Hestaberg 151, 5570 TYSVÆR

Hestaberg 151

Tysvær
Prisantydning

5 390 000,-

 • BRA278㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2007
 • Omkostninger146 070,-
 • Totalpris5 536 070,-

PÅMELDINGSVISNING 16/06! Strøken familiebolig med nydelig utsiktsbeliggenhet - Pent opparbeidet - Betydelig oppusset

Visning

onsdag 16 juni

18:15-19:15

Påmelding
Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Entre, gang, vaskerom, soverom x 3 stk, bad og kjellerstue. 1. etasje: Gang, stue, tv-stue/kjøkken, soverom, bad og wc.

Stor, innholdsrik, og påkostet enebolig med populær beliggenhet i Grinde/Garhaug.

Boligen ligger svært flott til, med en utstikt som bare må oppleves for korrekt inntrykk.

Overflater hovedetasje og kjeller pusset opp henholdsvis 2019 og 2020. Flere lekre detaljer, hvor blant annet spilevegg i gang og trapp i begge etasjer må trekkes frem. Et råkult alternativ til kontrastvegg, og for å bryte av overflatene ellers i boligen.

Nye gulv i hovedetasje 2012.

Ekstra god takhøyde i hovedetasje med hele 2.60 gjennomgående i hele denne etasjen. Dette sammen med de store vindusflatene mot utsikten, gir en vanvittig luftig og romslig følelse.

Boligen har i alt hele 3 stuer. En lekker detalj man bør legge merke til, er tunnelpeisen som skiller tv-stue og spisestue i hovedetasje. Det er utgang fra stue til terrasse med nydelig utsikt og gode solforhold.

Det er flere praktiske løsninger i boligen, blant annet garasje i flukt med egen bi-inngang, og vaskerom i kjeller med bi-inngang.

Lekkert opparbeidet tomt med belegningssteing, asfaltert gårdsrom, finskårne hekker, og en helt nydelig gressplen. Det er montert robotklipper som vil medfølge handelen.

2 fulle bad, et i hver etasje. Begge bad er fullflisede, og meget romslige. Det ene badet er et privat bad til boligens hovedsoverom. Badet i kjeller ligger i nærheten av de tre soverommene man finner i denne etasjen. Det er her tiltenkt badstue, men det er ikke montert opp ovn for dette. Det er lagt klart strøm, så om man vil, kan man enkelt ha en operativ badstue.

Boligen er nymalt i 2019/2021.

Boligen ligger i et rolig og attraktivt strøk, med et barnevennlig og aktivt bomiljø. Her har man alt av det meste man trenger like i nærheten, og det kan blant annet nevnes idrettsanlegg, skoler, barnehager, butikker og turløyper mm.

Redskapsbod i hage.

Detaljer
 • Lekker familiebolig med fantastisk utsiktsbeliggenhet
 • Boligen ligger fint til i rolige omgivelser i Grinde/Garhaug
 • Gjennomgående god standard
 • 2.60 takhøyde hovedetasje
 • Overflater hovedetasje pusset opp i 2019, mens overflater kjelleretasje er pusset opp i 2020
 • Lekker spilevegg som er gjennomgående i gang hovedetasje/kjeller og trappehall
 • Nye gulv hovedetasje 2012
 • Robotklipper til gressplen medfølger
 • Boligen er malt utvendig i 2019, vinduer og karnapp malt i 2021
 • Boligen og uteområder fremstår som svært godt vedlikeholdt
 • Dobbel garasje i flukt med bolig med bi-inngang

Velkommen på visning i Hestaberg 151!

Bruksareal per etasje

Kjeller: 135 kvm 1. etasje: 143 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med panner og det er doble vinduer.

Primærrom

Kjeller: Entre, gang, vaskerom, soverom x 3 stk, bad og kjellerstue. 1. etasje: Gang, stue, tv-stue/kjøkken, soverom, bad og wc.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 17.08.2007

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Grinde/Garhaug

  Boligen ligger i et nyere boligfelt på Garhaug i Grinde. Det er kort og trygg gangvei ned til område med Skjold IL sitt idrettsanlegg med kunstgressbane, ballbinge, stor flerbrukshall og klubbhus.

  Grinde er kjent for å ha et aktivt miljø på fritiden for barn og unge. Like i samme området er det barneskole. Kort avstand til barnehage. Ved Stemnestaden er det bademuligheter og samlingsplass for familien.

  Ca. 3,5 km unna er Aksdal senter med stor dagligvarebutikk, flere andre butikker og dagligbank. Her er også Tysværtunet med kino, bibliotek, svømmehall, klatrevegg og flere kulturtilbud.

  Boligen har svært gode solforhold.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 5 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 134 750,-
  • kr 146 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 5 536 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 990,- pr. 2020. Avgiftene faktureres månedlig. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 1 060 408,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Følgende medfølger ikke handelen: Soverom kjeller: Sminkespeil. Tv stue 1 etg: Tv og veggfeste, svart tv benk. Kjøkken: Philips håndholdt støvsuger og veggfeste/ lader. Kjøleskap. Garasje: Verktøy tavler over arbeidsbenk. Ski boks heis, montert i tak. Kjellerstue: Tv og veggfeste

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 03.06.21 og selgers Egenerklæring datert 25.05.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 9. jun. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00123
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.