Havn 51, 5590 Etne

Havn 51

Etne
Prisantydning

2 190 000,-

 • BRA62㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår2012
 • Omkostninger66 070,-
 • Totalpris2 256 070,-

Stilig funkishytte i perfekte omgivelser rett ved sjøen!

Visning

onsdag 16 juni

16:00-17:00

Påmelding
Beskrivelse

Inngang til gang med parkett på gulv (og varmekabler i inngangspartiet) og liten garderobeløsning. Vaskerom med belegg på gulv og hyller.

Dobbelt soverom med teppe på gulv. Soverom2 med parkett på gulv og lite garderobeskap.

Bad med belegg m/ varmekabler på gulv, moderne servant med underskap, to sideskap, wc, dusj med forheng og spotter i tak.

Kjøkkenet har integrert oppvaskmaskin, int. stekeovn med keramisk koketopp, int. kjøleskap og int. fryseboks. Stua har vedovn med glassdør og stålpipe og skyvedør i glass mot flott terrasseområde. Fra stue/kjøkken og terrassen har en flott utsikt til sjøen og sandvolleyballbanen. Likevel er det delvis skjermet fra innsyn fra naboboliger. Terrassen mot øst har to markiser og selger har nylig bygget to skillevegger på terrassen som skjermer for innsyn og gir ly.

 • God takhøyde i stue/kjøkkendel.
 • Varmepumpe.
 • Altibox innlagt.
 • Veggfester for TV blir stående igjen.
 • Hvitmalte gipsvegger innvendig unntatt bad hvor det er baderomsplater.
 • Det er også uttak for strøm på terrassen.
 • Utvendig vannslange.
 • Liten vedbod mot nord.
 • Beplantet.

 • Selger har tegninger for mulig påbygg utarbeidet av Omega Ingeniør og Arkitekt Tjenester AS, om det er av interesse. Selger har ikke søkt om påbygget, men har bedt Omega Ingeniør og Arkitekt Tjenester AS om å tegne et forslag til påbygg ut i fra gjeldende reguleringsbestemmelser.

Detaljer
 • ”Vedlikeholdsfri” fritidsbolig i betong. Noen naboer har fått bruksendret fra hytte til bolig.
 • En tilnærmet flat og romslig tomt i rolig område nesten helt nederst i hyttefeltet og med flott utsikt på sjøen og til sandvolleyball-banen.
 • Hytta inneholder 2 soverom, bad, vaskerom og stue/kjøkken med store vinduer og skyvedører i glass ut til flott terrasseområde mot sjøen.
 • Hytta holder god standard med parkett på gulver og varmekabler i entrè og på bad. Hytta er bygget med tanke på holde vedlikeholdsbehov på et minimumsnivå.
 • Selger har tegninger for mulig påbygg utarbeidet av Omega Ingeniør og Arkitekt Tjenester AS, om det er av interesse.
Bruksareal per etasje

62

Bygningsinformasjon

Hytta er trolig oppført på steinfylling. Det er støpt plate på mark. Veggkonstruksjon med isolerte betongelementer. Pultakskonstruksjon i tre tekket med asfaltpapp.

Det foreligger godkjente byggemeldinger for fritidsbolig datert 2011.

Primærrom

2 soverom, entrè/stue/kjøkken, bad og vaskerom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 27.09.2013.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende fritidsbolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Privat kloakk med renseanlegg. Privat vann. Begge deler felles for hytte- og boligfeltet. Adkomst via privat vei. - pr 2021 betale selger til grunneieren ca kr. 2000 pr kvartal for vann og avløp.

 • Selger opplyser at det er en sak mellom grunneier og velforeningen der det er noen uklarheter rundt fremtidige satser for vann og kloakk. Interessenter kan henvende seg til lederen i velforeningen Eric Mills på telefon 90893980 eller epost: ericmills@online.no.
Oppvarming

Vedovn med glassdør i stua og varmekabler på gulv på bad og i entrè. Varmepumpe i stua. Ellers annen elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har en av de aller fineste plasseringene i feltet helt nederst mot sjøen. Feltet som består av boliger øverst og fritidsboliger nederst mot sjøen ligger på sørsiden av Osvågen like vest for Etne sentrum. Etne har et rikt kulturliv, kulturhus, kjøpesenter, butikker av alle slag, hotell, bank, post og mer. Etneelva er kjent for godt laksefiske. Det er svært gode jaktforhold og turgåeren har mange gode alternativ både sommer og vinter. Kort kjørevei til preparerte langrennsløyper på Olalia eller lysløype på Korlevoll. Det tar ca 1 time til Røldal Skisenter med flotte freeride-områder og stolheis. Vakre Havn ligger ca. 55 minutter fra Haugesund. Ved utløpet til Etnefjorden ligger Sunnhordlands bassenget og Romsa øyene med flott lagde bryggeanlegg på alle tre øyene. Her yldrer det med båtliv på sommeren. En har lett tilgang til å lyse etter krabbe, fiske kampskjell, dykking, og meget godt fiske etter både torsk, lange og alt det vanlige. Sjøørret innerst i Etnefjorden.

  Adkomst

  Fra Etne sentrum: Kjør mot Ølen til en får et skilt mot høyre mot Bjørgjo. Ta ned her og følg veien rett frem i kryss i bunn av bakken. Følg veien til en får et stort postkassestativ på høyre hånd midt på en lang slette. Ta nedover her på asfaltert vei og følg veien helt ned til bunnen av bakken. en får da hytta på høyre hånd. Hytta er merket med "Til Salgs" skilt.

  Regulering

  Eiendommen er regulert til fritidsbolig. Området består av både boliger og hytter. Flere naboer har fått bruksendret fra hytte til bolig.

  • kr 2 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 54 750,-
  • kr 66 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 256 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 2 616,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Det er kun eiendomskatt som blir fakturert på kommunale avgifter.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Hvitevarer på kjøkken medfølger i handel. Det gis fra selger ingen garanti.

  Det ene skapet på badet er fast skrud og medfølger i handelen.

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Pliktig medlemsskap i velforeningen. Velforeningsavgift er kr. 800 per år.

  Pliktig medlemsskap i veilag: Vedlikehold og brøytning. I 2020 var prisen kr. 1161 for året.

  Selger opplyser at det er en konflikt angående vannverket. Selger opplyser at velforeningen prøver å overeta ansvaret for vannverket, men dette er en pågående prosess som de ikke er kommet i mål med.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet eierskifteforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker all advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har ingen egenandel. Forsikringen tegnes senest på kontraktsmøtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Reguleringsbestemmelser, Tegninger, Egenerklæring datert 27.04.21 og Boligsalgsrapport datert 22.05.21. Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 1. jun. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-21-00157
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.