Haukelivegen 1009, 5590 Etne

Haukelivegen 1009

Etne
Prisantydning

2 490 000,-

 • BRA145㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår
 • Omkostninger65 070,-
 • Totalpris2 555 070,-

Enebolig med 3 soverom og 2 stuer - Stort gårdstun - Betydelig renovert, men noe arbeid gjenstår

Beskrivelse

Betydelig renovert enebolig, men hvor det fremdeles gjenstår en del arbeider før boligen er fullført. Eiendommen består av to tomter med et samlet areal på 1571 kvm. Boligen har et stort bad, romslig vaskerom og åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er i tidsriktig sort matt utførelse. I overetasjen er det stor loftstue. Boligen har gjennomgående pen bruk av downlights. Ny kledning, vinduer, dører og tak.

Eiendommen overtas av kjøper i den stand den var ved kjøpers besiktigelse. Alt løsøre og inventar overtas av kjøper. Eiendommen/boligen vil ikke bli ryddet eller rengjort.

Eneboligen er innredet over 2 plan og inneholder:

 1. etasje: Gang, bad, vaskerom, soverom og stue/kjøkken.

 2. etasje: Bad, loftstue og 2 soverom.

Tidsriktig sort kjøkkeninnredning.

Romslig loftstue med takvindu.

Tiltenkt vaskerom er ikke ferdigstilt. Det gjenstår også arbeider på bad med lister og montering/innkjøp av VVS-utstyr. Det gjenstår arbeid med diverse elektrisk, lister og diverse finish-arbeid i boligen. Badet har fliser på gulv og plater på vegger. Vindfang har fliser på gulv.

 • Privat septiktank
Bruksareal per etasje

1.etasje: 84 kvm Loft: 61 kvm

Bygningsinformasjon

Kledning av tre. Panner på tak.

Byggeår er ukjent da kommunen ikke har oversendt dokumentasjon eller opprinnelige bygningstegninger.

Tegninger mottatt fra kommunen er ikke identiske med slik boligen er valgt innredet. Se vedlagte tegninger mottatt fra Etne kommune.

Primærrom
 1. etasje: Gang, bad, vaskerom, soverom og stue/kjøkken. Loft: Loftstue, bad og soverom x 2 stk.
Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Ved ferdigstillelse av påbegynte arbeider og tilbygg må ferdigattest rekvireres.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Privat vann og avløp.

Oppvarming

Varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Etne

  Eneboligen ligger like utenfor sentrum i Etne.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNFR-område (landbruk, natur og friluft samt reindrift). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 53 750,-
  • kr 65 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 555 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 4 184,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Avgiftene vil nok bli høyere ved innflytting i boligen. Oppgitte kommunale avgifter er eiendomskatt og feiing.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er bobestyrer. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  ?

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 18.04.21 og selgers Egenerklæring datert . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 12. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-21-00151
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.