Jorundvegen 74, 4270 KARMØY

Jorundvegen 74

Karmøy
Prisantydning

2 790 000,-

 • BRA199㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1971
 • Omkostninger86 820,-
 • Totalpris2 876 820,-

Flott og velholdt familie bolig over to plan - Nytt taktekke 2017 - Garasje - Fint opparbeidet tomt - To terrasser!

Beskrivelse

Første etasje: Vindfang, to soverom, gjestetoalett, bad, gang, stue og kjøkken. Underetasje: Gang, gang m/trapp, stue mellom gang og kjellerstue, kjellerstue, bad, vaskekjeller, kjøkken og to soverom. Se kommentar til areal.

Eiendommen fremstår som velholdt, og det har i løpet av de siste årene blitt utført flere oppgraderinger: - Nytt taktekke ca. 2017. - Nye overflater i stue og kjøkken ca. 2017. - Ny kjøkkeninnredning i første etasje ca. 2016. - Innvendige dører i første etasje ble fornyet i ca. 2016. - Badet i første etasje ble utvidet og fornyet i 1995. Badekar og dusjsone er fornyet nå i senere tid. - Det er fornyet en god del vinduer i perioden 2015- 2019.

Bruksareal per etasje

Underetasje: 92 kvm Første etasje: 107 kvm

Bygningsinformasjon

Grunnmur i betongblokker, innvendig påforet og isolert. Yttervegger og tak i trekonstruksjon. Yttervegger kledd med impregnert trepanel. Yttertaket tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger på fasade og planløsning. Tegningene er trolig fra byggeår. I tegningene avviker underetasjen fra dagens bruk og er godkjent som vask, redskap, mat, gang, hobby, brensel og klesbu. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Megler har ikke mottatt tegninger på garasje, men garasjen er registrert tatt i bruk 11.11.1981 i matrikkelen.

Primærrom

Underetasje: Gang, gang m/trapp, stue mellom gang og kjellerstue, kjellerstue, bad, kjøkken og to soverom. Første etasje: Vindfang, stue, kjøkken, gang, bad, gjestetoalett og to soverom.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 18.04.1972. Gjenstående arbeid pr. 14.04.1972 1. Montering av rekkverk på inngangstrapp. 2. Pussing av grunnmur utvendig. 3. Slemming av kjellermurer innvendig. Gjenstående arbeidet må utføres snarest og ferdigbesiktigelse avholdt innen 01.10.1972

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Oppvarming med ved og elektrisitet. Varmepumpe i stuen på hovedplanet. Peis montert i kjellerstuen. Varmekabler på begge bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde på Åkra. Fra eiendommen er det kort avstand til det meste. Grindhaug skole ligger kun en liten spasertur unna. Flere barnehager, matbutikker, sentrum, Amfi- Åkrehamn og flotte turløyper ligger også i nærheten.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. 64 kvm er regulert til kjørevei.

  • kr 2 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 75 500,-
  • kr 86 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 876 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 498,- pr. 2020. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 550 334,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken, unntatt kjøleskap, medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Rettelse i egenerklæringsskjema: Taktekket ble fornyet i 2017, ikke 2018.

  Det ble opplyst om at det er noen løse skiferheller i innkjørsel.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 10.02.2021, selgers Egenerklæring datert 09.02.2021 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 26. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00033
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.