Hagabekk 118, 5760 Ullensvang

Hagabekk 118

Ullensvang
Prisantydning

3 490 000,-

 • BRA119㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2009
 • Omkostninger101 070,-
 • Totalpris3 591 070,-

Stor hytte med 4 soverom, loftstue, vaskerom, bad, garderobe, utebod m.m. - selges møblert!

Beskrivelse

Rett utenfor inngangen er det en liten vedbod. Den er ikke omsøkt og godkjent av kommunen.

Tak over inngangsdøra og inngang til vindfang med skiferfliser og varmekabler på gulv, hvitmalt panel på vegger og i tak. Samt liten garderobe.

Vaskerom/wc med skiferfliser på gulv, varmekabler, vegghengt toalett, utslagsvask, vaskemaskin, varmtvannsbereder, rør-i-rør skap og speil med sideskap over vasken.

Gang med trapp opp til loftsetasjen, skiferfliser og varmekabler på gulv, hvitmalte vegger, panelt tak med integrerte spotter.

Bod/garderobe med fliser og varmekabler på gulv, god garderobe for vinterutstyr og fryseskap som medfølger. Ellers er sikringsskapet plassert her.

Stue/kjøkken/gang til soveromsavdeling med åpen løsning og fin en-stavs parkett. Det er et romslig rom med åpen himling og svært god takhøyde i stuedelen som også har utgang til terrasse mot vest og sør. Vedovn med glassfront. Rundtømmerpanel som er hvitbeiset på vegger og hvitbeiset panel i tak.

Kjøkken med Vabene innredning med sjelden god skap og benkeplass. Det er Italiensk heltre innredning med int. Kjøleskap, stekeovn med keramisk koketopp, Miele oppvaskmaskin, halvannen nedfelt vask i laminatbenekplate med fliser over benkeplata. Spotter i tak.

Matbod med enstavs parkett på gulv, fastmonterte hyller og inspeksjonsluke opp til skråtak.

Fint flislagt bad med varmekabler på gulv, vegghengt toalett, mekanisk vifte på vegg, spotter i tak, stor baderomsseskjon med stor vask, 3 underskap, 3 underskuffer, to speilskap og spotter over speil. Dusjkabinett med steam dusj med massasjedyser. Badstu med direkte inngang fra badet. Badstua er romslig og har plass til 6-7 personer.

Dobbelt soverom med fastmonterte hyller på vegg, nattbordskap, panelovn, rullegardin i vindu, en- stavs parkett på gulv og hvitmalte vegger og tak. Senga her medfølger ikke.

Soverom2 med en stavs parkett på gulv, rullegardin i vindu, køyseng med halvannen seng nede og enkel oppe og garderobeskap.

Loft: Trapp opp til loftstue med dobbel sovesofa, fin en-stavs parkett på gulv, ubehandlet panel i tak og hvitmalt panel på vegger. Romslig TV stue.

Soverom3 med lite garderobeskap, dobbeltseng, rullegardin i vindu, en-stavs parkett på gulv og panelte vegger og tak.

Soverom4 med dobbeltseng, rullegardin i vindu og en-stavs parkett.

Utebod: Det går treterrasse (nå under snø) fra inngangspartiet og rundt hjørnet til uteboda. Denne er godkjent. Det er fliser på gulv, benkeplate i hjørne med eldre kjøkkeninnredning montert under benkeplata med god skapplass. Det er bra oppheng for oppbevaring av ski, staver, kjelker, verktøy etc.

 • Det betales i følge eier ikke noe til Håradalen utvikling for brøyting eller serviceavgift på denne eiendommen slik som de fleste andre. Dette da eiendommen ikke bruker interne veier i hyttefeltet.
 • Det er ikke innlagt fiber da eier bruker 4G og har vært fornøyd med det, men det er trekkerør fra utsiden og inn samt mulighet for å få dette i området.
 • To parkeringsplasser for hytta er egentlig i svingen nedenfor. Men eier har laget parkering oppe ved hytta. Selger opplyser at denne ikke er godkjent av vegvesenet eller kommunen, men eier har brukt denne i mange år uten at han har fått noen kommentarer på det. Kommunen skriver også til megler at eiendommen har avkjørsel fra E 134.
 • Kommunalt vann og kloakk.
 • Rør-i-rør.
 • Takrenner og nedløp i aluminium.
 • Vinduer i god stand.
 • Selges så og si fullt møblert. Ikke dobbeltseng hovedsoverom. Ikke det ene nattbordet på soverom i loftsetasjen. Ikke salongbord til sofagruppen nede. Ikke rokk. Men resten av inne og utemøbler er inkludert. Løsøre som pynteting, bilder etc. vil ikke medfølge. Av kjøkkenutstyr vil det medfølge typisk 6 stk. tallerkener, 6 stk. vinglass, vannglass, panner, gryter etc. Mye vil bli fjernet. Kjøper vil kunne ta hytta i bruk på overtagelsen. Men tar med eget sengetøy.
 • Takstmannen skriver: " Hytta fremstår generelt som godt vedlikeholdt og har lite slitasje". Av TG3 i rapporten er det kun branntekniske forhold som manglende røykvarslere og deres manglende tilknytning til strømnettet som er nevnt. En meget god rapport!
Detaljer
 • Skisenteret planlegger å utvide med en nybegynner-/ tilbringerheis fra litt nedenfor Saudakrysset til påstigningen på ekspressheisen. Dette er like ved hytta.
 • Hytta har kun hatt 1 eier og er svært innholdsrik. Vedbod og utebod med eldre kjøkkeninnredning og benkeplate. Flislagt vindfang med garderobe. Vaskerom/wc, gang, en god bod/garderobe for vinterklær og skiutstyr, stue/kjøkken m/ utg terrasse, vedovn og flott Italiensk kjøkkeninnredning m/ integrerte hvitevarer. Matbod. Flott bad med badstu, dusjkabinett, vegghengt toalett etv. To soverom nede.
 • Loft med tv-/loftstue m/dobbel sovesofa og to doble soverom.
 • Flott enstavs parkett. Varmekabler i vindfang, gang, vaskerom, bod/garderobe og bad.
 • Ingen brøyteavgift.
 • Alle hvitevarer medfølger i handelen. Hytta selges også møblert med noen unntak (se "standard").
Bruksareal per etasje
 1. Etg.: 105 kvm. Loft: 14 kvm.
Bygningsinformasjon

Ringmur i betong. Fasade i reisverk med villmarkskledning. Torv på tak.

Innredning av rom på loft er ikke godkjent av Ullensvang kommune (tidligere Odda kommune). Megler har ikke mottatt planløsning over loftsetasjen fra kommunen. På mottatte tegninger står det takhøyde = 190cm - ikke målbart. Takstmannen har også satt loftsetasjen som sekundærrom.

Primærrom
 1. etg.: Vindfang, gang m/trapp, vaskerom, bod/garderobe, stue/kjøkken/gang, matbod, bad, badstu og to soverom. Loft: Loftstue og 2 soverom.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 03.04.2009.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende hytte som kan leies ut i sin helhet eller ikke, alt etter eget ønske. Ingen pliktig utleie.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn med glassfront i stua. Varmekabler i vindfang, gang, vaskerom, bod/garderobe og bad. Elektrisk oppvarming, I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Hytta ligger med flott utsikt litt for seg selv og like på nedsiden av Røldalsterrassen og Saudakrysset. Røldalsterrassen tilbyr matservering av høy kvalitet og i flotte omgivelser, videre er det alkoholservering, afterski-bar kiosk og vedsalg her. Alt i gangavstand fra hytta. Den nye ekspressheisen (stolheis) starter i gangavstand fra eiendommen på ca. 685 m.o.h. med avstigning på ca. 1006 meter. Skisenteret ønsker å utvide med en nybegynner-/ tilbringerheis fra litt nedenfor Saudakrysset til påstigningen på ekspressheisen.

  Røldal Skisenter kan tilby noe for enhver smak, enten du trives best i de grønne løypene, søker utfordringer i bratthengene eller foretrekker løssnø-kjøring. Ny stolheis transporterer alle opp i anlegget. Her er nybegynnerheisen med varmestue like ved et fint utgangspunkt for barnefamilier og nybegynnere. For de mer erfarne er det fire skitrekk til. Anlegget har til sammen seks heiser. De øverste skitrekkene ender på 1284 m.o.

  Med ca. 6 minutters kjøring er en på Korlevoll / Seljestad, hvor en finner lysløype, skistadion og mangfoldige kilometer med preparerte langrennsløyper. Fint for familier og mosjonister. For de spreke kan en ta turen via preparerte løyper til Kyrkjenuten hvor en har utsikt til havet på fine dager.

  Adkomst

  Man tar av direkte fra E134 og svinger inn i veiskulder og parkerer langs kanten. Sommerstid kan man kjøre opp til siden av hytta. Like etter skilt mot Sauda ligger flere hytter på venstre side. Hytta er den siste og ligger litt bortenfor de andre. Se standard for mer info.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til fritidsformål. Området er merket med kulturminne 232444-Veganlegg, arkeologisk lokalitet.

  • kr 3 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 87 250,-
  • kr 101 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 591 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 859,- pr. 2021. Gjelder vann, avløp, renovasjon og feiing

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Alle hvitevarer medfølger i handelen, det gis av selger ingen garanti på disse. Hytta selges også møblert med noen unntak (se "standard").

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 12.04.22 og selgers Egenerklæring datert 09.04.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. aug. 2022

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-22-00098
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.