Haugane 6, 4250 KARMØY

Haugane 6

Karmøy
Prisantydning

1 790 000,-

 • BRA60㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår2012
 • Omkostninger58 570,-
 • Totalpris1 848 570,-
 • Felles/mnd500,-

Moderne og stilfull 3-roms leilighet i første etasje med peis, terrasse og sportsbod.

Visning

torsdag 29 september

16:15-17:15

Påmelding
Beskrivelse

Leiligheten er innredet over 1 plan og inneholder: gang, 2 soverom, bad, vaskerom og stue/kjøkken.

Boligen holder normal standard og er jevnlig vedlikeholdt. Leiligheten er innredet med parkett på gulv, vegger med malt strie og himlingsplater i tak/himling.

Åpen stue/kjøkkenløsning Kjøkkeninnredning med glatte malte fronter. Laminert benkeplate med integrert platetopp og komfyr. Stuen har parkett på gulv og moderne farge på vegg, som sammen med godt med naturlig lys fra vindusflater, resulterer i en god romfølelse. I stuen har man også peis, som sørger for god varme. Videre har man også utgang til leilighetens terrasse.

Flott helfliset baderom. Badet er innredet med flislagt gulv og vegger. Himlingsplater i tak. Varmekabler i gulv. Det har innredning med nedfelt servant, dusjkabinett og vegghengt toalett.

Vaskerommet er innredet med belegg på gulv, og malte vegger, himlingsplater i tak. Det er opplegg for vaskemaskin. Bereder og fordelerskap er montert på vaskerommet.

2 soverom av god størrelse, lyse farger og parkett på gulv. Hoved-soverommet har direkte tilgang til leilighetens helfliset bad, samt et godt vaskerom.

Utvendig sportsbod med gode lagringsmuligheter.

Detaljer

Velkommen til Haugane 6.

Dette er en lekker og innbydende leilighet beliggende i første etasje og passer alle aldersgrupper. Leiligheten holder god standard med moderne løsninger. Her får du komplett flislagt bad, moderne kjøkkeninnredning, to praktiske soverom, samt bod/vaskerom. I stuen har man også peis, som sørger for god varme. Leiligheten disponerer også utvendig sportsbod.

Solrik terrasse som tar deg direkte til sameiets store plen.

Flott beliggenhet i populært boligområde i Kopervik. Her vil man oppleve nærhet til alt hva man til daglig vil ha behov for, som blant annet skoler, barnehager, butikker og idrettsanlegg.

Bygningsinformasjon

Trevinduer med isolerglass, ytterdør og balkongdør i tre. Terrasseplatting på terreng, i tilknytning til stue.

Primærrom

Gang, 2 soverom, bad, vaskerom og stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 19.10.12

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Flott beliggenhet i populært boligområde i Kopervik. Her vil man oppleve nærhet til alt hva man til daglig vil ha behov for, som blant annet skoler, barnehager, butikker og idrettsanlegg.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 44 750,-
  • kr 58 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 848 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 500,- pr. mnd. iflg. selger som bla. dekker felles bygningsforsikring og avsetning til vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 9 047,- pr. 2021. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

 • Diverse

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 09.09.22 og selgers Egenerklæring datert 11.09.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. sep. 2022

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 2-22-00148
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.