Idrettsvegen 48, 4270 KARMØY

Idrettsvegen 48

Karmøy
Prisantydning

3 290 000,-

 • BRA191㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår
 • Omkostninger93 570,-
 • Totalpris3 383 570,-

Familiebolig over tre plan beliggende i sentrum av Åkrehamn - Egen boenhet i underetasje(ikke godkjent)!

Beskrivelse

Boligen er over tre plan og inneholder: Underetasje: To soverom, gang 1, gang 2, stue/ kjøkken, vaskerom og bad. Første etasje: Gang, bad og stue/ kjøkken. Loftsetasje: Garderobe, tre soverom, gang samt bad/ vaskerom. Garasje.

Etter overtagelse av dagens eier er det meste av boligens innvendige overflater pusset opp, blant annet: - Det ble satt inn ny lekker kjøkkeninnredning i 2014. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer. Stuen er i åpen løsning til kjøkkenet og ble også pusset opp i denne perioden. - Badet i hovedetasjen ble pusset opp i 2013 med plater på vegger og gulvbelegg på gulv. Badet inneholder toalett, vask i seksjon og badekar/ dusj. - Badet i loftsetasjen ble pusset opp i 2020 med baderomsplater på vegg og gulvbelegg på gulv. Badet inneholder toalett, vask og dusjvegger. Opplegg for vaskemaskin. - Store deler av underetasjen ble pusset opp i 2012. - Varmepumpe i stue 2021. - Vegger i stue og gang i hovedplan ble malt i 2021. Hovedsoverom er malt i 2021, og det ble pusset opp gjesterom i 2021. - Terrasser på fremsiden av boligen ble fornyet i 2015/2016. - Det ble drenert mot sør ca. 2013.

Bruksareal per etasje

Underetasje: 58 kvm Første etasje: 77 kvm Loftsetasje: 56 kvm

Bygningsinformasjon

Bebyggelsen består av enebolig med underetasje, første etasje og loft. Garasje. Grunnmur av betong og sparestein. Pusset og malt utvendig. Yttervegger i tømret trekonstruksjon, kledd med liggende trepanel. Takkonstruksjon i te utført som åset halvvalm tak. Tekket med skifer. Garasjen er oppført med grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Flatt tak i trekonstruksjon, tekket med pvc- belegg. Leddport av tre med elektrisk åpner. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger på garasje datert 1986. Det foreligger ikke bygningstegninger av enebolig i Karmøy Kommune sine arkiv. Megler har av den grunn ikke mulighet til å sjekke hva som er godkjent innredet. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Ukjent byggeår. Megler har ikke mottatt dokumentasjon som kan bekrefte byggeår. Boligen er registrert tatt i bruk 11.11.1951.

Primærrom

Underetasje: To soverom, gang 1, gang 2, stue/ kjøkken, vaskerom og bad. Første etasje: Gang, bad og stue/ kjøkken. Loftsetasje: Tre soverom, gang samt bad/ vaskerom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Oppvarming av elektrisitet og fast brensel. Varmepumpe og vedovn i stue i første etasje. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger meget sentralt på Åkra like ved idrettsanlegg. Kort avstand til barnehage, barnehage, ungdomsskole, Åkrasanden, sentrum og mye mer.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål, samt delarealene fortau, kjørevei, annen veigrunn og frisikt.

  • kr 3 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 82 250,-
  • kr 93 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 383 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 369,- pr. 2020. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 652 285,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 12.05.2021, selgers Egenerklæring datert 09.08.2021 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 15. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00083
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.