Haukelivegen 1007, 5590 Etne

Haukelivegen 1007

Etne
Prisantydning

690 000,-

 • BRA65㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår
 • Omkostninger28 570,-
 • Totalpris718 570,-

Etne | Eldre enebolig like utenfor Etne sentrum - Rivningsobjekt

Beskrivelse

Velkommen til Haukelivegen 1007!

Eldre enebolig som bærer preg av dårlig standard og manglende vedlikehold. Boligen fremstår som et rivningsobjekt.

Eneboligen er innredet over to plan og inneholder:

 1. etasje: Gang, stue, kjøkken, bad og soverom. Loft: Gang og 2 soverom. Kjeller: To kjellerrom.

Boligen har dårlig standard og bærer preg av manglende vedlikehold. Ny eier må forvente totalrenovering eller riving. Videre oppfordres alle interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person.

Eiendommen er beliggende like utenfor sentrum av Etne med kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikker, Etne senter og sentrum m.m.

Boligen ligger høyt i terrenget og har fri og landlig utsikt.

Detaljer

Velkommen til Haukelivegen 1007!

Eldre enebolig som bærer preg av dårlig standard og manglende vedlikehold. Boligen fremstår som et rivningsobjekt.

Eneboligen er innredet over to plan og inneholder:

 1. etasje: Gang, stue, kjøkken, bad og soverom. Loft: Gang og 2 soverom. Kjeller: To kjellerrom.

Eiendommen er beliggende like utenfor sentrum av Etne med kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikker, Etne senter og sentrum m.m.

Vi i Eiendomsmegler A tar felles dugnad mot smitte på alvor. Visning av denne bolig vil gjennomføres med tiltak mot smitte. Vær vennlig å meld din ankomst til megler, og følg de instrukser som blir gitt ved oppmøte.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 40 kvm Loft: 24 kvm
Bygningsinformasjon

Eiendommen er oppført med grunnmur av betong. Liggende kledning. Skifer på tak.

Byggeår er ukjent da kommunen ikke har oversendt dokumentasjon eller opprinnelige bygningstegninger. Ominnredning fra originale bygningstegninger er derfor uviss. Eiendommen er etablert 1944.

Eiendommen er registrert som enebolig men har blitt benyttet som fritidsbolig. De siste årene har boligen ikke vært i bruk pga dens dårlige stand.

Primærrom
 1. etasje: Gang, stue, kjøkken, bad og soverom. Loft: Gang og 2 soverom.
Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Tilknyttet privat vann og avløp. Både vann og avløp er utdatert og må oppgraderes.

Kommunen opplyser at eiendommen har godkjent separat utslipp, men dagens løsning anses som utdatert om må oppgraderes.

Tilkomst fra offentlig vei.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen er beliggende like utenfor sentrum av Etne med kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikker, Etne senter og sentrum m.m.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNFR-område (landbruk, natur og friluft samt reindrift). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak.

  • kr 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 17 250,-
  • kr 28 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 718 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 449,- pr. 2021. Det er fire terminer pr år. Avgiften gjelder kun eiendomsskatt. Nåværende eiere har søkt om fritak for renovasjon, slamtømming og feiing pga boligen har blitt stående tom over en lengre periode. Ny eier må derfor søke om nytt fritak dersom eiendommen ikke er i bruk ellers vil det komme kommunale gebyrer ut fra gjeldene satser til kommunen. Eier kan til en viss grad påvirke størrelsen på noen av de årlige eiendomsgebyrene. Kommunen sine gebyrregulativ inneholder detaljinformasjon om dette. Opplysningene kan leses fra hjemmesidene til kommunen eller ved forespørsel til kommunen.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 41 997,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger handelen.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner.

  Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

  Eiendommen overleveres i den stand den er ved visning uten ytterligere utvask og utrydding.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Egenerklæring datert 25.10.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 3. jan. 2022

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 1-21-00350
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.