Heinavegen 8 C, 5515 HAUGESUND

Heinavegen 8 C

Haugesund
Prisantydning

2 460 000,-

 • BRA139㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1920
 • Omkostninger72 570,-
 • Totalpris2 532 570,-

Haugesund - Nordre Bydel - Enebolig - Nærhet til flotte turområder - Barnevennlig område!

Beskrivelse

Boligen er innredet over 2. etasjer og inneholder: 1.etg - Gang, kjøkken, bad/vaskerom og stue. 2.etg - Gang og 3 soverom. Det er også en garasje på 25kvm.

Stor og lys gang med oppheng til yttertøy. Tilkomst til bad, bod, kjøkken, stue og 2.etg herifra. Tak-ess plater med downlights i tak, tapet på vegg og laminat i gulv.

På kjøkkenet er det nye tak-ess plater og downlights i tak. Stor Ikea innredning med masser av skapplass, fliser over innredning fra 2019. For øvrig tapet på vegg og laminat i gulv.

Bad i god størrelse med fliser og varmekabler i gulv. Malt kledning på vegg. Dusjkabinett, gulvstående toalett, vask i seksjon og opplegg til vaskemaskin.

Stor to-delt stue renovert i 2017, med dimmbare downlights i taket. Det er opplegg til ovn, men ikke montert enda. Flott naturstein pryder brannmuren. Varmepumpe montert på vegg. Laminat i gulv og malte vegger. I stuen er det god plass til flere spise- og sittegrupper. Store vindusflater sørger for mye naturlig lysinnslipp. Terrassedør ut til terrasse og hage.

Terrasse er ny ifra 2014/15 med tilkomst til stor hage.

Under trappen til 2.etg er det en bod, her er VVS på 200L fra 2019/20. Teppe i trappen er nytt fra 2019.

Trapp til 2.etg: Bod under trapp med 200L VVS fra 2019/2020. Teppe i trapp nytt fra 2019.

I gangen i andre etasje er det laminat i gulv og malte vegger. Tapet i skråtak og dimmbare downlights fra 2020.

Hovedsoverom er renovert i 2020 med: Nye tak-ess plater og downlights. Gipset, malt og tapetsert vegger. Det er innebygde skaper i vegg og stort vindu.

Forøvrig to mindre barneværelser og tre små boder i andre etasje.

Diverse: -Nytt gjerde rundt eiendommen. -Nytt tak fra 2019. -Ny pipehatt fra 2020. -Vinduer fra 2006 og 2010. -Automatsikringer.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 98 kvm
 2. etasje: 41 kvm
Bygningsinformasjon

Fundamenter av betong og gråstein, pusset overflate. Yttervegger i tømret trekonstruksjon, kledd med trepanel. Tak oppført i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein.

Primærrom

1.etasje - 73kvm - Gang, kjøkken, bad/vaskerom og stue. 2.etasje - 41kvm - Gang og 3 soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Det er i 2018 gitt igangsettingstillatelse for tilbygg. Dette er ikke ferdigmeldt til kommunen.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Det er opplegg til vedovn, men ikke montert. Varmepumpe montert på vegg. Varmekabler bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i et veletablert boligområde på Kvala i nordre bydel av Haugesund.

  Sykkel- og gangsti til Gard skole. Gangavstand til barnehage, Kvala senteret og flotte turstier ved Kvalsvik.

  Adkomst

  Fra Haugesund følg veien nordover mot Gard/Kvala. Ta av inn med Gard senteret og ta til høyre inn Kvalsvikvegen. Følg denne veien ca. 820 m og ta så til høyre inn på Heinavegen. Etter ca. 130m ta til venstre. ta så første til venstre igjen og første huset på høyre gånd er nr. 8C.

  Det vil bli skiltet med Eiendomsmegler A sine visningskilt ved fellesvisning.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål/konsentrert boligbebyggelse.

  • kr 2 460 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 61 500,-
  • kr 72 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 532 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 219,- pr. 2019. Opplyste kommunale avgifter er fordelt på: Avløp, eiendomsskatt, feiing og vann. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 548 352,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer medfølger, dvs oppvaskmaskin. Det gis av selger ingen garanti.

  Byggeår er antatt av takstmann.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 03.06.2020 og selgers Egenerklæring datert 29.07.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00245
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse