Hestfaret 47 A, 5541 KARMØY

Hestfaret 47 A

Karmøy
Prisantydning

2 490 000,-

 • BRA109㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår1992
 • Omkostninger70 570,-
 • Totalpris2 560 570,-

Lekker bolig med nydelig sjøutsikt - Nydelig kjøkken og delikat bad fra 2017/19 - Skjermet terrasse & el-bil lader.

Beskrivelse

Hovedetasjen: Gang, kontor (soverom), toalett og luftig, åpen kjøkken/stueløsning.

Underetasjen: Gang, vaskerom med oppbevaringsplass, bad og 2 soverom.

 • Vertikal halvpart av tomannsbolig oppført i 1992 med velholdt fasade, byttet deler av kledning mot sør i 2017 og malt fasade 2018 (Utenom liten del av kledning mot sør). Ny Gilje svart ytterdør fra 2017.

 • I 2017 endret planløsning ved å ta vekk vegger i gang for en åpnere løsning, soverom som tidligere var i hovedetasjen ble revet og gjort om til kontor og trapperom som hadde vegger ble revet og bygd opp igjen som rekkverk trapperom samt plassbebygd tv-seksjon.

 • I 2017 ble det i hovedetasjen lagt ny og kostbar en-stavs parkett på alle gulv, revet eksisterende tak og påført to lag med gipsplater samt vegger ble revet og gipset på nytt. Firma har gipset det ene laget med gipsplater i taket i hovedetasjen og i gang/soverom underetasjen. Firma malt alle innvendige vegger/tak i både under- og hovedetasjen. Smakfullt innredet med «i vinden» og gjennomtenkte fargevalg gjennom hele boligen. Listefrie overgang på både vindu- og vegg/tak i hovedetasjen og listfritt vegg/tak gang og soverommene i underetasjen. Nye gulv-lister, satt inn skyvedørsgarderobe, ny innerdør til toalett, malt trapp til underetasjen og ny takluke opp til loftet.

 • Underetasjen ble pusset opp i 2014 med nylagt og likt gråtonet gulv i gang og på soverommene. Det ble listet på nytt og satt inn nye fire nye innerdører. Håndtak på alle innerdører ble skiftet til svarte håndtak i 2017.

 • Tiltalende IKEA kjøkken med hvite fronter, stein med marmor benkeplate, blandebatteri i kobber og Røroshetta ventilator i børstet kobber levert av Kvik. Integrert 80 cm platetopp med glassplate på vegg, fryseskap, kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr og kombi mikro/komfyr.

 • Renovert bad i 2019 med nye varmekabler og termostat, ny membran, nye og lekre 60x60 fliser på gulv, mosaikkfliser i dusjhjørne og grå, slette baderomsplater på vegg. Nytt tak, nytt listverk, eksisterende toalett, ny og hvit baderomsinnredning, nytt og hvitt sideskap, nytt speil på vegg, nytt mekanisk avtrekk og satt inn dusjvegg og dusjgarnityr 2021.

 • Toalett pusset opp i 2017 med ny baderomsinnredning, nytt speil og nytt vegghengt toalett. Vaskerom ble renovert i 2013 og tidligere bod ble tatt inn i rommet. Det ble lagt nye varmekabler, smørt membran på gulv, lagt grå 60x60 fliser på gulv og med hvite baderomsplater på vegg. 2014 ny varmtvannstank, ny avtrekksvifte, ny vaskeromsinnredning, ny svart vask og nye, hvite skyvedører med praktiske Elfa hyller.

 • Innredet det en soverommet til walk-in-closet med 6 store garderobeskap med skuffer, oppheng for busker og oppheng for klær som kjoler og dressjakker i 2017. Plissegardiner fra Fasade Produkter AS på kontor, 5 vindu i stue og på begge soverommene i 2018. Satt inn påkostet hylleløsning fra Bolia i 2017 på vegg ved kontor og brukt et skrog til å lage plassbebygd kontorpult.

 • Sikringsskap med automatsikringer, 2 nye kurser i forbindelse med renoveringen i 2018. Strukket mye av ledningsnettet på nytt i hovedetasjen og installert elko-plus stikk/bryter i hovedetasjen. Videre ble det i 2018 installert led downlights i gang, toalett (sensor-styrt), kontor, soverom, stue og kjøkken. I underetasjen ble det satt opp to nye stikk elko rehab på hovedsoverommet. Ny taklamper i alle rom fra 2014/2018 og med ny panelovn i stue fra 2020. Laget egen kurs og innstalert el-bil lader 2019. Lagt inn tv og internett fra Altibox i 2017.

 • Lagt ny asfaltduk og singlet gårdsrom på nytt i 2019, plantet i skråning og laget to blomsterkasser i gådsrommet. I 2018 ble gressplen gravet vekk, det ble lagt asfaltduk og opparbeidet uteområde i forkant av boligen med hvit singel og gangveier med elvestein.

 • Laget ny terrasse med terrasse bord i materialet Royal og nytt spile-rekkverk som ble malt i 2018.

Detaljer

Usjenert, rolig i ende av gate på familievennlig Kolnes finner en boligen Hestfaret 47A. Nydelig utsikt utover Førresfjorden, sjøen og videre innover fjelltoppene. Utsikten kan nytes fra kontoret, stuen, kjøkkenet eller på solrike dager fra skjermet terrasse.

Boligen er betydelig oppusset i perioden 2014-2020, er innflytningsklar og holder god standard.

Nytt og flott gulv i begge etasjene 2014/17, vegger med "i vinden" fargevalg 2017, led-downlights belysning og tidsriktige lamper 2017, stort og nydelig kjøkken fra 2017 med marmor benkeplate i stein og intg. hvitevarer, stort og tiltalende vaskerom renovert i 2014 og lekkert bad fra 2019.

Gang, 2(3) soverom, kontor, stort vaskerom, toalett, bad og herlig, åpen kjøkken/stueløsning.

Pen tomt med el-bil lader.

Bruksareal per etasje

Underetasje: 53 kvm Hovedetasje: 56 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med panner og det er doble vinduer.

Primærrom

Underetasje: Gang, bad, 2 soverom og vaskerom. Hovedetasje: Vindfang, toalettrom og stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 12.05.92 og 25.03.93 Med følgende punkter: 1. Røykvarsler og slokkeutsyr monteres umiddelbart. 2. Feieluke skal ha min. avstand til brennbart materiale lik 30 cm. 3. Kjeller yttervegger isoleres ihht byggeforskriftene kap. 53:2. 4. Pipe føres over tak.

Arbeidet må være utført innen 01.08.93

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Skjermet, rolig i enden av gaten ligger denne boligen i Hestfaret 47A. Boligen ligger høyt i terrenget og kan by på en fantastisk utsiktsbeliggenhet med nydelig utsikt utover sjøen, Førresfjorden, øygruppene, over til Dragavika og videre har en et flott skue innover naturen og fjelltoppene. Her vil det hver dag lages et fantastisk bilde ut ett av vinduene eller fra den usjenerte terrassen.

  Boligen ligger rolig til i gate uten gjennomgangstrafikk på et barne- og familievennlig Hestfaret. På Kolnes bor en litt på landet samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet.

  Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino.

  Her bor en svært barne- og familievennlig på boligfeltet Hestfaret med barn i alle aldersgrupper. Trygg gangvei til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Kolnes barneskole, Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene ved starten av feltet.

  I nærområde er det et godt miljø samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL som har et idrettsanlegg med både kunstgress, hall og gressbane. Nylig opparbeidet tursti fra idrettsanlegget til golfbanen har seilt opp som et populært samlingspunkt for mange.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 62 250,-
  • kr 70 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 560 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 151,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 486 078,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Dersom det ønskes kan selger kostnadsfritt sette opp lettvegger å lage soverom 3 i hovedetasjen, dersom dette skal gjøres må det spesifiseres i forbehold i bud. Selger tar kostnad, avtaler med firma og utførelse avtales direkte mellom firma og kjøper.

  Integrerte hvitevarer på kjøkken, Bolia innredning kontor, alle taklamper medfølger og el-bil lader medfølger i handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Eierseksjonsloven Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 26.03.21, reguleringsplan og selgers Egenerklæring datert 25.03.21 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 1. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00044
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.