Hyldalvegen 8

Karmøy
Prisantydning

5 690 000,-

Solgt
 • BRA297㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2006
 • Omkostninger159 400,-
 • Totalpris5 849 400,-

Unik & vakker arkitekttegnet enebolig over to plan - Livsløpsstandard - Vannbåren varme - Dobbel garasje!

Beskrivelse

En sjelden vakker arkitekttegnet (Opus) enebolig oppført i 2006 og senere utvidet med loft i 2012. Gjennomgående er denne boligen preget av eksklusive og kostbare løsninger som sikrer en høy standard.

Innvendig er bolig utstyrt med vannbåren varme i hovedetasjen, som gir en stabil og behagelig innetemperatur hele året. Tidligere ble vannbåren varme systemet oppvarmet av gass, men dette ble avviklet og erstattet med et elektrisk oppvarmingssystem. Gasstilkobling ligger like utenfor husveggen og en kan dermed enkelt koble seg på igjen. Andre fasiliteter i boligen inkluderer et balansert ventilasjonsanlegg, et rør-i-rør system for vannrørene, samt en sentralstøvsuger. Belysningen i boligen er omhyggelig planlagt med omfattende bruk av downlights med dimmere (LED). Boligen har også innlagt fiberoptisk internett (Altibox) med datatilkoblinger for tv/internett i (nesten) alle rom.

I hovedetasjen er det et lekkert flislagt bad med både badekar og dusjhjørne, samt et imponerende Alno-kjøkken med integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er oppgradert med kjøkken-øy, godt med skap- og benkeplass. Videre finnes det et romslig vaskerom med egen bi-inngang og et gjestetoalett som ble oppgradert i 2012. Stuen er romslig og med god takhøyde, her har du rikelig med plass til større sitte- og spisegruppe. Stor vindusfasade mot bakgården, som gir godt med lysinnslipp og sørger for en behagelig atmosfære. Dobbelt soverom med Langlo skyvedørsgarderobe. Gigantisk soverom med utgang til bakgård, dette rommet var tidligere to soverom og kan med enkle grep tilbakeføres. Utbredt bruk av persienner fra Royal. Alle soverom har terrassedører.

Loftet, som ble påbygd i 2012, inneholder en stor og innbydende stue, mye lagringsplass i kneloft, et hobbyrom, soverom i god størrelse og et elegant flislagt bad fra 2013.

Utvendig har boligen en imponerende dobbelgarasje med verksted/bod i bakkant og elektriske garasjeporter. Garasjen har flislagt gulv og generelt godt med lagringsplass. Taket er av høy kvalitet og levert av Kami. Taket ble delvis oppgradert i 2018 (østsiden), da med ny takstein og en gangbro. Andre utvendige oppgraderinger inkluderer lakkerte aluminiums takrenner og nedløp i samme farge som huset, utskiftning av noe kledning og plater mellom vinduer mot sør i 2015, samt utvendig maling av huset i 2013 og trolig igjen i 2021. Ny dør i sportsbod i 2019.

Tomten er nøye designet og med vedlikeholds frihet i tankene. En stor asfalter gårdsplass, kostbare natursteinsmurer mot sør og naboen mot øst, samt murer rundt hele eiendommen. Den romslige bakgården har en steinbelagt og gruset overflate, med ispedd og rik beplantning! Flislagt terrasse med overbygg ut fra stuen. Det er også en flislagt mellomgang mellom garasje og huset med et tilsvarende overbygg. Vakre bedd rundt eiendommen gir et estetisk flott preg.

Bygningsinformasjon

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og holder god standard tatt alder i betraktning. Det er ingen vesentlige anmerkninger, men enkelte bør kjøpere gjøre seg kjent med. Boligen har stående kledning i treverk, vinduer er tekket med aluminium og det er noe fasade plater i mellom disse. Taket er tekket med plater som er delvis fra 2006 og delvis fra 2012.

Oppsummering av tilstandsgrader av betydning, hentet fra takstmanns tilstandsrapport. Alle interessenter oppfordres å lese tilstandsrapporten i sin helhet før visning.

KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT - TG IU: Utvendig - Taktekking Utvendig - Takkonstruksjon/loft Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger Innvendig - Pipe og ildsted Tomteforhold - Grunnmur og fundamenter Tomteforhold - Terrengforhold

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK - TG2: Utvendig - Nedløp og beslag Utvendig - Dører Innvendig - Etasjeskille/gulv mot grunn Våtrom - Loft - Bad - Sluk, membran og tettesjikt Våtrom - Loft - Bad - Sanitærutstyr og innredning Våtrom - 1.etasje - Vaskerom - Overflater vegger og himling Våtrom - 1.etasje - Vaskerom - Overflater gulv Våtrom - 1.etasje - Bad- Sluk, membran og tettesjikt Kjøkken - 1.etasje - Overflater og innredning Tekniske installasjoner - Ventilasjon Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg Tomteforhold - Utvendige vann- og avløpsledninger

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK - TG2: Utvendig - Veggkonstruksjon Utvendig - Vinduer Innvendig - Overflater Innvendig - Radon Våtrom - Loft - Bad - Overflater vegger og himling Våtrom - Loft - Bad - Overflater gulv Våtrom - 1.etasje - Vaskerom - Sluk, membran og tettesjikt Våtrom - 1.etasje - Bad - Overflater vegger og himling Våtrom - 1.etasje - Bad - Overflater gulv Våtrom - 1.etasje -Bad - Sanitærutstyr og innredning Kjøkken - 1.etasje - Kjøkken - Avtrekk Tekniske installasjoner - Vannledninger Tekniske installasjoner - Avløpsrør Tomteforhold - Drenering

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg av enebolig datert 28.10.2008. Det foreligger også ferdigattest vedr. oppføring av påbygg til bolig (2.etasje) datert 18.07.2017.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vannbåren varme i alle rom 1.etasje. Elektrisk oppvarming i 2 etasje: varmekabler på bad. Mulighet for å koble til gass (like utenfor husveggen). Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Fantastisk beliggenhet i solrike, usjenerte og barnevennlige omgivelser på populære Storasundfeltet. Boligen ligger like nærheten av barnehage, lekeplasser, dagligvarebutikk (Kiwi) og turløyper i naturskjønne omgivelser i Bjørgene (som også har lysløype) Gangavstand til bl.a: Torvastad skole, kultursenter og flott idrettsanlegg. Torvastad har også en 18-hulls golfbane. Kort kjøretur til Norheim næringspark, med Oasen kjøpesenter og alle fasiliteter som tilbys her.

  Adkomst

  Fra Karmsund bro: kjør sørover og ta første avkjørsel til høyre og deretter til høyre i rundkjøringen inn på Storasundvegen. Følg vegen ca 1,7 km og ta til venstre inn på Bjørgevegen. Ta så 3.veg til høyre inn på Trondsvegen og deretter første veg til venstre inn på Hyldalvegen. Ta til venstre i krysset og til venstre igjen i enden av vegen. Boligen kommer så i enden på høyre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Område mot vest er regulert til offentlig bebyggelse.

  • kr 5 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 159 400,- (Omkostninger totalt)
  • kr 5 849 400,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 19 730,- pr. 2023. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. Opplyste kommunale avgifter inneholder vann, avløp, eiendomsskatt og renovasjon.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Diverse møbler kan medfølge, etter nærmere avtale. Stillas i utebod medfølger handelen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 12.02.2024 og selgers Egenerklæring datert 05.02.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 20. mar. 2024

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01240041
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.