Jorundvegen 43

Karmøy
Prisantydning

2 650 000,-

Solgt
 • BRA119㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2010
 • Omkostninger79 980,-
 • Totalpris2 729 980,-

Lekker bolig over to plan - Usjenerte uteområder - Stor utvendig bod - El-bil lader - Moderne innredet!

Beskrivelse

Boligen holder gjennomgående god standard og fremstår som moderne innredet. Her kan en flytte rett inn! Etter overtagelse av dagens eier er boligen oppgradert med nye håndtak på kjøkkeninnredning og nye håndtak på alle innerdører. I tillegg er det fornyet blandebatteri på vask på begge bad. Det ble i 2021 montert varmepumpe i stue, og i 2023 montert el- bil lader.

Stue/ kjøkken: Lys og tidsriktig kjøkkeninnredning med integrert kjøleskap, fryseskap, koketopp og komfyr. Oppvaskmaskin medfølger. Innredningene har godt med skap- og benkeplass, og skapene over benkeplaten er praktisk montert opp til himling. Veggene er malt i en lekker grønnfarge, og det er parkett på gulvoverflatene. Stuen er i åpen løsning til kjøkkenet, men samtidig inndelt i praktiske soner. Det er god plass til et romslig spisebord, samt stor sofagruppe. Stuen er malt i rolige fargevalg. Fra stuen er det også direkte utgang til terrasse med bod. I tillegg finnes en kjekk loftstue i andre etasje med god plass til sofa og tv- møblement.

Bad/ vaskerom: Boligen har to flotte baderom, ett i hver etasje. Begge baderommene har mørke fliser på gulv, samt lyse fliser på vegger og inneholder wc, vask i seksjon samt dusjkabinett. Varmekabler i gulv. I tillegg finnes eget vaskerom i første etasje med praktisk bi- inngang. Vaskerommet har gulvbelegg på gulv, baderomsplater på vegger samt utslagsvask.

Soverom: I andre etasje finnes tre soverom av god størrelse. To av rommene har god plass til både dobbeltseng og garderobeløsninger. Garderobeskap medfølger. Alle soverommene er malt i moderne fargevalg, og det er parkett på gulvoverflatene.

Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Hall m/ trapp, vaskerom, baderom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til kjekt uteområde fra stuen. Andre etasje: Loftstue, baderom samt tre soverom. Stor utvendig bod med særdeles gode oppbevaringsmuligheter. Høyloft for lagring.

Bygningsinformasjon

Halvpart av tomannsbolig, oppført i to etasjer. Bygget er oppført på støpt plate på grunn, yttervegger i tre med stående kledning og pyntebord ved etasjeskillet. Valmtak- konstruksjon tekket med betongtakstein. Takrenner, nedløp og beslag i metall. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger godkjente bygningstegninger av bolig som stemmer med dagens bruk. I tegningene kan vi se at det er godkjent å bygge et fjerde soverom i stuen i første etasje, om det er behov for å lage ett ekstra.

Sportsbod er omsøkt, men den avviker fra tegninger.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 3 og 2 i tilstandsrapporten: TG3: -Utvendig: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet.

TG2: -Utvendig: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. -Innvendig: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. -Våtrom: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er ikke målt tilstrekkelig fall til sluk (begge bad). Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsonen. Tetting rundt vanninntak skal utføres med hylse/tilstrekkelig oppbrett av tettesjikt. -Tekniske installasjoner: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkopling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Elektrisk anlegg med automatsikringer.

Primærrom

Tomannsbolig Bruksareal 1. etasje: 61 kvm 2. etasje: 58 kvm Primærrom 1. etasje: 61 kvm Entrè, bad, vaskerom, stue/kjøkken 2. etasje: 58 kvm Stue, 3 stk soverom, bad

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg, tomannsbolig datert 26.01.2015.. Det foreligger ferdigattest på bod, levegg samt mindre takoverbygg datert 31.10.2018. Takoverbygg er dog ikke oppført.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger sentralt og barnevennlig til i Jorundvegen på Åkra. Fra boligen er det gangavstand til blant annet Grindhaug barneskole, barnehager, ungdomsskole, Vidergående skole, flere butikker og sentrum. Nydelige Åkrasanden og vakre turløyper i skog og mark ligger også i kort avstand fra eiendommen.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område avsatt til boligbebyggelse. Eiendommen grenser til grøntareal/lek mot vest.

  • kr 2 650 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,-
  • kr 79 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 729 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 926,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 631 562,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 22.05.2023 og selgers Egenerklæring datert 18.05.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 8. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230220
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.