Hebnesvegen 828, 4235 SULDAL

Hebnesvegen 828

Suldal
Prisantydning

2 790 000,-

 • BRA104㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom6
 • Byggeår2011
 • Omkostninger81 070,-
 • Totalpris2 871 070,-

Flott fritidsbolig med utsikt over Grytevatnet - 6 soverom - 2 bad - Nydelige turmuligheter i området!

Beskrivelse

Første etasje: Entrè, gang, tre soverom, bad, stue og kjøkken. Vaskerom/ bod med inngang fra overbygget inngangsparti. Andre etasje: Gang, tre soverom samt bad.

Hytta holder gjennomgående god standard. - Lys og lekker kjøkkeninnredning fra Ikea med integrert kjøleskap, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. - Stue og kjøkken i åpen løsning med ekstra takhøyde og store vindusflater mot Grytevatnet. - To flotte bad med wc, vask og dusjkabinett. - Separat vaskerom. - 6 soverom. - Kjekke terrasser i front av hytta. - Mulighet for båtplass. - Det er klargjort elektrisk for installering av varmepumpe over spisebord i kjøkken.

Bruksareal per etasje

Første etasje 80 kvm Andre etasje: 24 kvm

Bygningsinformasjon

Fritidsbolig oppført på ringmur med isolert støpt gulv. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger datert 27.12.2007. I tegningene kan vi se at bad i andre etasje ikke er ført opp.

Primærrom

Første etasje: Vindfang, gang m/ trapp, stue/ kjøkken, bad og tre soverom. Andre etasje: Gang, bad samt tre soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 16.12.2011.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende hytte som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Privat avløp via septiktank. Privat vann fra Kalvikleitet. Privat vei med veirett. Se forøvrig tinglyst rettighet angående vannrett og veirett.

Oppvarming

Vedovn i stuen. Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad i første etasje, gang første etasje samt vaskerom. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint til på Hebnes med utsikt over Grytevatnet. Eiendommen er omringet av flotte turmuligheter, blant annet Grytevatnet rundt og Grytenuten. Det er satt opp kanoutleie ved Grytevatnet. https://ut.no/turforslag/118612/grytenuten Ca. 2 km fra hytta ligger dagligvarebutikken Joker samt Vatlandsvåg gjestehavn.

  Det tar ca 45 minutter å kjøre til både Sauda skisenter og Gullingen skitrekk.

  Eiendommen ligger ca. 1,5 time fra Haugesund.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Kommuneplanen gjelder. Eiendommen ligger i et område regulert til spredd boligbebyggelse.

  • kr 2 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 69 750,-
  • kr 81 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 871 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  Det må tegnes abonnement hos IVAR for renovasjon og slamtømming. Eksempler på abonnement tatt ut fra Ivarryfylke.no: Hytterenovasjon med egen dunk: kr. 4796,- Vanlig hytterenovasjon (hyttecontainer): kr. 2398,- Årlig slamavgift for tømming hvert 2. år: 1861,- Se www.ivarryfylke.no for øvrige abonnement.

  Ligningsverdi

  kr 589 864,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for sekundærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Det er mulighet for å leie båtplass i Vatlandsvåg. Her betaler en innskudd ved leie, samt en årlig avgift.

  Integrerte hvitevarer på kjøkken samt vaskemaskin og tørketrommel medfølger. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Jacuzzi medfølger om ønskelig. Selger opplyser om at det per i dag er en lekkasje i jacuzzien, og ny eier trolig må bytte en del.

  Ikea- kommoder medfølger.

  Selger opplyser om at det er manglende oppbrett på gulv i bad andre etasje. Se tilstandsrapport.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 02.03.2021, selgers Egenerklæring datert 04.03.2021 og kartutsnitt. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 4. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00041
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.