Hebnesvegen 615

Suldal
Prisantydning

1 290 000,-

 • BRA66㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1985
 • Omkostninger46 070,-
 • Totalpris1 336 070,-

Bud ønskes - Sjarmerende og vinterisolert hytte med kort vei til skisentre/turmuligheter - Mulighet for båtplass

Beskrivelse

Hytta er oppført over to etasjer og inneholder: 1. etasje - Entre, stellerom, wc, soverom, bad og stue/kjøkken. Loft - Gang, loftstue og 2 stk soverom. Påbygg med uisolert bod og overbygd utekjøkken/sløyestasjon.

Det er også et frittstående vinterisolert anneks med bod. Frittstående enkel bod som benyttes som vedsjul.

Velkommen til Hebnesvegen 615! En sjarmerende hytte med enkle fasiliteter. Her kan en virkelig koble ut og slappe av i naturskjønne omgivelser! Hytta holder gjennomgående god standard.

Innenfor inngangsdøren finner en et lite vindfang med panel i vegg og tilstøtende wc. Toalett er av typen Separett som er et tømmetoalett. Panel og brystning på vegg. Liten vask. Vindfang og wc er et påbygg fra 2000.

Flott kjøkkeninnredning fra 2015 levert av Knapphus kjøkken. Stor innredning med rikelig med skap- og benkeplass. Frittstående kjøleskap med fryser, samt komfyr. Det er plass til gassbeholder i innredning, som benyttes til komfyren. God plass til større spisebord.

Det er stort sett panel på vegg og furu parkett i gulv i hytten.
Stue/kjøkken er utformet i en åpen løsning.

Stor stue med god plass til større sittegruppe. Det er en vedovn, som er perfekt om en benytter hytten på vinterstid. Utgang til terrasse og trapp opp til andre etasje.

I hovedetasjen er det 1 soverom som er i god størrelse. Terrassedør som leder ut på fremsiden av boligen. En "suite" med baderom.

Badet er i god størrelse med vask i seksjon og dusjkabinett som benytter tank det etableres trykk i, med en 12-v pumpe. Det er baderomsplater på to vegger og panel på to. Belegg i gulv og panel i tak.

Soverom 1 og bad (+loftstue) er påbygg fra 2016.

I andre etasje er det to gode soverom med plass til mange personer. Det ene soverommet har utgang til balkong med flott utsikt nedover dalen.

Koselig loftstue med panel i vegg/tak og parkett i gulv. Loftstuen benyttes som tv-stue. Batterier og styringssentral til solcelle anlegg er plassert i gangen.

Utenfor hytten har du flere terrasser og sittegrupper hvor en kan nyte late sommerdager. Det er montert markise på vegg utenfor stuen. En liten gressplen innrammet av en flott liguster hekk. Trapp fra gressplen leder ned til terrasse og anneks. Veldig gode solforhold rundt hytten med sol fra morgen til kveld.

Terrasse med ute peis. Annekset fra år 2000 som er vinterisolert. Det er også bod i tilknytning annekset. Annekset har strøm. Separat solcelle anlegg i anneks og i hytte. Panel i vegg og tak. Belegg i gulv. Litt hyller og skap for oppbevaring.

Ved inngangspartiet til hytten er det et lite utekjøkken under tak. Benyttes som sløyestasjon. Påbygg i form av uisolert bod. Godt med lagringsplass her.

Greit å vite:

Mulig å koble seg på strømnettet. Estimert kostnad er kr.60.000-70.000,-. Her må det inngås avtales med nærmeste nabo.

Ned til butikken er det ca. 4-5 minutter med bil. Mulighet for båtplass nede ved butikken. Da kan en få plass til båt på 14-15 fot for ca. Kr.4800,- pr år.

Alt av møbler og hvitevarer til stede på visningsdagen medfølger handelen.

Det er Riks-tv til boligen.

Sol: 08:30-21/21:30. Lunt for vind.

1x aggregat kan kjøpes. Det var planlagt å lydisolere vedskjul og ha aggregat stående her. Solcelle anlegg kobler seg ut ved 20% strømkapasitet igjen.

Vann samles fra nedløpsrenner til tank med pumpe. Det er også vanntilførsel fra bekk via vannrør over bonden grunn.

Selger har i alle år oljebeiset hytten hvert 3-4 år.

Bruksareal per etasje
 1. etasje - 47 m2. Loft - 19 m2.
Bygningsinformasjon

Hytta er bygget på søyler over terreng. Kledningsbord og listverk i treverk. Taket er tekket med betong takstein. Takstein er skiftet på hoveddel i 2016/17, mens takstein over toalett og vindfang er fra 1985.

Oppsummering av avvik ved eiendommen som har fått tilstandsgrad 3 (TG3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

 • Det er ikke montert rekkverk
 • Det er ved vanntest påvist større vannansamlinger, renner ikke mot sluk. Det er ikke sluk eller oppkant på gulvbelegg.
 • Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold
Primærrom
 1. etasje - Entre, stellerom, wc, soverom, bad og stue/kjøkken. Loft - Gang, loftstue og 2 stk soverom.
Ferdigattest

Det foreligger ikke tegninger for opprinnelig hytte, men tegninger, godkjenning og ferdigattest for påbygg fra 2015.

Det foreligger ferdigattest vedr. tilbygg datert 17.04.2018.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende hytte som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Det er ikke innlagt vann, men hytten har vann fra elv og det samles regnvann fra nedløpsrør. Dette blir lagret i 1000L tank under terrasse. Vann avløp ledes til natur.

Oppvarming

Vedovn i stuen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint til på Hebnes med flott utsikt. Eiendommen er omringet av flott natur med flere turmuligheter. Blant annet Grytevatnet rundt og Grytenuten (873 høydemeter). Det er satt opp kanoutleie ved Grytevatnet. https://ut.no/turforslag/118612/grytenuten Ca. 4 km fra hytta ligger dagligvarebutikken Joker, samt Vatlandsvåg gjestehavn.

  Det tar ca 45 minutter å kjøre til både Sauda skisenter og Gullingen skitrekk.

  Eiendommen ligger ca. 1,5 time fra Haugesund.

  Adkomst

  Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til fritidsformål.

  • kr 1 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 32 250,-
  • kr 46 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 336 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti. Alt av møbler og inventar tilstede på visning medfølger handelen.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

  Eiendommen overleveres i den stand den er ved visning uten ytterligere utvask.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 26. jan. 2023

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 1-21-00185
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.