Haraldseidvågen 257

Vindafjord
Prisantydning

17 000 000,-

 • BRA655㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom0
 • Byggeår1970
 • Omkostninger426 080,-
 • Totalpris17 426 080,-

Nydelig landbrukseiendom med hytte/bolig og en fantastisk fin strandlinje med sandstrender, flotte brygger og naust

Beskrivelse

Standard enebolig: - Tømret i 1880. Betydelig påkostet i perioden 2018-2021. - Fasade ble oppgradert i 2018-2020. - Decra tak omlagt i 2018. Nedløp og takrenner fra 2019. - Ny terrassedør 2020. - Uteområdet opparbeidet i 2020. - Forstøtningsmurer av betong og er fra 2020. - Utvendige avløpsledninger er fra 2020. - Septiktank er av betong. - Mursteinspipe med nytt røykrør og vedovn. Pipehatt. - Flaggstang ved bolighuset. - Hvitevarer medfølger.

Standard låven: - Bygget på 70-tallet, men totalrenovert i 2017-2020. - Eiendommen er godt tilrettelagt for å minimere nødvendig vedlikehold.
- Nytt elektrisk opplegg i selskapslokalet i første etasje. Gulv ble hugget opp, og nye gulv med varmekabler ble etablert i hele første etasje. Kjøkkenet har ikke varmekabel. - Bygget er isolert i hele 1 etasje mens det i taket på låven er uisolert - HTH kjøkken fra 2018 og industri oppvaskmaskiner / steamere fra Norønna storkjøkken. - Alt av rør og elektrisk ble lagt nytt i begge selskapslokalene. - Egen septiktank for bygget. Denne er fra ca. 2019. - Eget strømskap med automatsikringer på låven datert i 2018. 3 fas strøm kommer også inn her. - Alt av møbler som benker, bord, salonger, stoler, barkrakker, duker, høytaleranlegg, glass, tallerkner og annet utstyr som man trenger for å holde selskap medfølger. Møbler i hagestue medfølger også. - God drenering rundt asfalterte områder og inntil Låven. Med drenslister og dreneringskummer flere steder. - Takstmann anbefaler å etablere brannslange.

Detaljer

POTENSIALE I UTBYGGING: Eiendommen er en omregulert landbrukseiendom. Her er det regulert inn næring som går ut på å bygge boenheter ment for utleie. Dagens plan sier at en kan bygge 8 bygg med 4 enheter i hvert bygg - totalt 32 enheter og i tillegg et fellesbygg helt nede ved sjøen som totalt kan være på 100m2. Det er i tillegg godkjent oppføring av et nytt naust på 60m2. Det er omsøkt, godkjent og påbegynt bygging av ny kai i samme område. område merket med C (se vedlagt reguleringskart).

ENEBOLIG: Inngang via nyere ytterdør til vindfang med fliselagt gulv, varmekabler og hvitmalt stående panel. Bad med fliser og varmekabler på gulv, FiboTrespo baderomsplater på vegger, moderne baderomsseksjon med underskuff og speil med integrert lys. Dusj med svingdører, wc, og elektrisk vifte på vegg. Spotter i tak. Fin forstue med en stavs parkett og varmekabler på gulv, hvitmalt stående panel på vegger og doble dører ut til støpt platting / terrasse. Stua har foldegardiner i vinduer samt stor lamellgardin foran den store lysåpningen ut mot Sør og terrassen. I tillegg til varmekabler i gulv er det også montert panelovn. Flott utsikt ut på fjorden. HTH Kjøkkeninnredning som er nytt. Perfekt tilpasset på mål og med nydelig granitt benkeplate fra skattkjær skiferindustri. Induksjon koketopp, moderne vifte, stor underlimt vask, integrert stekeovn, int. kjøleskap med frys og int. oppvaskmaskin. Kjøkken med hvitevarer, nye gulv med gulvvarme, ny skorstein i teglstein og nye vegger og tak samt alt nytt elektrisk hadde en kostnad for huseier på over kr. 350.000,-. Peisestue med helt ny vedovn med glass på tre sider, samme parkett som ellers, varmekabler, vegghengt TV og stående hvitt panel på vegger. Flott utsikt ut på fjorden. Soverom med samme parkett som ellers i etasjen, hvitmalt panel på vegger og plisse gardin i vindu. To doble garderobeskap.

Loft: Trapp opp til gang med eikeparkett på gulv. Dobbelt soverom med eikeparkett, hvitmalt skråtak og plisseè gardin i vindu. Nytt vindu. Soverom med plass til to senger under hver skrå, teppe på gulv, plisseè gardin i vindu og to kott. Vindu er nytt.

Krypkjeller: Det er murt trapp ned til krypkjeller. Man kommer inn i et rom med støpt gulv og lav takhøyde. Varmtvannsbereder og et ekstra fryseskap er plassert her.

LÅVEN: Bygget er totalrenovert med alle overflater, vinduer, dører, tak osv. Bygget er i 3 etasjer med garasjer og lager i underetasje, selskapslokale "fjosen" i 1. etg. og pub/ selskapslokale "låven" som er på låven. Bygget har mye utvendig belysning og det samme gjelder for "hagen" som er en nydelig opparbeidet lunge som ligger utenfor hoveddøren til bygget. Metallplater på hovedtak med noe skifer på småtak. Takrenner og nedløp i aluminium.

Underetasje: Hele underetasjen er oppført i betong, har betonggulv, betongvegger og betong i etasjeskille opp mot første etasjen. En svært stor garasje med svært god takhøyde og høy port. Mulig å parkere en 4-5 biler evt. hengere eller andre maskiner. Takbelysning. En garasje med egen port, god takhøyde, godt oppheng for verktøy etc. og innlagt belysning. En liten garasje med egen port som passer til sykler, motorsykler, tilhenger etc. med innlagt belysning. Et rom med adkomst via vanlig dør inn til lagerrom med takbelysning.

Første etasje: Inngang fra Hagen via ny ytterdør til selskapslokale med malte epoxy gulv, montert mye flott belysning og scenegulv i det ene hjørnet av rommet. Lokalene inneholder en stor og åpen del hvor en kan dekke opp til max 80 gjester. Eier bruker likevel å si at det perfekte antallet er 72 personer, plassert på runde bord. Lokalet er godkjent i kommunen og tilfredsstiller alle tekniske krav, også i forhold til brann, med monterte ledelys, brannalarmanlegg og innbruddsalarm i følge selger.

Sidedørsinngang med kodelås til serveringsbar (Silobaren) med hjemmesnekret barbenk med tappetårn, vask, plass til å ha flere kjøleskap (4 stk som medfølger). Inngang fra selskapslokalet til toalett avdelingen som har det klingende navnet "kalvabingen". Hele avdelingen har malte epoxy gulv og malte gipsplater på vegger og varmekabler på gulv. Man ankommer entrè (Kalvabingen) med servant, speil med fin belysning, vvb og rør-i-rør skap. Eget dusjrom med våtromsplater på vegger og spott i taket. Wc for damer (Kvige) og herrer (Stut) med spott i taket. Kjøkken med laminatfliser og industrielt lignende preg med industrielle oppvaskmaskiner m/steamer for hurtigvasking, aluminiums benkeplate på den ene sida og laminatbenkeplate på motsatt side med skaper over og under benkeplata. Store nedfelte vasker med spylere. Integrert kjøleskap. Alt levert og installert av Norrøna storkjøkken. Lagerrom under låvebro like utenfor serveringsbaren. Her er det støpt gulv, murte vegger og innlagt belysning. Naturlig kaldt rom. Støpt platting for renovasjonsbeholdere like ved.

Andre etasje: Nystøpt låvebro med inngang til pub/selskapslokale i øverste etasje. Et rustikk og moderne lokale til bryllup, konfirmasjon, dåp, julebord, selskap, eller en firmafest. Lokalet er benyttet til ulike typer fester, konserter – men også til nissefester for familier på dagtid. Det er også et perfekt ‘’førlokale’’ for velkomstdrinker og mingling i bryllup, før middagen serveres nede i Fjosen.

Inngang inn til stort rom med heltre gulv og en veldig flott bar med laminatfliser på gulv. Baren har en rund og tilpasset benkeplate som er laget i microsement med nedfelt logo. samme type er det også i silobarens første etasje. Plass til barkrakker på fremsiden og med hyller under på innsiden. Her er det også et kjøleskap. Aluminiumsbenkeplate med stor vask m/ spyler, industriell oppvaskmaskin m/ steamer som er installert og levert av Norrøna storkjøkken. Hjemmesnekret bar på motsatt side av baren med god benkeplass og hyller under. 4 mindre kjøleskap. Godt oppheng for å ha masse glass.

Baren (Silobaren) og selskapslokalet i øverste etasje har innlagt mye koselig belysning med gule lys for koselig atmosfære. Selger har holdt mange bryllupsseremonier i dette lokalet. 2 stk wc med toalett, vask, laminatgulv, hvitmalt panel på vegger, innlagt belysning og panelovn.

HAGEN: Hagen fra 2019 er designet av Herlige Hager som har vært med i blant annet flere programmer i Tid for Hjem på TV2. Man ankommer et nydelig terrasseområde i en blanding av tre terrasse bygget med termowood og betongdekke støpt med sort betong. Meget fin beplantning, utelys, flaggstang, nydelige bedd, trær, prydbusker, bålpanne og utebelysning. Her er adkomsten til selskapslokalet "Fjosen" Stor terrasse i betong adskilt fra Hagen med blomsterkasser. Her er det glassrekkverk rundt.

FRITTSTÅENDE HAGESTUE: Frittstående hagestue (bygget i 2020) på terrassen med betonggulv, vinduer på alle sider samt innlagt belysning og stikkontakter.

NAUST OG BRYGGER: Ned mot sjøen er første del asfaltert frem til man kommer til en fellesvei sammen med naboer. Fellesveien er gruset ned til naustet. Felles vedlikeholdsplikt på veien. Siste stykket inn til garasjeport til naustet på fremsiden, har støpt dekke. Over naustet er det etablert to stk kummer for drenering på hver side. Drenslist foran porten på baksiden og enda en dreneringskumme. Sørsiden av naustet har skiferbelagt terrasseområde som går ut mot den sørlige trebrygga som har utplassert flere parkbenker. Ytterste del av trebrygge er beiset. Trebrygge mot sør har pullerter for fortøyning, badestige og fastmonterte fendere mot sjøsiden. Svært gode dybdeforhold foran og også gode dybdeforhold mellom bryggene. Liten nedsenking av brygga for å enklere komme opp fra og ut i båt. Den nordlige brygga har også skiferplatting samt to trinn opp til ytterste trebrygge som da har noe ekstra høyde. Det er også støpt kai med bro ut til flytebrygge med uteriggere for to båtplasser + plass til en båt på utsiden. Her er det også montert badestige og det er gode dybdeforhold selv ved lavvann.

Naustet (53 kvm.) er bygget i Sibirsk lerk, skifer på tak og aluminiums takrenner og nedløp. Port i front med betongdekke ned mot sandstrand mellom to store trebrygger. Lemdør i front av vinduet på bøteloftet. Portåpner til begge portene på fremsiden og baksiden. Vindu på hver side av port i front. 4 doble vinduer også på sørsiden av naustet. Grunnmur støpt med forskalingsblokk men som utvendig er pyntet med naturstein. Sidedørsinngang inn til liten trappesats med trapp ned til naustrommet. Naustrommet har fliser på gulv på grunnplan som har ca 2.9m takhøyde. Det er ikke lagt gulv eller laget adkomst til bøteloft, men mulighet for dette. Bøteloftet er godkjent med 1.89m takhøyde. Laminatbenkeplate med hyller over og under på den ene siden. Innlagt belysning. Det er lagt frem vann til utsiden av naustet.

HELSEFARM: Selger har hatt planer om helsefarm og har utført ulike prosjekteringer av eiendommen. Det er utarbeidet tegninger fra Arkitekt Brekke Helgeland Brekke ved Thomas Brekke som medfølger handelen. Dersom man bygger 32 leiligheter for utleie som reguleringsplanen legger opp til så var det selskapslokalet tiltenkt å være felles for disse. Skal ikke brukes for overnatting. Regulert plassering er litt ovenfor det eksisterende naustet, på nederste del av jorda. Det er også planlagt å etablere naustet på den nye kaien i tilknytting til (som en kjeller) i forsamlingslokalet

BOOKINGER: Det kommer stadig inn bookinger via nettsidene til "www.denfjosen.no" og for tiden er det reservert både bryllup, konfirmasjoner og andre selskaper frem i tid. Alle disse vil følge med handelen. Dagens eiere har hatt egen nettside for håndtering av booking og informasjon om selskapslokalene. Nettsiden har url adresse: https://www.denfjosen.no Her kan man blant annet lese om historien til eiendommen og se bilder av selskapslokalene med tildekte border klargjort for gjester etc. Det er booket flere arrangementer ut året. Dette er uten forpliktelse for kjøper. Men dersom kjøper ønsker så kan kjøper overta inntektene fra disse og samtidig vil selger tilby hjelp til gjennomføring av de allerede avtalte arrangementene.

KJENT MERKEVARE: Merkevareen "Fjosen" er godt innarbeidet på Haugalandet etter flere års vellykket drift. Kjøper vil overta alt relatert til dette som domener, tilgang til nettsiden, logo osv.

Bygningsinformasjon
 • Lang strandlinje strekker seg fra naustområdet og mot nord. Her har eier ryddet i løsmasser slik at det nå fremstår som en mer fremkommelig del av eiendommen. På fellesområdet er det pågående arbeider som betyr at det vil bli tildekket med jord og sådd i blomstereng. Dagens eier vil utføre dette arbeidet før overtakelse. Området vil fremstå som et grønt og pent friområde med en liten men nydelig sandstrand med kveldssol og lune solingsområder.

 • Våningshus/bolighus er bygget rundt 1850 og er SEFRAK-merket med ID 115410310.

I tilstandsrapport fra takstmann (vedlagt) fremkommer følgende TG3 avvik på eneboligen: - Bad. TG pga at det er innredet før 1997. Det gir automatisk TG3. Mangler dokumentasjon. Alder på membran som er gammelt gulvbelegg under flisene. Kostnadsestimat for renovering av bad er kr. 150 000.

Konstruksjoner som ikke er undersøkt: - Tilliggende konstruksjoner bad.

TG2 avvik som kan kreve tiltak er: - Takkontruksjon/loft: Skjevheter. - Vinduer: 1 vindu har glipe mellom karm og foring. Gjenstår noe overflatebehandling av fire vinduer i 1. .etg. Kostnadsestimat under kr 10 000,-. - Dører: Noe fukskader /merker på hoveddør. Kjellerdør er gammel. Kostnadsestimat kr. 10 000-50.000,- - Overflater: Noe bruksmerker. Kostnadsestimat kr. 10 000-50.000,-,- - Radon: Ikke utført måling. Ingen krav. Kostnadsestimat under kr. 10 000,- - Pipe og ildsted: På loft er pipe tildekket med plater. - Innvendig trapp: Noen bruksmerker. Kostnadsestimat under kr. 10 000,-. - Innvendige dører: TG pga naturlig elde og merker. Kostnadsestimat kr. 10 000-50.000,- - Elektrisk anlegg: Er nytt, men takstmann anbefaler alltid kontroll ved eierskifte når dokumentasjon ikke er vist. Selger opplyser at samsvarserklæring foreligger hos utførende elektroselskap. Kostnadsestimat for kontroll under kr 10 000,-.

Primærrom

Enebolig Bruksareal 1. etasje: 69 kvm Gang, bad, stue, Tv-stue, kjøkken og soverom. 2. etasje: 23 kvm Gang og to soverom. Boligens primærroms areal er likt bruksareal.

Låven - næringsbygg Bruksareal 1. etasje: 230 kvm 3 garasjer og en bod. 2. etasje: 165 kvm Kjøkken, bad, selskapslokale, to toaletter og dusj og bar. 3. etasje: 115 kvm Selskapslokale, bar og to toalettrom.

Naust Bruksareal 1. etasje: 53 kvm Naustrom og entrè.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for bruksendring av driftsbygning til lager / utleielokale. På mottatte søknadstegninger så er det ikke inntegnet kjøkken. Dette er satt inn der hvor det ble merket lager på tegninger.

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for eneboligen. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for naustet. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen har adkomst fra fylkesvei.

Offentlig vann. Privat septikanlegg. Egen tank for boligen og for Låven.

Oppvarming

Vedovn i stue i boligen. Ellers elektrisk oppvarming.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har sol hele dagen samt kveldssol til sent.

  Beliggende i Haraldseidvågen som er del av Ålfjorden, nøyaktig 3 mil eller 30 minutter i bil fra Haugesund. Like på innsiden av Øynå, med rolig farvann. Sykkelavstand til Isvik. Ålfjorden er en populær fiske og fritidsfjord som av og til får besøk av hval. I enden av Ålfjorden kommer man ut i Sunnhordlandsbassenget med mange populære destinasjoner som man når med en skjærgårdsjeep fra eiendommen. For eksempel, Havet i vest, Bømlo/Moster, Stord, Halsnøy, Romsaøyene, Fjellberg, Skånevik, Åkrafjorden, Husnes med mer!

  Adkomst

  Fra Isvik kjører man mot Vikebygd et lite stykke og tar inn til venstre ved skilt merket "Haraldseidvågen". Følg veien til man får fjorden på høyre hånd og følg veien videre utover til man får FJOSEN på høyre side. Opplyst adresseskilt med Haraldseidvågen 257 står på bautastein i veikanten ved innkjørselen.

  Regulering

  Det er vedtatt egen Reguleringsplan for Vågen helsefarm, Skjold. Id 1160-05-01. Ikrafttredelse 13.11.2007. Bestemmelsene og reguleringskart er vedlagt salgsoppgaven i sin helhet, men her følger et lite sammendrag:

  Byggeområde for herberge og bevertning / spesialområde helserehabiliteringsanlegg: - Maks utnyttingsgrad på 25%. - Takvinkel mellom 32 og 42 grader. - Område A: Kan bebygges med inntil 8 leiligheter på hver side av Låven. Totalt 16 leiligheter. Bygningene kan oppføres i 2 etasjer + hems. Maks mønehøyde 8m. - Område B: Kan bebygges med inntil 16 leiligheter. Maks 2 etasjer og maks 5,5m mønehøyde.

  Byggeområde naust / byggeområde bevertning / spesialområde helserehabilitering: - I Område C kan det føres opp kombinert naust og servicebygg med maksimal grunnflate for naustet på 60 kvm. og for servicebygget 100 kvm. Maksimal mønehøyde er 5,5m. Gesimshøyde 3m. Takvinkel mellom 32 og 42 grader. Kan ikke benyttes til overnatting. - Langs sjøen kan det opparbeides brygge og båtplass. Det skal ikke gjøres terrenginngrep i form av vesentlige sprengningsarbeid. Brygge skal være av trematerialer eller naturstein. Maksimal bredde på brygga skal være 3m fra nåværende strandlinje.

  Parkområde og grøntområde: - Kan opparbeides som parkareal med plen og planter. Aktivitetsområde på deler av område som ballbane, lekeområde o.l. er lov. Mindre byggverk tilpasset en slik bruk kan føres opp.

  Friluftsområde, land: - Terreng og vegetasjon skal bevares. Skjøtsel av vegetasjon kan utføres.

  Småbåthavn: I tillegg til fast brygge er det lov å legge ut flytebrygge sør i området med maksimal lengde på 10m.

  Fellesområde: - Felles veier og felles avkjørsler samt grønt fellesområde skal være felles for alle aktiviteter innenfor planområdet og gnr 162, bnr. 112, 113 og 114. - Område C og småbåthavn er felles for område A og B.

  Alle tiltak i sjø som faller under havne-- og farvannsloven er søknadspliktige (flytebrygge, sjøledning m.m.).

  Før bygging kan skje i område C skal arbeid være påbegynt i område A eller B, minimum i form av fundament for bygning for helsefarm.

  For delarealer så settes dette opp samlet for å gjøre det noe mer oversiktlig, selv om hvert enkelt bruksnummer har egne delarealer ihht. reguleringsplanen.

  Delareal 10 949 kvm. Formål Felles grøntareal Feltnavn Park / grøntområde

  Delareal 7196 kvm. Formål Annet kombinert formål Feltnavn Område A Utdyp Helserehabiliteringsanlegg / herberge / bevertning.

  Delareal 2889 kvm. Formål Annet kombinert formål Feltnavn Område B Utdyp Helserehabiliteringsanlegg / herberge / bevertning.

  Delareal 1070 kvm. Formål Annet kombinert formål Feltnavn Område C Utdyp. Helserehabliteringsanlegg / bevertning / naust.

  Delareal 2 kvm Formål Privat småbåthavn

  Delareal 1174 kvm. Formål Felles avkjørsel.

  Delareal 11 kvm Formål Frisiktsone.

  Delareal 2237 kvm. Friluftsområde.

  Kommuneplan arealdel 2017-2029 gjelder. Id 1160-2016-2026. Ikrafttredelse 20.06.2017.

  For delarealer så settes dette opp samlet for å gjøre det noe mer oversiktlig, selv om hvert enkelt bruksnummer har egne delarealer ihht. kommuneplanen.

  Delareal 13 764 kvm. Arealbruk Friområde, Nåværende

  Delareal 1292 kvm. Arealbruk Fritidsbebyggelse, Nåværende

  Delareal 26 901 kvm. KPHensynsonenavn H910 - Reguleringsplan skal fortsatt gjelde.

  Delareal 820 kvm. Arealbruk Landbruk-, natur- og friluftsformål samt reindrift (LNFR) (utgått),Nåværende

  Delareal 16 kvm. Arealbruk Friluftsområde, Nåværende

  Delareal 31 kvm. Arealbruk Bruk og vern av sjø og vassdrag med tilhørende strandsone,Nåværende

  Delareal 1119 kvm. Arealbruk Næringsvirksomhet, Nåværende

  Delareal 2830 kvm. KPHensynsonenavn H320 KPFare Flomfare

  Delareal 10 680 kvm. Arealbruk Fritids- og turistformål, Nåværende.

  Delareal 1350 kvm. KPHensynsonenavn H220 KPStøy Gul sone iht. T1442.

  Det foreligger også en eldre reguleringsplan. Navn SØRE VÅGEN. Id 1160-04-01. Ikrafttredelse 23.02.2004.

  • kr 17 000 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • kr 426 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 17 426 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 23 585,- pr. 2023. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi.

 • Sentrale lover

  Næringseiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysninger selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder. Som kjøpekontrakt benyttes standard kjøpekontrakt utarbeidet av Eiendomsmegler A.

  Eiendommen selges som den er etter avhendingsloven § 3-9. Avhendingsloven § 3-9 fravikes imidlertid slik at kjøper overtar det fulle ansvar for skjulte feil og mangler. Selger har dog plikt til å opplyse om skjulte feil og mangler som selger kjenner til. Selger er ikke kjent med at det er forurensning i tomtegrunnen mv. Selger er heller ikke kjent med ufullstendigheter eller feil i salgsoppgaven og vedlagte dokumentasjon. Dersom salgsoppgaven skulle vise seg å mangle relevant informasjon eller inneholde uriktig informasjon som selger ikke var kjent med eller hadde grunnlag for å korrigere, kan kjøper ikke rette noe form for krav mot selger etter avhendingslovens §§ 3-7 og 3-8. Kjøper kan kun påberope mangler etter avhendingslovens § 3-7 og § 3-8 i de tilfeller selger har opptrådt svikaktig eller forsettlig, og bestemmelsenes øvrige vilkår er oppfylt. Kjøper plikter å oppfylle sin undersøkelsesplikt etter avhendingsloven § 3-10. Dersom det er behov for avklaringer anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.Avhendingslovens § 4-19 fravikes i sin helhet. Reklamasjon må finne sted snarest etter at kjøper oppdager eller bør oppdage et eventuelt avtalebrudd, og under enhver omstendighet senest ett - 1 - år etter avtalt overtakelse.En forutsetning for salget er at skjøtet på eiendommen tinglyses på kjøper i forbindelse med overtakelsen.

  Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

  Bestemmelsene i Eiendomsmeglingsloven § 4-4, § 6-2, § 6-4, § 6-5, § 6-7 til § 6-10 og kapittel 7 og § 8-8 fravikes jf. eiendomsmeglingsloven § 1-4 tredje ledd.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 6. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 01230184
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.