Haakonsvegen 67B

Haugesund
Prisantydning

1 650 000,-

Solgt
 • BRA95㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1969
 • Omkostninger6 960,-
 • Totalpris1 941 586,-
 • Felles/mnd3 665,-

Ramsdalen - Lys og praktisk 3-roms leilighet i 2. etasje - Oppusset stue & kjøkken 2021!

Beskrivelse

Gang i god størrelse ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Porttelefon for sømløs mottagelse av gjester. Det er lagt Pergo laminat i gulvet, som strekker seg inn i stue/kjøkken.

Bad, vaskerom og wc er mer eller mindre originalt. Det vil her kreves en oppgradering. Bade med belegg i gulv og tapet på vegg. Dusjkabinett, vask i seksjon og varmelampe på vegg. Wc med parkett i gulv og tapet på vegg. Gulvstående toalett og en liten vask.

Leiligheten har i alt to soverom, begge i gode størrelser. Det er parkett i gulv og tapet på vegg. Plassbygd garderobeskap.

Stue og kjøkken i åpen løsning. Rommet ble høsten 2021 oppusset og holder høy standard. Laminat i gulv og malte overflater. Mulighet for å montere vedovn. Utgang til stor innglasset balkong, dette blir en naturlig forlengelse av stuen.

Epoq kjøkkeninnredning med kjøkkenøy. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøle & fryseskap.

Nytt sikringsskap. 2x bod i kjelleranlegg.

Detaljer

Leiligheten ligger i 2.etasje og er innredet over et plan. Leiligheten inneholder gang, stue/kjøkken, bad, wc, 2 stk soverom, vaskerom og vinterhage.

Bygningsinformasjon

Følgende har fått TG3 i tilstandsrapporten: Våtrom - Bad: Bad er generelt av en alder og tilstand hvor oppgradering må forventes. Våtrom - Vaskerom: TG satt pga normal elde. Spesialrom - WC: Wc er i normal bruk og fungerer greit, men det er fuktskade på gulv. Tatt i betraktning at dette er parkett er ikke dette uvanlig.

Følgende har fått TG2 i tilstandsrapporten: Innvendig - Overflater: I stue er det et lite skille fra tidligere vegg mellom stue og kjøkken. Innvendig - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger. Våtrom - Bad: Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen. Kjøkken - avtrekk: Kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter).

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. boligblokk datert 22.01.1973. Det foreligger også ferdigattest vedr. fasadeendring og montering av ny balkongfasade datert 28.10.2016.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er mulig å etablere vedovn i leiligheten.

 • Beliggenhet

  Meget stille og rolig beliggenhet i Ramsdalen - Solvang. Her har man Djupadalen som nærmeste nabo. Kort rusletur til Spar på Sørhaug, Haraldsvang, Vardafjellet, idrettsparken m.m. God bussforbindelser.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  • kr 1 650 000,- (Prisantydning)
  • 284 626,- andel fellesgjeld pr. dato 4. okt. 2022
  • 1 934 626,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • kr 6 960,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 941 586,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 665,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, kommunale avgifter, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring og kabel-tv.

  Ligningsverdi

  kr 435 959,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånebetingelser på fellesgjeld: Bank: Den Norske Stats Husbank Lånenummer:135630432 Rentesats per 04.10.2022 : 1.38 % pa. Antall terminer til innfrielse: 291 Saldo per 04.10.2022: kr36 195 162. Andel av saldo: kr284 627. Første termin 12.05.2022 /første avdrag: 12.08.2022 ( siste termin 12.12.2046)

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 12.10.22 og selgers Egenerklæring datert 12.10.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. des. 2022

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01220008
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.