Haraldsgata 219, 5525 HAUGESUND

Haraldsgata 219

Haugesund
Prisantydning

2 390 000,-

 • BRA84㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår1904
 • Omkostninger68 070,-
 • Totalpris2 458 070,-
 • Felles/mnd1 547,-

Rålekker og svært gjennomført leilighet midt i sentrumskjernen - Nytt bad 2019, kjøkken 2017 og overflater 2017.

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, stue, spisestue, kjøkken, soverom x2 og bad.

Bod nede på 8 kvm.

Rålekker og gjennomført leilighet med supersentral beliggenhet i Haugesund sentrum.

Leiligheten har de senere gjennomgått betyde oppgraderinger, og ble i stor grad bygget opp igjen innvendig i 2009. Overflater i 2017 og bad ble da pusset opp, og det ble oppgradert til rør-i-rør.

Bad er igjen blitt pusset opp i 2019, og fremstår som stilrent og lekkert. Overflater på vegg og gulv utført i microsement, og himling er sparklet og malt. Det er varmekabler i gulv, og praktisk stedbygd løsning for vaskemaskin. Innredning, toalett og dusjvegg med sorte detaljer. Legg merke til den stilige innfelte hyllen i dusjen for oppbevaring av såpeflasker.

Stuen er delt i to, med spisestue og tv stue. Stuen fikk en skikkelig oppussing i 2017. Parkettgulv ble da pusset ned, og samtlige overflater ble malt. I stuen er det satt inn biopeis, som ikke er koblet til pipeløp. Denne brenner i 3 timer, og gir ca 60% av varmen en vanlig vedfyr ville gitt. Den kan også kobles til pipeløp, og benyttes som vanlig vedfyr.

I 2017 fikk selger også byttet kjøkken, til et stilrent Ikea kjøkken i mørk beige som har rette linjer og en glatt matt overflate. Du får et moderne kjøkken med både farge og et lunt preg. Kjøkkenet har 25 års garanti. Kjøkkenet er også oppgradert utover normalen, med kostbar benkeplate i stein. Alt av hvitevarer er integrert.

Leiligheten har to soverom, begge med samme gode standard som resten av leiligheten. Parkettgulv, malte overflater, og god garderobeplass.

Flotte detaljer finner man også i fellesoppgang, hvor det blant annet er hentet frem teglstein på deler av vegg. Utenfor leiligheten finner man en kjekk benk, med god oppbevaringsplass til feks tomflasker.

God lagringsplass i bod nede.

Plasseringen av leiligheten gir umiddelbar nærhet til det aller meste Haugesund har å by på. Perfekt for den som setter pris på en urban tilværelse!

Detaljer
 • Gjennomført leilighet med supersentral beliggenhet i Haugesund sentrum
 • Leiligheten har de senere år blitt betydelig oppgradert/renovert
 • Bad pusset opp i 2019 med stilige overflater i microsement. Rør-i-rør fra 2009. Kontroll av rør-i-rør system i 2019 uten bemerkede feil.
 • Leiligheten ble etterisolert når den ble bygget opp igjen innvendig i 2009
 • Stilrent og lekkert kjøkken fra 2017 med påkostet benkeplate i stein, og alt av hvitevarer integrert.
 • Overflater stue og soverom pusset opp i 2017 og 2019
 • Leiligheten har 2 soverom
 • Gangavstand til det aller meste!

Velkommen på visning i Haraldsgata 219!

Primærrom

3.etasje: Gang, stue, spisestue, kjøkken, soverom x 2 stk og bad

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på butikkbygning datert 28.10.08

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.. Ny stikkledning fra 2019

Oppvarming

Biopeis og elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Haraldsgata 219 har en meget sentral beliggenhet midt i sentrumskjernen i Haugesund. Her har man alt av hva man til daglig vil ha behov for i umiddelbar nærhet, med gangavstand til det aller meste.

  Butikker, kafeer, parker, skoler og kulturtilbud like utenfor.

  Adkomst

  For veibeskrivelse kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til bolig/forretning/kontor.

  Eiendommen har høy bevaringsverdi (Egenverdi + Miljøverdi), er regulert til Spesialområde Bevaring (RL 1483) med egne bestemmer og inngår i Hensynssone 1 – Sentrumskjernen. Alle utvendige arbeider på tak og fasader må avklares med byantikvar.

  • kr 2 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 59 750,-
  • kr 68 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 458 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 547,- pr. mnd. som dekker felles forsikring på bygg, årskontroll av brannanlegg, vedlikehold av bygg og kostnadene med BATE som fører regnskap.

  Kommunale utgifter

  kr 5 620,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 409,- pr. år. Dette forutsetter lite abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 459 653,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis ingen garantier på disse.

  Lamper i stue medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 23.08.21 og selgers Egenerklæring datert 26.08.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 27. aug. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00195
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.