Holmen 80

Vindafjord
Prisantydning

3 690 000,-

 • BRA84㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2022
 • Omkostninger14 045,-
 • Totalpris3 704 045,-

Vikedal - Nyoppført og rålekker halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med 3 soverom - Carport - Populært boligområde

Beskrivelse

Entré med plass til å henge fra seg sko- og yttertøy.

Meget flott og stilren kjøkkeninnredning fra Norema i klassisk hvit. Godt med skap- og benkeplass samt integrerte hvitevarer. Lys og trivelig stue med store vindusflater slik at en får god utsikt og godt med naturlig lysinnslipp.

Gjestetoalett kombinert vaskerom og tekniskrom hvor det er fliser med varme i gulv og malte gipsvegger. Servant med pen baderomsinnredning fra Vikingbad, speil med innebygd lys, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.

Lekkert helfliset bad med varme i gulv. Servant med pen baderomsinnredning fra Vikingbad, speil med innebygd lys, vegghengt toalett og dusjnisje.

Det er 3 soverom i underetasjen hvor to av soverommene har egen utgang til uteområde.

Praktisk bod under trapp.

Innvendig er det gjennomgående lekker 1-stavs laminat Berryallock Grand Avenue på gulver og gips, vegger og tak er malt i klassisk hvit. Tett trapp med eiketrinn som er beiset tilsvarende som gulv. Fliser 60x60 og mosaikk i dysjsone. Innedører og listeverk i klassis hvit.

Utvendig har boligen kledning fra norsk limtre som er beiset i fargen Jernvitrol fra Jotun. Terrassebord i leirgrå fra Marnabruk og takstein Edelgrå dobbelkrom fra Skarpnes. Vinduer er i Sort s-9000 utvendig og klassisk hvit innvendig.

Detaljer

Innholdsrik, flott og gjennomført halvpart av tomannsbolig som inneholder: Hovedetasje: Entré, stue, kjøkken og toalettrom/vaskerom. Underetasje: Gang, bad, 3 soverom og bod under trapp.

Bygningsinformasjon

Eiendommen er oppført med støpt såle, stående kledning og panner på tak.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 38 kvm Gang, bad og 3 soverom. 2. etasje: 46 kvm Entré, stue, kjøkken og toalettrom/vaskerom. Primærrom 1. etasje: 38 kvm Gang, bad og 3 soverom. 2. etasje: 46 kvm Entré, stue, kjøkken og toalettrom/vaskerom.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 09.01.2023 - tiltak med ansvarsrett - gnr. 68 bnr. 51 - Holmen 80 - Tomannsbolig, med følgene mangler: - Når tekniske anlegg innanfor det regulerte område er ferdig opparbeidet og overlevert kommunen. Dokumentet kan leses hos megler.

Tiltakshaver skal besørge ferdigattest så snart kriterier er oppfylt.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Tilkomst fra privat vei som går over eiendom 68/47. Selger vil besørge tinglyst veirett over denne eiendom innen overtagelse. Ny eier må påregne forholdsmessig andel vedlikehold av innkjørsel/vei.

Oppvarming

Varmepumpe ellers elektrisk oppvarming.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har attraktiv og sentral beliggenhet i populært boligområde i Vikedal. Et rolig boligområde i enden av blindvei uten gjennomgangstrafikk. Kort avstand til skole, barnehage, dagligvarebutikker og idrettsanlegg.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område som er regulert til bolig. Område "G- Flermannsbolig - konsentrert".

  Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  • kr 3 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av tomteverdi
  • Tinglysing pantedokument kr. 585,-
  • Tinglysing skjøte kr. 585,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 14 045,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 704 045,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 564,- pr. 2023. De kommunale avgiftene gjelder vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Boligen selges som den er uten ytterligere utvask.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring, da selger er et foretak(juridisk person). Ved en evt. oppløsning/konkurs av selskapet vil det være begrenset anledning for å fremme et mangelskrav.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger selgers Egenerklæring datert 12.12.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 1. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 01220066
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.