Høynesvegen 33, 4280 KARMØY

Høynesvegen 33

Karmøy
Prisantydning

1 490 000,-

 • BRA129㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1954
 • Omkostninger48 570,-
 • Totalpris1 538 570,-

Skudeneshavn - Koselig enebolig med 3 soverom. 970 kvm stor tomt

Beskrivelse

Pent og velholdt enebolig over 2 plan og kjeller. Inneholder entre/gang. Bad/wc med våtromsplater på vegger og dusj. Kjøkken med nyere pen Fibo hvit kalket innredning. God skap og benkeplass. God stue med vedovn. 2. etasje består av gang og 3 soverom. Uinnredet kjeller. Det er utført en del arbeid på eiendommen senere år. Det er montert brannstige fra 2. etasje. Ombygging/rehabilitering av elektrisk anlegg. Drenert rundt huset og deler av tomten. Nyere tak, vinduer, dører og kledning. Det er også gjort en del rørarbeider.

Bruksareal per etasje

Bra kjeller: 40 kvm Bra 1. etasje: 46 kvm Bra loft: 43 kvm

Bygningsinformasjon

Bygningen er trolig oppført med grunnmur i betong. Bærevegger i tre. Tak tekket med takplater. Se for øvrig vedlagte takstrapport.

Primærrom

P-rom utgjør gang, bad, stue og kjøkken på hovedplan. Gang og 3 soverom på loft.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn i stuen. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral og flott beliggenhet i Norges sommerby Skudeneshavn like ved lekeplass og balløkke. Gangavstand til alt som byen kan tilby, bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, golfbane, badeplass, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

  Adkomst

  Fra Postvegen tar du inn Høynesvegen. Følg veien ca 300 meter og ta inn til høyre mot Øygardshaugen. Ta kjapt til høyre inn grusvei. Boligen ligger da innerst på denne veien.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Eiendommen er sefrak registrert da det har stått et våningshus på eiendommen fra 1899. Dette huset har brent ned, men registreringen står fortsatt.

  • kr 1 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 37 250,-
  • kr 48 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 538 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 581,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 418 742,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner.

  Sentrale lover

  Kontakt megler.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 07.09.2021 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 25. nov. 2021

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 2-21-00158
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.