Jonas Lies veg 4, 4250 KARMØY

Jonas Lies veg 4

Karmøy
Prisantydning

3 690 000,-

 • BRA249㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1965
 • Omkostninger103 320,-
 • Totalpris3 793 320,-

Kopervik - Flott, innholdsrik og påkostet familiebolig med utsikt. Sentralt og populært boligområde.

Beskrivelse

Boligen er over 2 plan og inneholder: 1. etasje: Entré, gang, 4 soverom, garderobe, bad 1, vaskerom, bad 2, tv-stue, treningsrom og bod. 2. etasje: Stue/kjøkken, bad og bod.

Hagestue, garasje og stor hagebod.

Boligen holder god standard og er betydelig pusset opp. Underetasjen ble bygget ut i 2006 med tilhørende terrasse i 2.etasje. Kledning skiftet 2006 - 2008.

Følgende oppgraderinger er nylig utført! Det er lagt nytt sanfil over gammel garasje. Spotter på bad i hovedetasjen og lampe matbod er ny. Tettelist på dusj i baderom 2 er ny.

Inne fremstår boligen med tidsmessige farge- og materialvalg, og flere rom er oppgradert i senere år.

I 1. etasje er det en innbydende entré/hall med fliser på gulv og skyvedørs garderobe. Vaskerom med flott gulvbelegg og og kjekk seksjon til å ha vaskemaskin og tørketrommel i. Baderom har fliser på gulv, baderomspanel på veggene innredet med vegghengt wc, vask i seksjon og dusj. Tv-stue, treningsrom, 4 soverom alle innredet i fine og moderne farger. Hovedsoverom har direkte inngang til garderoberom som fører videre til eget foreldre baderom. Baderommet er helfliset og har vegghengt wc, dusj og moderne vask.

Oppe i andre etasje er det åpen løsning til stue og kjøkken. Her er det parkett på gulv og tapet på veggene. Stuen har store vinduer som gir godt dagslys og fin utsikt. Flott vedovn i stuen for kalde dager. Kjøkken med kjøkkeninnredning fra Ikea. Integrerte hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin, platetopp og grill følger med. Frittstående kjøleskap kan også følge med. Baderom i andre etasje er innredet med flott badekar, wc og vask i seksjon. Praktisk matbod like ved kjøkken.

Fra kjøkken kommer du ut til stor terrasse. På terrassen ble det bygget hagestue i 2017. Her er det flott utsikt og god boltreplass.

Det ble bygget bod i hagen i 2017 på ca 14 kvm. Garasje på ca 28 kvm med god takhøyde. Det er laget to hemser som gir godt med lagringsplass.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 168 kvm
 2. etasje: 81 kvm
Primærrom
 1. etasje: Entré, gang, 4 soverom, garderobe, bad 1, vaskerom, bad 2, tv-stue og treningsrom
 2. etasje: Kjøkken/stue og bad
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 11.11.65 og Tilbygg datert 15.05.07

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  God beliggenhet i rolig og attraktivt boligområde uten gjennomgangstrafikk. Her har man gangavstand til skole, barnehage og alt av hva Kopervik sentrum har å by på.

  Adkomst

  Følg Avaldsnesvegen sørgående forbi Shell Finasvingen, kjør ca 150 meter og ta av til venstre inn på Per Sivles Veg. Følg vegen 375 meter og hold til venstre. Ta så til venstre inn på Bjørnstjerne Bjørnson Veg følg den ca 70 m, så tar du inn til høyre inn på Jonas Lies Veg 4 og boligen kommer på din venstre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 92 250,-
  • kr 103 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 793 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 579,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 720 000,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken og kjøleskap medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 09.04.20, kart og selgers Egenerklæring datert 07.04.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 2-20-00075
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse