Jåblomvegen 9, 5518 HAUGESUND

Jåblomvegen 9

Haugesund
Prisantydning

4 890 000,-

Solgt
 • BRA227㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1979
 • Omkostninger136 320,-
 • Totalpris5 026 320,-

Sjelden mulighet som må sees! Huset som har alt, og litt til - Usjenert beliggenhet og solrikt - Etterspurt boligområde

Beskrivelse

Eneboligen er innredet over 3 plan og inneholder følgende:

Kjeller: Entre, gang, mellom-gang, bad. Soverom x 2 stk, kjellerstue, kino-rom, 2 boder og wc. 1. etasje: Gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og soverom. Loft: Gang og soverom x 2 stk.

Eneboligen i Jåblomvegen 9 er en innholdsrik enebolig med 5 soverom og 2 stuer. Boligen ble totalrenovert i tidsrommet 2016-2018 og har blant annet nye bad, vaskerom, nytt kjøkken og nye gulv. Utvendig er det bygget utestue (isolert) med innlagt strøm og et nydelig opparbeidet, solrikt og usjenert uteområde med Jacuzzi og gode terrasseflater. Kvalitetskjøkken fra Designa med Siemens hvitevarer som 2 ovner, kjøleskap, fryseskap, ekstra bred koketopp og oppvaskmaskin. All kledning, yttertak, vinduer, takrenner og nedløp var nytt i 2017. Dobbel garasje med nye elektriske aluminiumsporter fra 2017. Eiendommen har meget gode solforhold med flere forskjellige lune uteplasser. Sentral beliggenhet med gode bussforbindelser og midt i byens fineste turterreng med blant annet Djupadalen, Uradalen, Vangen og Orkjå. Nær butikk, barneskole, ungdomsskole og videregående samt alle mulige fritidstilbud i Haraldsvang.

Nytt kvalitetskjøkken fra Designa med toppmodell Siemens hvitevarer (2016) 2 x stekeovn (1 kombinert micro/ ovn), kjøleskap, fryseskap, 90 cm koketopp og oppvaskmaskin. Ventilatorhette fra Røros.

Bad med italienske kvalitetsfliser.

 • Ny parkett fra Lindura Meister (2016)
 • Ny sykkelbod 2017
 • Nytt kinorom med 7/1 surround anlegg fra KEF med 110» fast lerret. Lydisolert med spesialgips og med spesialdesignede akustikkplater
 • Eget garderoberom for ytterklær, 2017
 • Elbil lader
 • Moden hage med flott beplantning
 • Flere boder og knekott med god lagringsplass
 • Skyvedørsgarderobe på soverom i 2. etg og i gang
 • Varmekabler i garderobe, vindfang, gang, gjeste WC, bad x 2 og vaskerom (2016)
 • Varmepumpe fra 2019
 • Flott vedovn i stue
Bruksareal per etasje

Kjeller: 106 kvm 1. etasje: 96 kvm Loft: 25 kvm

Garasje: 37 kvm Hagestue: 16 kvm

Bygningsinformasjon

Kledning av tre, panner på tak, grunnmur av betong.

Soverom på loft er ikke omsøkt godkjent til dette formål. Kjeller er opprinnelig godkjent med uteleieleilighet. Etasje fremstår ikke som bygnignstegnigner viser og kun ett soverom i kjeller er omsøkt til dette formål.

Hagestue er ikke byggemeldt i kommunen.

Primærrom

Kjeller: Entre, gang, mellom-gang, bad. Soverom x 2 stk, kjellerstue, kino-rom og wc. 1. etasje: Gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og soverom. Loft: Gang og soverom x 2 stk.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 01.02.80

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i garderobe, vindfang, gang, gjestetoalett bad x 2 og vaskerom. Varmepumpe fra 2019. Vedovn i stue.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Nordre bydel - nær naturen.

  Rolig beliggenhet i et etablert boligområde med kort avstand til dagligvarebutikk. Det er kort gangavstand til Austrheim Skole . Gode bussforbindelser til resten av byen

  På Kvala, som er ca 1,5 km unna, finner du Kvala Senter med flere butikker. Det er også kort vei til Gard senter og behagelig kjøreavstand til Haugesund sentrum.

  Ønsker du å bevege deg ute er mulighetene og løypene mange med blant annet Uradalsvatnet og Kattanakkvegen som fører deg til turterreng i Djupadalen, Haraldsvang og flere andre turmål. Her bor en midt i byens fineste turterreng.

  Adkomst

  Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 125 000,-
  • kr 136 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 5 026 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 15 431,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 846 952,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 14.04.21 og selgers Egenerklæring datert 11.04.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 30. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-21-00139
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.