Haugebergvegen 2, 4270 KARMØY

Haugebergvegen 2

Karmøy
Prisantydning

7 800 000,-

 • BRA270㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1977
 • Omkostninger206 320,-
 • Totalpris8 006 320,-

Rålekker funkisdrøm like ved Åkrasanden - Totalrenovert 2020 - Høy standard - Ny bolig følelse - Må oppleves!

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Hovedetasje: Gang, 2 soverom, bad, vaskerom,garderobe, stue/kjøkken, bod, wc Loftsetasje:Gang, loftstue, 2 soverom, bad, kott

Rålekker enebolig med sentral og flott beliggenhet i attraktivt og etablert boligområde i Åkrehamn. Eiendommen ligger solrikt til, med avstand til det aller meste man vil ha behov for. Kun ca 250 meter til Åkrasanden, hvor man også har utsikt til fra loftsstuen.

Boligen har i 2020 gått gjennom en ekstrem renovering. Kun bæring, gulver og grunnmur gjenstår fra byggeår. Takstmann omtaler dette i sitt arbeide i takstrapporten, at både eiendommen og boligen fremstår som helt nytt.

Alt av elektrisk, vvs, sanitæranlegg, overflater inne og ute, tak, og uteområder er nytt.

Alt arbeid er gjort med et stort fokus på kvalitet, funskjonalitet, minst mulig vedlikehold, og tidsriktige innredninger. Gjennomført er nok ordet som kan benyttes her.

Utstrakt bruk av parkett av typen en-stavs med hvittonet eik. Hvittonet eiketrinn også i ny trapp til loftsetasjen.

Rålekkert og svært påkostet Nordsjø kjøkken, med enormt god plass for oppbevaring, metervis av arbeidsflater på kjøkkenbenk, integrerte hvitevarer, og åpen løsning til stue. Mulighet for å sette inn øy eller spisebord på kjøkken. Det er også praktisk løst med direkte adkomst til vaskerom, og videre kort vei ut til uteområder. På kjøkkenet har man to stekeovner, begge med dampfunksjon. Stor 90 cm platetopp, og et helt kjøleskap pluss et kombiskap.

Begge bad av meget god standard, og like gjennomført som resten av boligen. Her er det utstrakt bruk av fliser, malte overflater, pene innredninger, dusjkabinett og dusjnisje, og praktiske beliggenheter i forhold til soverom. I hovedetasjen finner man også et lekkert gjestetoalett.

Boligen har totalt 4 soverom, hvorav man finner 2 i hver etasje. Samtlige soverom av god størrelse, med helsparklede og malte overflater, samt flotte parkettgulv. Hovedsoverom med utgang til uteområde, i tillegg til inngang til eget bad, med videre passasje til walk-in-garderobe. Walk-in-garderoben kan man også nå fra boligens vaskerom.

Vanvittig stilig stue med enorme vindusflater, og spesielt god takhøyde. En utrolig stilig detalj med åpen løsning opp til galleriet i loftsetasjen. Dette er et rom som vanskelig kan beskrives med ord, en må bare oppleve det. God plass til stor sittegruppe, i tillegg til stor spisestue. Oppvarming fra både varmepumpe og vedovn.

Noe som viser at alt er godt gjennomtenkt, er lyddempingen som er felt inn i himling både i stue og loftstue. Gir en behagelig og nedtonet akustikk i disse rommene, selv om de er store.

Flott og praktisk vaskerom, med utgang til både kjøkken, uteområde, og inngang til walk-in-garderobe. Selger har bestilt innredning til vaskerom som vist i bilde, men dette er ikke levert enda. Det vil bli satt opp før overtagelse.

Selger har etter overtagelse av eiendommen revet den gamle garasjen, og deretter satt opp en helt ny dobbel garasje, med en stor bod i bakkant. Boden er pent innredet, og er i dag i bruk som treningsrom. Det er trekt ut internett til bod i garasjen, og det er montert for el-billader og klargjort for en til, på begge sider av porten. Godt med lagringsplass på hyller/hems.

Eiendommens uteområder er tiltalende, lekre, godt utnyttet, og ikke minst er de vedlikeholdsvennlig. Her trenger man absolutt ikke arbeide seg ihjel. Nyt solen og sommeren på en av terrassene, eller på den flotte nye gressplenen. Det er lagt store ressurser, og ikke minst store beløp i eiendommens uteområder. Kostbare, men samtidig vedlikeholdsvennlige komponenter som holder seg år etter år, er brukt. Uteområdet er ferdigstilt så sent som sommeren 2021, og det er Skude mur som har stått for dette arbeidet. Det kan blant annet nevnes flotte natursteinsmurer, asfaltert gårdsrom, klippekanter til gressplen med belegningsstein, det er plantet busker, satt opp levegg for å skjerme for innsyn i stue, lagt store terrasseflater i roaylimpregnerte materialer, og lagt klart for utebelysning i bed. Alt er gjort med kvalitet i fokus, som også resten av eiendommen og boligen.

Detaljer
 • Drømmebolig(!) med attraktiv beliggenhet sentrumsnært i Åkrehamn
 • Boligen er renovert i sin helhet i 2020
 • Boligen holder usedvanlig høy standard
 • 3-lags støyisolerende vinduer i hele boligen
 • Rålekkert og påkostet Nordsjø Kjøkken
 • Nydelig arkitektonisk uttrykk i lekker og tidløs 70-talls funkis
 • 4 soverom og 2 fulle bad + gjestetoalett
 • Hovedsoverom med eget bad, og gjennomgang til walk-in-garderobe, som fører videre til vaskerom
 • Uteområder opparbeidet av Skude mur i 2021
 • Helt usjenert uteområde på vestsiden av boligen
 • Fasader er utført i vedlikeholdsvennlige Royalimpregnerte materialer
 • Nyoppført dobbel garasje i 2020 med stort treningsrom og god plass for oppbevaring
 • Stort nyasfaltert gårdsrom
 • Meget sentral beliggenhet i Åkrehamn
 • Ikke mer enn ca 250 meter til Åkrasanden
 • Utsikt til Åkrasanden fra loftstue
 • Her finner man ingenting å sette fingen på, boligen og eiendommen i sin helhet bør besiktiges for korrekt inntrykk!

Velkommen på visning i Haugebergvegen 2!

Bruksareal per etasje

Hovedetasje: 187 kvm Loftsetasje: 83 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med teglsteinpanner og det er triple vinduer.

Primærrom

Hovedetasje: Gang, 2 soverom, bad, vaskerom,garderobe, stue/kjøkken, bod, wc Loftsetasje:Gang, loftstue, 2 soverom, bad, kott

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 19.12.1977. Gjenstående arbeid som da ble anmerket er rekkverk på utvendig baktrapp.

Det foreligger ferdigattest på forstøtningsmur datert 14.05.20.

Det foreligger ferdigattest på garasje med bod og levegg datert 28.04.20

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik med kommunal tømming.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral, barnevennlig og attraktiv beliggenhet i Åkrehamn. Gangavstand til alt byen kan tilby, bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden og sentrum med dens fasiliteter.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 7 800 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 195 000,-
  • kr 206 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 8 006 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 781,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 707 041,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport datert 21.07.21 og selgers egenerklæring datert 29.07.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 10. aug. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00184
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.