Havnavegen 10, 5561 BOKN

Havnavegen 10

Bokn
Prisantydning

4 000 000,-

 • BRA101㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1999
 • Omkostninger111 070,-
 • Totalpris4 111 070,-

Flott fritidsbolig med "Drømmebeliggenhet" i sjøkanten - Sjø på 3 sider - 4 Soverom - Stor kai med flere båtplasser!

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: Gang, bad/badstue og kjøkken/stue. Loft: Gang, wc og soverom x 4 stk.

Havnavegen 10 er en eiendom som skiller seg ut i mengden, og som fortjener et besøk for korrekt inntrykk.

Her kan det rett og slett ikke spares på superlativene, når beliggenhet skal beskrives. Drømmeplassen til sjø er nå for salg! Fisk etter krabbe eller fisk fra egen kai, "tøff" ut med båten fra en av eiendommens flere båtplasser, eller nyt solen og båtlivet som suser forbi.

Ved hytten er det 2 båtplasser, i tillegg til at du kan fortøye stor båt ved utsiden av kaien/molo. Det er også mulighet å ha båt ved parkeringen.

Når man entrer denne fritidsboligen får man følelsen av nærmest å være ombord i en båt, selv om man står fjellstøtt på land. Helt unik beliggenhet og utsikt. Utsikten kan nytes fra de fleste rom.

Uteområdet er i stor grad opparbeidet med støpt kai. Flott og koselig hagestue, og ellers solrike uteområder med utsikt og sjølukt.

Hytten holder en god standard, og fremstår som gjennomført med tanke på stilvalg. Stor og luftig stue med flotte furugulv, panel på vegg, og lekre skiferdetaljer rundt ildsted. Samme detaljer er det også innslag av i gang. Fra stuen har man full oversikt over kaiområde, båtplasser og båttrafikken utenfor. Det er varmepumpe i stue.

Praktisk stedbygd kjøkken med nærliggende utgang til en av eiendommens flere flotte uteområder. Hvitevarer medfølger ifølge selger handelen.

Romslig baderom med stor dusjnisje og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger i handelen. Flott skifer på gulv. Badstue like innenfor baderom.

I overetasjen har man hele 4 soverom, samtlige av god størrelse, og med nydelig utsikt. Wc like ved.

Parkering på støpt dekke like bortenfor hytten.

Detaljer
 • Dersom du er på jakt etter fritidsbolig med drømmebeliggenhet til sjø, kom på visning i Havnavegen 10!
 • Båtfølelse og hytte i ett!
 • Fritidsbolig over to etasjer
 • Stor kai med flere båtplasser!
 • Sjø på 3 sider av eiendommen
 • 4 soverom
 • Bad, badestue og wc
 • Fantastisk utsikt fra de fleste rom!
 • Solrike uteområder, og hagestue
 • Her kan man fiske rett fra terrassen!

Velkommen på visning i Havnavegen 10!

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 58 kvm Loft: 43 kvm.
Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med panner og det er doble vinduer.

Megler har ikke fått tilsendt bygningstegninger fra Bokn kommune(etter forespørsel) og har derfor ikke anledning å sjekke de tegninger mot dagens bruk.

Primærrom
 1. etasje: Gang, bad/badstue og kjøkken/stue. Loft: Gang, wc og 4 soverom.
Ferdigattest

Hytten var ferdigstilt påsken 2000. Vi har ikke mottatt ferdigattest fra Bokn Kommune.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende hytte som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp. Megler har ikke kjennskap til om dette er omsøkt/godkjent i kommunen.

Oppvarming

Varmekabler i badegulv og ganggulv. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Flott beliggenhet i idylliske omgivelser like i sjøkanten sentralt på Bokn. Her kan det ikke spares på superlativer, beliggenheten må enkelt og greit oppleves! Området eiendommen ligger i byr på gode turmuligheter, og her vil den fiskeinteresserte oppleve et eldorado av muligheter. Fisk og krabbe kan hentes opp fra egen kai!

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til fritidsformål naust - hytter.

  • kr 4 000 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 100 000,-
  • kr 111 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 111 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  Det er fire terminer pr år. Kommunale avgifter gjelder kun for vann men megler har ikke mottatt noen kostnad på dette fra Bokn kommune. Feiing er gjennom Haugaland brann og redning IKS.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 134 000,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for sekundærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 09.08.20, kart og selgers Egenerklæring datert 05.08.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00147
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse