Haakonsvegen 65B

Haugesund
Prisantydning

1 390 000,-

Solgt
 • BRA86㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1969
 • Omkostninger6 960,-
 • Totalpris1 679 976,-
 • Felles/mnd3 665,-

Ramsdalen - Lys og praktisk 3-roms leilighet i 3. etasje - Kjekk vinterhage med flott utsikt!

Beskrivelse

En lys og trivelig leilighet med kjekk vinterhage! Bad, vaskerom og kjøkken er velholdt men alle er av en dato som gjør at de er i sluttfasen på forventet levetid og oppgradering til dagens standard anbefales.

Leiligheten ligger i tredje etasje og inneholder gang, bad, toalettrom, to soverom, stue, kjøkken og vaskerom. Det er i tillegg 2 boder i felles bodanlegg i underetasjen.

Gang med porttelefon, for sømløs mottagelse av gjester.

Stue med parkett i gulv og tapet på vegg. Mulighet for vedovn. Store vindusflater. God plass til større spise- og sittegruppe. Utgang til stor innglasset balkong med flott utsikt! Her er det flislagt. Fungerer som en forlengelse av stuen, på vår- og sommerhalvåret.

Kjøkken i god størrelse. Eldre, men vedholdt kjøkkeninnredning. Fliser over kjøkkenbenk Kjøleskap og komfyr medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

Vaskerom med liten innredning. Tørkeskap og vaskemaskin medfølger. Det gis av selger ingen garanti. Utslagsvask.

Toalettrom med gulvstående toalett og vask.

Bad med dusjkabinett og vask i seksjon. Belegg i gulv og våtromstapet på vegg.

To soverom, begge i gode størrelser. Mye lagringsplass i plassbygde garderobeskap.

Møbler kan medfølge etter nærmere avtale, konferer megler.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. boligblokk datert 22.01.1973. Det foreligger også ferdigattest vedr. fasadeendring og montering av ny balkongfasade datert 28.10.2016.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er mulig å etablere vedovn i leiligheten.

 • Beliggenhet

  Meget stille og rolig beliggenhet i Ramsdalen - Solvang. Her har man Djupadalen som nærmeste nabo. Kort rusletur til Spar på Sørhaug, Haraldsvang, Vardafjellet, idrettsparken m.m. God bussforbindelser.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  • kr 1 390 000,- (Prisantydning)
  • 283 016,- andel fellesgjeld pr. dato 21. nov. 2022
  • 1 673 016,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-.
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-.
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-.
  • kr 6 960,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 679 976,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 665,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter og kollektivt tilknyttet Haugaland Kraft med Altibox.Styret har vedtatt å øke felleskostnadene med ca. 5,75% fra 01.02.23 Samlet månedsbeløp etter økningen blir for denne leiligheten kr.3867,-

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 05.12.22 og selgers Egenerklæring datert 24.11.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. jan. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01220052
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.