Haakonsvegen 69 C, 5519 HAUGESUND

Haakonsvegen 69 C

Haugesund
Prisantydning

1 350 000,-

 • BRA93㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1969
 • Omkostninger8 853,-
 • Totalpris1 661 854,-
 • Felles/mnd3 666,-

Ramsdalen - Praktisk 3-roms leilighet i 3. etasje med 17,4kvm innglasset terrasse. Attraktivt ved Djupadalen

Beskrivelse

Meget praktisk leilighet med optimal beliggenhet i 3. etasje. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. 2 gode soverom med skapplass. Fliselagt bad / wc med varmekabler og dusj. Eget vaskerom i leiligheten. Kjøkken har nyere innredning med god skap og benkeplass. Integrert komfyr - platetopp. Opplegg for oppvaskmaskin. Spiseplass. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Flott peis. Utgang til 17,4 kvm vestvendt solrik innglasset terrasse med flotte skiferfliser på gulvet. Det er oppgradert elektrisk tavle. I tillegg 3 kjellerboder.

Detaljer

Optimal beliggenhet i 3. etasje Romslig god stue. Flott peis 17,4 kvm innglasset hærlig terrasse Kjøkken med nyere innredning Fliselagt toalett - bad. Separat vaskerom 2 gode soverom med plassbygde skap Rolig og attraktiv beliggenhet Djupadalen som nærmeste nabo

Bygningsinformasjon

Bygningen er oppført i mur over 4 etasjer. Tak tekket med sarnafil eller tilsvarende.

Primærrom

P-rom utgjør entre/gang, 2 soverom, bad/wc, vaskerom, kjøkken og stue. I tillegg kommer areal på innglasset terrasse som en del av bruksarealet.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 22.01.1973.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Oppvarming

Peis i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet i rolig del av Solvang. Gangavstand til barnehage, skoler, idrettsanlegg, butikker på Solvangen og Sørhaug, turområder i Djupadalen, Haraldsvang m.m. Ca 20 minutters gange til sentrum. Gode bussforbindelser.

  Adkomst

  Følg Haakonsvegen innover mot bakken mot Stemmen/Djupadalen. Haakonsvegen 69 er sørste blokk nr. 2 langs Haakonsvegen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 350 000,- (Prisantydning)
  • 303 001,- andel fellesgjeld pr. dato 10. aug. 2020
  • 1 653 001,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 593,-
  • kr 8 853,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 661 854,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 3 666,- forsikring av bygningsmassen, kommunale avgifter, andel fellesgjeld(enter kr. 499,- avdrag kr. 770,-), trappevask, kabel-tv (Altibox), forretningsførsel, vaktmester og evt. vedlikehold.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 426 164,- for 2019 Ligningsverdi er utregnet fra skatteetatens nettsider med oppgitt areal som grunnlag. Ligningsverdi kan avvike dersom eier har innberettet et annet areal på eiendommen. Ligningsverdi skal uansett ikke overstige 30% av eiendommen markedsverdi.

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publiserert oppdraget for medlemmene.

  Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget.

  Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 135159317, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 10.08.2020: 2.02% pa. Antall terminer til innfrielse: 6 Saldo per 10.08.2020: 2 126 859 Andel av saldo: 16 725 Første termin: 31.12.2013Første avdrag: 30.06.2014 ( siste termin 30.06.2023 )

  Lånenummer: 135630432, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 10.08.2020: 1.56% pa. Antall terminer til innfrielse: 53 Saldo per 10.08.2020: 36 405 000 Andel av saldo: 286 277 Første termin: 12.06.2017Neste avdrag: 12.06.2025 ( siste termin 12.12.2046 ) Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 12.06.2025 utgjøre ca kr 913,00 per måned for denne boligen

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert og selgers Egenerklæring datert . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 18. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 1-20-00259
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse