Hestaberg 165, 5570 TYSVÆR

Hestaberg 165

Tysvær
Prisantydning

4 290 000,-

 • BRA177㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2008
 • Omkostninger117 070,-
 • Totalpris4 407 070,-

Enebolig med stor hage og svært gode solforhold - Innholdsrikt med 4 soverom og 2 stuer - 2,70 takhøyde

Beskrivelse

God familiebolig med etterspurt beliggenhet i Grinde. Takhøyden på 2,70 i begge etasjene gir en god romfølelse og boligen er tidsriktig innredet med behagelige farger. Flott allrom med doble dører ut til hagen. Boligen inneholder blant annet 4 soverom, 2 stuer og vaskerom med bi-inngang. Strai kjøkken, vannbåren varme i gulv i alle rom i huset og takterrasse over garasje. Garasjen har godt med bodplass. Gode solforhold, stort gårdstun, fine uteområder og når snøen sakte men sikkert svinner hen, vil nye eiere av Hestaberg 165 kunne nytte den store flotter gressplenen til alt fra fotball til krokket.

Det er kort og trygg gangvei ned til område med Skjold IL sitt idrettsanlegg med kunstgressbane, ballbinge, stor flerbrukshall og klubbhus.

Grinde er kjent for å ha et aktivt miljø på fritiden for barn og unge. Like i samme området er det barneskole. Kort avstand til barnehage. Ved Stemnestaden er det bademuligheter og samlingsplass for familien.

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom:

 1. Etasje: Gang/hall, toalett, vaskerom/bi-inngang og stue/kjøkken.

 2. Etasje: Gang, bad, stue og 4 soverom.

Utendørs: garasje med takterrasse.

Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: 2 integrerte kjøleskap (det ene med frys), stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. På kjøkken er det downlights.

Lekkert bad med dusjhjørne, badekar og stor innredning. Badet er helfliset.

Panel og malte vegger. Laminat på gulv i hovedetasje. Parkett i overetasjen.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 91 kvm
 2. etasje: 86 kvm
Bygningsinformasjon

Kledning av tre. Panner på tak. Grunnmur støpt såle.

Primærrom

1.etasje: Gang, stue/kjøkken, wc og vaskerom. 2.etasje: Gang, loftstue, bad og soverom x 4 stk.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 06.01.2009.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vannbåren varme i alle gulv. Grunnfjellsvarme som energikilde.Det er pipe i huset, men det har aldri vært montert ovn. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Grinde/Garhaug

  Boligen ligger i et nyere boligfelt på Garhaug i Grinde. Det er kort og trygg gangvei ned til område med Skjold IL sitt idrettsanlegg med kunstgressbane, ballbinge, stor flerbrukshall og klubbhus.

  Grinde er kjent for å ha et aktivt miljø på fritiden for barn og unge. Like i samme området er det barneskole. Kort avstand til barnehage. Ved Stemnestaden er det bademuligheter og samlingsplass for familien.

  Ca. 3,5 km unna er Aksdal senter med stor dagligvarebutikk, flere andre butikker og dagligbank. Her er også Tysværtunet med kino, bibliotek, svømmehall, klatrevegg og flere kulturtilbud.

  Boligen har svært gode solforhold.

  Adkomst

  Boligen er merket med "Til-salgs" skilt.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 105 750,-
  • kr 117 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 407 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 497,- pr. 2020. Det er tolv terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 768 688,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 28.01.21 og selgers Egenerklæring datert 28.01.21 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 9. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-21-00026
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.