Havnavegen 61 C, 5561 BOKN

Havnavegen 61 C

Bokn
Prisantydning

2 150 000,-

 • BRA85㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2014
 • Omkostninger63 670,-
 • Totalpris2 213 670,-

Endeleilighet med nydelig sjøutsikt - God standard (2015), pent holdt - Mulighet for 3 soverom

Beskrivelse

Pen leilighet med endebeliggenhet og flott sjøutsikt. Boligen har en ny standard fra 2015 og fremstår pent holdt og i innflytningsklar stand. Boligen inneholder 2 soverom med mulighet for soverom nr 3 i spisestuedelen. Separat vaskerom, stort bad og åpen løsning mellom stue og kjøkken. Ute er det meget god plass til parkering i felles gårdstun i tillegg til egen carport.

Leiligheten har alt areal på ett plan og inneholder følgende rom: Gang, soverom, soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken. Utvendig bod ved carport.

Romslig bod. Carport.

Beskrivelse av innhold og standard:

Stuen har utgang til terrasse med nydelig utsikt. Det er vedfyr i stue. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken.

Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: kjøleskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn.

Badet har fliser på gulv og varmekabler. Dusjhjørne. Vaskerom med opplegg til vaskemaskin. Fliser på gulv.

Detaljer

Pen leilighet med endebeliggenhet og flott sjøutsikt. Boligen har en ny standard fra 2015 og fremstår pent holdt og i innflytningsklar stand. Boligen inneholder 2 soverom med mulighet for soverom nr 3 i spisestuedelen. Separat vaskerom, stort bad og åpen løsning mellom stue og kjøkken. Ute er det meget god plass til parkering i felles gårdstun i tillegg til egen carport.

Gang, soverom, soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken. Utvendig bod ved carport.

Bygningsinformasjon

Kledning av tre og panner på tak. Støpt såle.

Oppsummering av avvik ved eiendommen som har fått tilstandsgrad 3 (TG3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. Det mangler snøfanger over carport. Dette bør etableres.

Primærrom
 1. etasje: Gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken og soverom x 2 stk
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 02.06.2015

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vedfyr. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Bokn

  På Bokn er det dagligvarebutikk og nærmiljøanlegg hvor det er belyst fotballbane, grillplass og badeplass. Det er også kort vei til skole og barnehage.

  Adkomst

  Boligen er merket med "Til-salgs" skilt.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 150 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 8 500,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 53 750,-
  • kr 63 670,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 213 670,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  Det betales pr i dag ikke felleskostnader.

  Kommunale utgifter

  kr 9 946,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. I tillegg kommer gebyr for slamtømming og renovasjon til HIm og feiing til Hbr Haugaland.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 407 810,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis ingen garantier på disse.

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 21.02.22. og selgers Egenerklæring datert 24.02.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. apr. 2022

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 1-21-00002
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.