Håtongvegen 31

Karmøy
Prisantydning

3 490 000,-

Solgt
 • BRA141㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1998
 • Omkostninger100 980,-
 • Totalpris3 590 980,-

Flott enebolig med dobbel garasje og nydelig utsikt til sjø - Barnevennlig beliggenhet - Kjøkken og bad fornyet 2015!

Beskrivelse

Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt. Etter overtakelse av dagens eier er det utført flere oppgraderende tiltak, blant annet ny kjøkkeninnredning og oppusset baderom i første etasje.

Boligen har en kjekk hall med god plass til oppheng av yttertøy. Direkte inngang vaskerom fra gang. Meget lekkert baderom pusset opp i 2015. Rommet ble fornyet med fliser på gulv, baderomsplater på vegger samt vegghengt toalett, stedbygd dusj og dobbel servant i baderomsinnredning. Boligens stue og kjøkken er av god størrelse. Svært flott lys og tidsriktig kjøkkeninnredning fra 2015. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass samt plass til et romslig spisebord. Stuen er naturlig inndelt i ulike soner, og har utgang til både terrasse på forsiden av boligen, samt terrasse med åpen hagestue på sørsiden. Her er det også god plass til sofagruppe, spisebord og annet ønskelig møblement. Om en ønsker flere soverom, er det godkjent å lage ekstra soverom i stue. Både vedovn og varmepumpe er av nyere dato. Det er varmekabler i hele første etasje med unntak av utvendig bod.

I andre etasje finnes en kjekk loftstue med balkong. Stuen har nyere gulvoverflater og tapetserte vegger. Her kan en nyte fantastisk utsikt fra balkongen. Det er godkjent å sette opp vegg i loftstuen om en ønsker flere soverom. Boligens hovedsoverom er av god størrelse og ligger like ved planlagt baderom. Her er det også lagt nyere gulvoverflater samt malt vegger. I det planlagte baderommet er det opplegg for varmekabler, samt tiltenkt mulighet for badekar. Godt med oppbevaring i kott i loftstue. I etasjen finnes også to soverom som i dag disponeres som soverom samt walk-in garderobe. Dør mellom rommene medfølger. Her er det også mulig å gjøre endringer, for å få to separate soverom.

Garasjen er på hele 65 kvm og har godt med oppbevaringsplass både i garasjeplan og på loft

Nåværende eier har bygget ny terrasse med åpen hagestue sør på tomten. Terrassen ligger usjenert til mellom bolig og garasje og fremstår som svært koselig.

Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Hall m/ trapp, vaskerom, baderom, kjøkken og stue. Utgang til terrasser. Utvendig bod. Andre etasje: Loftstue med utgang til balkong, hovedsoverom, fremtidig baderom, to boder samt to soverom. Dobbel garasje med lagringsloft.

Bygningsinformasjon

Det foreligger tegninger av enebolig datert 22. desember 1997. I tegningene kan vi se at det er godkjent å bygge soverom stuen om ønskelig. Det er også godkjent å sette opp vegg i loftstue til fordel for soverom. Uinnredet rom i 2. etasje er godkjent som baderom. Det foreligger tegninger av dobbel garasje datert 13. oktober 2003.

Fundamenter av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Saltak oppført som sperretak. Tekket med betongtakstein. Vinduer og ytterdører av tre. Terrasse og åpen hagestue i tilknytning til boligen og hagen. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Følgende momenter har fått TG3 og TG2 i tilstandsrapporten: TG3: - Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket. TG2: - Vinduene er fra byggeår og det må forventes noe slitasje. Det ble registrert noe mer slitasje på ytterdør til terrasse. - Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Vaskerom: En må forvente noe slitasje. Vinylbelegget er fra byggeår. - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. - Varmtvannstank er over 20 år. Det er ikke påvist tilfredstillende el- tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. - Det anbefales el- kontroll hvert 5. år.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 85 kvm 2. etasje: 56 kvm Primærrom 1. etasje: 80 kvm Gang, bad, vaskerom, stue og kjøkken. 2. etasje: 46 kvm 3 soverom samt loftstue.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på nybygg enebolig. Ansvarshavende pålegges å utføre følgende arbeidet: Avstand fra kledning til terreng skal være min. 30 cm. Taknedløp må tilkobles overvanssystemet via tett rør. For inspeksjon av krypeloft må der monteres inspeksjonsluke. Innredningsarbeidet på loft må fullføres. * Det må monteres beslag på altan 1.etg. Evt. krav fra brannvesenet må etterkommes umiddelbart. Arbeidet må være utført innen: 30.04.1999

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Vedovn i stue.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i et flott og barnevennlig boligfelt på Sørstokke. Boligen har nydelig sjøutsikt. Fra eiendommen er det ca. 6 km til Kopervik sentrum med byens fasiliteter. Stokkastrand byr på flotte turløyper i skog og mark.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse,

  • kr 3 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,-
  • kr 100 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 590 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 593,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 655 247,- for 2021

 • Diverse

  Diverse fastmonterte gjenstander medfølger ikke. Stue: 2 taklamper og 1 vegghylle. Kjøkken: 2 taklamper, vinstativ, glassholder og liten hylle. Soverom 1: Taklampe og vegghengt nattbord.

  Det er mottatt nabovarsel for byggeplaner i Håtongvegen 30. Nabovarselet gjelder utvendig fasade, utvendig påbygg, og utvendig tilbygg. "Lite tilbygg på 3x8 meter. Taket på tilbygget blir laga som et takopplett. Endring av fasaden. Oppføring av naturstensmurer".

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 09.08.2023 og selgers Egenerklæring datert 22.08.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230330
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.