Hovedgaten 74, 4250 KARMØY

Hovedgaten 74

Karmøy
Prisantydning

1 890 000,-

 • BRA69㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1890
 • Omkostninger62 107,-
 • Totalpris1 952 107,-

Påkostet og sjarmerende enebolig med veldig sentral beliggenhet.

Beskrivelse

Boligen er innredet over 2.plan. 1.etasje : Gang, stue, kjøkken, soverom, vaskerom og bad. 2. etasje har ikke målbart areal, men gulvarealet er på ca 26m2. Inneholder: Gang Soverom og kontor.

Utvendig bod.

Utebod og terrasse.

Enebolig fra ca 1890, som er vedlikeholdt og oppgradert. Boligen er etterisolert og oppgradert innvendig i 2016. Vinduer og dører av noe forskjellig alder ( 2004, 2013, 2015 og2020).

I hovedetasjen er det malt tre gulv og gips på de fleste veggene.

Stue i moderne farger med plass til spisebord og en avdeling med plass til sofagruppe og tv.

Koselig kjøkken med god benkeplass og skapplass. Flotte fliser over kjøkkenbenk. Et eldre skap som har stått på kjøkken er tatt bort, men selger har beholdt å ta vare på dørene så det kan settes opp igjen.

Flott flislagt baderom med badekar, vask i seksjon, dusj og vegghengt wc. Downlights i tak.

Flislagt vaskerom med utgang til skjermet uteplass.

Romslig hovedsoverom.

Loftsetasjen er pusset opp med panel på vegger og tak. Laminat og tre på gulv.

Elektriske anlegg er oppdatert med automat sikringer. Varmepumpe .

Bruksareal per etasje
 1. Etasje: 63 kvm
Bygningsinformasjon

Boligen har liggende tre kledning. Tak er tekket med skiferstein.

Kommunen har ikke bygningstegninger på denne bolig. Megler har derfor ikke anledning å få sjekket hva som er omsøkt/godkjent innredet opp mot de faktiske forhold i boligen.

Primærrom

1.etasje : Gang, stue, kjøkken, soverom, vaskerom og bad.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen er beliggende veldig sentralt. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handels-mulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager.

  Dagligvarebutikken Joker Haugen skal i løpet av sommeren 2021 åpne opp i Hovedgaten. Haugen vil være søndagsåpen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til kombinert formål.Bolig/kontor. Boligen er Sefrak registrert. Denne eiendommen er en del av hensynssone for bevaring i kommunedelplan for Kopervik med tilhørende bestemmelser. Ta kontakt med megler for mer info.

  • kr 1 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 9 900,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 47 250,-
  • kr 62 107,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 952 107,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 620,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 374 019,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse
  • Etter takstmannen laget rapport, har selger hatt Anticimex på befaring. Vurdering fra Anticimex - Teknikere ser ingen spor etter rotteaktivitet i krypkjeller. Ingen gnag, avføring eller lukt etter gnagere ble påvist. Det er mulig for gangere å grave seg inn via åpen grunn da det ikke er støpt her eller via tørrmur i krypkjelleren i fremtiden, men det er ikke tegn til at det har vært eller er noe rotteaktivitet her nå. Rapporten kan sees ved henvendelse til megler.

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 03.03.21 og selgers Egenerklæring datert 10.05.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 25. aug. 2021

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 2-21-00113
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.