhold. Boligene ligger vegg i vegg med Vikse skole, og ellers i nærheten av to barnehager på henholdsvis Rophus og Ekrene.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eigedomen er ikkje omfatta av reguleringsplan men ligg delvis i område for offentleg tenesteyting og delvis i LNF-område (Landbruk-, Natur- og Friluftsområde) med føresegner om spreidd bustadbygging. Kommuneplanen sine føresegner for slike område gjeld. Eigedomen grensar i vest til ny reguleringsplan for bustadbygging og barnehage. Arealet som direkte grensar til eigedomen er vist i planen som parkeringsareal for barnehage.

  • kr 2 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 7 500,-
  • kr 15 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 605 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 600,- Det er fire terminer pr år. Det betales kun Eiendomskatt pr i dag. Boligen er pr i dag ikke bygd og dermed ikke noen kommunale avgifter. Dette vil forkomme når ny eier flytter inn.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Utbygger stiller garanti iht §12 i Bustadoppføringsloven senest ved det som inntreffer først av bortfall forbehold eller ved byggestart. Utbygger kan når som helst velge å stille §47-garanti for evt innbetalinger fra kjøper for å få disse utbetalt.

  Ved evt. forskjeller gjelder tegninger foran romskjema, så beskrivelsen og deretter salgsoppgave, annonser mv.

  Utførelse: Alle arbeider/leveranser skal være ihht. NS 3420 normal utførelse.

  Toleranser: Generelt for bygg skal det benyttes toleranser i henhold til bygg detaljblad NBI 520.008 normal krav, som angitt i tabell 35, planhetstoleranser for ferdige overflater i bygg i henhold til NS 3420-1.

  Off. Krav: Leveransen i henhold til TEK 2017.

  Tegninger: Salgstegninger og 3D bilder mv er illustrasjoner og ikke bindende for den endelige leveransen.

  Setninger: I nybygg vil det normalt oppstå riss i ved skjøter og sammenføyinger, dette p.g.a. setninger og uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at riss i materialoverganger mellom tak/vegg og i hjørner ikke er reklamasjonsberettiget, men vil kunne bli flikket ved 1 års befaring.

  Egeninnsats: Det vil ikke bli anledning til egeninnsats.

  Diverse: Mindre endringer som følge av avklaringer i detaljprosjekteringen kan bli nødvendig. Dette gjelder også inne i leilighetene. Synlige rørføringer kan forekomme i rom som ikke er oppholdsrom.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Bustadoppføringslova. Iht. buopfl. §12 plikter entreprenør å stille garanti for oppfyllelse av avtalen. Entreprenør skal stille garanti og denne skal fremlegges megler straks etter avtaleinngåelse.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. des. 2020

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00071
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse