Havnavegen 61 C, 5561 BOKN

Havnavegen 61 C

Bokn
Prisantydning

2 490 000,-

 • BRA85㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2014
 • Omkostninger70 570,-
 • Totalpris2 560 570,-

PÅMELDINGSVISNING 19/08! Endeleilighet med nydelig sjøutsikt - God standard (2015), pent holdt - Mulighet for 3 soverom

Beskrivelse

Pen leilighet med endebeliggenhet og flott sjøutsikt. Boligen har en ny standard fra 2015 og fremstår pent holdt og i innflytningsklar stand. Boligen inneholder 2 soverom med mulighet for soverom nr 3 i spisestuedelen. Separat vaskerom, stort bad og åpen løsning mellom stue og kjøkken. Ute er det meget god plass til parkering i felles gårdstun i tillegg til egen carport.

Leiligheten har alt areal på ett plan og inneholder følgende rom: Gang, soverom, soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken. Utvendig bod ved carport.

Romslig bod. Carport.

Beskrivelse av innhold og standard:

Stuen har utgang til terrasse med nydelig utsikt. Det er vedfyr i stue. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken.

Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: kjøleskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn.

Badet har fliser på gulv og varmekabler. Dusjhjørne. Vaskerom med opplegg til vaskemaskin. Fliser på gulv.

Detaljer

Pen leilighet med endebeliggenhet og flott sjøutsikt. Boligen har en ny standard fra 2015 og fremstår pent holdt og i innflytningsklar stand. Boligen inneholder 2 soverom med mulighet for soverom nr 3 i spisestuedelen. Separat vaskerom, stort bad og åpen løsning mellom stue og kjøkken. Ute er det meget god plass til parkering i felles gårdstun i tillegg til egen carport.

Gang, soverom, soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken. Utvendig bod ved carport.

Bygningsinformasjon

Kledning av tre og panner på tak. Støpt såle.

Primærrom
 1. etasje: Gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken og soverom x 2 stk
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 02.06.2015

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vedfyr. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Bokn

  På Bokn er det dagligvarebutikk og nærmiljøanlegg hvor det er belyst fotballbane, grillplass og badeplass. Det er også kort vei til skole og barnehage.

  Adkomst

  Boligen er merket med "Til-salgs" skilt.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 62 250,-
  • kr 70 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 560 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  Det betales pr i dag ikke felleskostnader.

  Kommunale utgifter

  kr 9 946,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. I tillegg kommer gebyr for slamtømming og renovasjon til HIm og feiing til Hbr Haugaland.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 407 810,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis ingen garantier på disse.

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 08.01.21 og selgers Egenerklæring datert 05.01.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 12. aug. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 1-21-00002
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.