Hjartåker 22, 5584 VINDAFJORD

Hjartåker 22

Vindafjord
Prisantydning

1 990 000,-

 • BRA203㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1973
 • Omkostninger61 070,-
 • Totalpris2 051 070,-

VISNING fredag 08/10 kl 1600-1800 BJOA: Enebolig med garasje, vinterhage, flott tomt og fantastisk utsikt!

Beskrivelse

Kjelleretasje: Inngang til vindfang med fliser og varmekabler på gulv og hvitmalt panel på vegger. Kjellerstue med teppe på gulv, panelte vegger og tak, vedovn m/varmespredende hette med rør til stua oppe. Gang, med trapp opp, med parkett på gulv og 5 innebygde skap til garderobe. Bad med fliser og varmekabler på gulv, dusjkabinett, dobbel servant med sideskap på begge sider, wc og dusjkabinett. Soverom1 med belegg, tapet og innebygget garderobeskap. Matbod med belegg på gulv og tapetserte vegger. Soverom2 med laminat gulv og tapetserte vegger. Vaskerom med fliser på gulv, plass til fryseboks og egen inngang fra vestsiden. Liten bod med belegg på gulv og fastmonterte hyller.

 1. etg.: Trapp opp til gang med belegg på gulv og tapetserte vegger. Bad med nokså nye fliser på gulv, varmekabler med termostat, dusjkabinett, wc og god plass til stellebord/kommode eller lignende. Det er dobbel servant med underskuffer og speilskap. Soverom3 med belegg på gulv, tapetserte vegger, skyvedørsgarderobe med speildører og utgang til overbygget luftebalkong mot vest. Dobbelt soverom4 med belegg på gulv, malte veggplater, skyvedørsgarderobe med speildører. Stor stue/kjøkken med åpen løsning. Det er laminatgulv ved kjøkkeninnredningen. Heltre kjøkkeninnredning med komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap som medfølger kjøpet. Dobbel nedfelt vask i laminatbenkeplate. Spiseplass med fantastisk utsikt til Sunnhordlandsbassenget med Lervik i nordvest, Fjeldberg i nord og Folgefonna/Kvinnherad mot nordøst. Det er parkett i stuedelen. Flott skiferbelagt åpen peis deler stua i ulike brukssoner. Stua er tapetsert eller har stående hvitmalt panel. Utgang fra stua til vinterhage. Vinterhagen har terrassebord på gulv, skyvedør i glass mot sør og ut mot terrassen. Det er også skyvevinduer mot nord. Utenfor terrassen er det trapp ned til lun stor skiferplatting på baksiden av huset med rommelig redskapsbod/bod for utemøbler.

Garasje i flukt med boligen med port, sidedør og støpt gulv.

Boligen holder normalt grei standard. Sprosser i mange vindu. Takrenner tilkoblet dreneringsrør.

Robotklipper (klipper alle fire sider av huset) medfølger kjøpet. Skiftet noen vinduer de siste par årene. Fjernet oljetank. Selger har brukt mobilt bredbånd. Ekstra isolering 20cm i tak på huset.

Detaljer
 • Ingen boplikt! Kan brukes som hytte om en ønsker.
 • Eiendommen har en helt fantastisk utsikt som ikke kan overdrives. Panoramautsikt over Sunnhordlandsbassenget, en ser Lervik mot nordvest, Fjeldberg mot nord og Folgefonna/Kvinnherad mot nordøst. Utrolig flott utsikt og sol til sent om sommeren!
 • Inneholder: Vindfang, gang, kjellerstue, 4 soverom, vaskerom, stue/kjøkken, 2 bad, innglassert vinterhage og boder.
 • Fint opparbeidet tomt.
 • Boligen holder normalt grei standard.
Bruksareal per etasje

Kjelleretg.: 99 kvm. 1. etg.: 104 kvm.

Bygningsinformasjon

Grunnmur (ukjent) trolig i lecablokker som er pusset. Bygget i reisverk av tre. Taket er av w-takstoler tekket med glaserte tegltakpanner.

Kjellerstue og det ene soverommet i kjelleren er ikke omsøkt innredet for varig opphold og avviker fra tegninger mottatt fra Vindafjord kommune (det er inntegnet bod/hobbyrom).

Hagestue er ikke omsøkt og godkjent i kommunen.

Primærrom

Kjeller etg.: Vindfang, gang, vaskerom, bad og 2 soverom. 1. etg.: Gang, stue/kjøkken, bad og 2 soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Tilknyttet privat vann og offentlig avløp.

Oppvarming

Varmepumpe i stua. Vedovn i kjellerstua og peis i stua. Panelovn i gangen nede, soverom1, soverom3, soverom4 og på kjøkken. Ellers annen elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har en helt fantastisk utsikt som ikke kan overdrives. Panoramautsikt over Sunnhordlandsbassenget, en ser Lervik mot nordvest, Fjeldberg mot nord og Folgefonna/Kvinnherad mot nordøst. Utrolig flott utsikt og sol til sent om sommeren!

  Kort kjøretur til Ølen/Ølensvåg med butikker, restauranter, idrettsanlegg og badeanlegg. På Romsaøyene kan en telte eller overnatte i sammen med båtentusiaster i båtbrygger på forskjellige øyer. I Ålfjorden like utenfor Romsaøyene kan en tidvis få hvalsafari og det er godt fiske i alle retninger. Perfekt plass å lyse etter krabbe ved Dreganes. På vinteren kan man besøke Fjellstøl/Olalia/Opheim skianlegg med lysløyper eller alpinanlegg en kort kjøretur unna i Røldal/Sauda. Kort avstand til Vestlandets naturperler med gode muligheter for dagsturer til blant annet Hardanger (60 min), Trolltunga, Etnefjellene (30 min), Folgefonna og Buerbreen. Kort avstand til Haugesund (45 min) og havet. Her kan en besøke idylliske øysamfunn eller ta seg en tur på vestlandets fineste sandstrender på Karmøy eller shopping i byen. Også mulighet for dagstur til Stavanger, Preikestolen og Kjeragbolten.

  I Vindafjord er det gode fiskemuligheter både i sjø og ferskvann. Her finner du en av Norges beste lakseelver, merkede turstier og mange fantastiske toppturer.

  Adkomst

  Fra Haugesund følg skilting mot Ølen/Ølensvåg. Når man kommer til Ølensvåg sentrum ta til venstre inn i krysset ved bensinstasjonen (følg skilting til Utbjoa). Følg veien til en har passert fotballbanen og videre forbi kirka. Ta opp til venstre ved skilt "Hjartåker". Følg veien oppover feltet ca 200m til en får eiendommen på venstre side av veien. Boligen er merket med "Til Salgs" skilt.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 49 750,-
  • kr 61 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 051 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 946,- pr. 2020. Det er to terminer pr år. I tillegg kommer gebyrer for vann til Ølen Vassverk og ca. kr. 3100,- pr. år for renovasjon til HIM.

  Renovasjon

  kr 3 100,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Hvitevarer på kjøkken medfølger i handel. Det gis fra selger ingen garanti.

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet eierskifteforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker all advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har ingen egenandel. Forsikringen tegnes senest på kontraktsmøtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Egenerklæring, datert 22.12.20 og Takstrapport datert 23.12.20. Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 1. okt. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00418
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.