Haukelivegen 331, 5574 VINDAFJORD

Haukelivegen 331

Vindafjord
Prisantydning

850 000,-

 • BRA39㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom0
 • Byggeår1941
 • Omkostninger32 320,-
 • Totalpris882 320,-

Skjold - Landlig beliggende fritidseiendom med stor tomt - Skjermet - Enkel standard - Oppgradert de senere år!

Beskrivelse

Hytten er innredet over en etasje, i tillegg til sovehems på loft. Sovehems har lav takhøyde og er ikke målbart areal. 1. etasje inneholder følgende: Entre/kjøkken/stue.

Koselig hytte med landlig og skjermet beliggenhet, ikke langt fra Haugesund. Her kan man nyte stillheten og freden for seg selv, uten innsyn fra noen. Stor naturtomt med gode muligheter for å nyte en tilbaketrukket tilværelse.

Hytten har flere oppgraderinger de senere år. Her kan det blant annet nevnes: - Nyere tak - Ny kledning 2018/19 - Solcellepanel 2018/19 - En del vinduer skiftet 2018/19 - Ny terrasse 2018/19 - Mye nye overflater innvendig 2018/19

Det er ikke innlagt vann eller avløp. Det er lagt opp elektrisk med stikkontakter med 220 v. Strømmen kommer fra solcellepanel. Det er utedo på eiendommen. Regnvann fra nedløp.

De fleste overflater innvendig i hytten er pusset opp de siste år. Her er det malt panel på vegg, laminat på gulv, og fargevalg som virkelig kler den koselige og idylliske hytten/eiendommen.

Opplyst byggeår 1941 er hentet fra da eiendommen ble utskilt og er usikkert. Takstmann har anslått byggeår 1947 men kan ikke bekrefte dette.

Hytten bør oppleves for korrekt inntrykk!

Detaljer
 • Koselig hytte med enkel standard i Skjold
 • Hytten her flere oppgraderinger de senere år
 • Nyere tak
 • Ny kledning 2018/19
 • Solcellepanel 2018/19
 • En del vinduer skiftet 2018/19
 • Ny terrasse 2018/19
 • Mye nye overflater innvendig 2018/19
 • Stor tomt med landlig og tilbaketrukket beliggenhet

Velkommen på visning i Haukelivegen 331!

Bruksareal per etasje

Kjeller: 11 kvm 1. etasje: 28 kvm

Hems har iflg. takstmann ca. 11 kvm gulv, maks høyde er 1,9 meter men har ikke 60 cm bredde og er derfor ikke målbrat areal. Kjeller har høyde på ca 1,9 meter og er delvis målbart.

Primærrom
 1. etasje: Entre/kjøkken/stue.
Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende hytte som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Det er utedo på eiendommen. Regnvann fra nedløp.

 • Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNF-område (landbruk, natur og friluft). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak.

  • kr 850 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 21 250,-
  • kr 32 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 882 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 943,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Det er kun eiendomskatt som blir fakturert fra kommunen.

  Renovasjon

  Renovasjon fra HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Alle hvitevarer medfølger i handelen. Integrert gass stekeovn, kjøleskap og microbølgeovn. (Alt nytt i 2019). Nyere strømaggregat som er fastmontert i kjelleren medfølger også.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 27.07.20 og selgers Egenerklæring datert 17.08.20 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00139
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse