Høynestunet 8 D, 4280 KARMØY

Høynestunet 8 D

Karmøy
Prisantydning

1 650 000,-

 • BRA91㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2005
 • Omkostninger49 507,-
 • Totalpris1 699 507,-
 • Felles/mnd600,-

SKUDENESHAVN - Lekker leilighet i andre etasje - To(tre) balkonger - Moderne innredet!

Beskrivelse

Leiligheten inneholder: Gang, to soverom, bod/ teknisk rom, bad, stue og kjøkken. Balkong ut fra kjøkken, hovedsoverom samt ved entrè. Utvendig sportsbod.

Leiligheten holder gjennomgående god standard. De fleste vegger, samt kjøkkeninnredning, ble malt for få år siden.

Kjøkken/ stue: Kjøkkenet er i åpen løsning til stuen og har utgang til kjekk balkong. Rommet oppleves som romslig, og det er god plass til både kjøkkenbord, spisebord samt sofagruppe. Kjøkken og stue er malt i en lys og moderne beige- tone. Det er pipe i bygget, men ikke satt inn vedovn i denne leiligheten.

Bad: Romslig helfliset baderom med toalett, vask i seksjon, dusjhjørne samt opplegg for vaskemaskin.

Soverom: Leiligheten har to soverom. Det er god plass til garderobe på hovedsoverom, og det er utgang til egen balkong her. Begge soverommene er malt i fine toner.

Bruksareal per etasje

91 kvm

Bygningsinformasjon

Leiligheten ligger i andre etasje i en vertikal,- og horisontaldelt firemannsbolig. Fundamenter av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Tak oppført av prefabrikerte takstoler av tre, tekket med betongtakstein. Utvendig trapp av tre, trinn av metall. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger datert 2005. I tegningene er det godkjent et tredje soverom i stuen, om det skulle være behov for å lage det.

Primærrom

Gang, to soverom, bad samt stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg. Annet småhus med 3 eller 4 boliger. Datert 24.11.2005.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Varmepumpe i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral og flott beliggenhet i Skudeneshavn. Kort avstand til bl.a barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, badeplass, flotte turområder, golfbane og sentrum med dens fasiliteter.

  Adkomst

  Følg RV-47 forbi Circle-K stasjonen i Skudenes og ta 2.veg til høyre inn på Høynesvegen. Ta 3.veg til venstre inn på Høynestunet. Følg vegen og boligen kommer på venstre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Grenser til område regulert til lek i nord.

  • kr 1 650 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 41 250,-
  • kr 49 507,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 699 507,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 600,- pr. mnd som dekker felles forsikring på bygget samt avsetning til diverse vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 10 562,- pr. 2019. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 465 873,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Komfyr samt oppvaskmaskin medfølger. Kjøleskap medfølger ikke. Det gis av selger ingen garanti.

  Følgende inventar medfølger ikke: - Taklampe over spisebord i stue. - Hvit hylle på vegg i stue. - Hylle på barnerom.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 20.10.2020 og selgers Egenerklæring datert 19.10.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00194
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse