Juvikvegen 49, 5546 KARMØY

Juvikvegen 49

Karmøy
Prisantydning

3 250 000,-

Solgt
 • BRA80㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2002
 • Omkostninger91 070,-
 • Totalpris3 341 070,-

Flott hytte og naust med nydelig trebrygge og båtplass - flott utsikt!

Beskrivelse

Hytte: Støpt trapp fra naustet og opp til hytta. Man ankommer ved liten plenflekk og frittstående bod på ca 6 kvm. med betongpanner på tak og liggende trekledning. Boda er isolert i gulv og det er innlagt lys og stikk kontakter. Inngang til hytta via beiset treterrasse. Det er terrassebord rundt hytta på baksiden av hytta og mellom berg. Da ankommer man hovedterrassen på fremsiden av hytta mot sjøutsikten. Fra siden av hytta er det også montert en enkel tretrapp som tar en opp til øverste del av tomta.

Inngang til gang med heltre gulv, tapetserte vegger og panelt tak. Det er garderobeplass og panelovn her. Det er også utgang til hovedterrassen mot sjøen herfra.

Badet er fra 2013 og har varmekabler og fliser på gulv. Dusj med svingdører, opplegg for vaskemaskin, vegghengt toalett og moderne servant med to store underskuffer, sideskap og speil med integrert belysning. Badet tilhørte den gamle hytta som er revet. Men stod da som et separat bygg. Badet ble beholdt og tatt inn i hytta da hytta ble bygget helt opp på nytt i 2002. Derfor er det noe nivåforskjell på gulvet mellom badet og gangen. Deretter ble badet totalrenovert i 2013 i følge selger.

Bod med heltre gulv, fastmonterte hyller og mulighet for å ha ekstra kjøleskap og fryseboks.

Stue/kjøkken med delvis åpen løsning. Stua er vinklet for maksimal utsikt og dagslys i stua. Vedovn med glassfront og stålrørspipe. Det er heltre gulv, tapetserte vegger og doble dører ut til terrasseområdet. Terrasseområdet er delvis overbygget med to store fastmonterte markiser. Så her har man gode muligheter for å sitte tørt på regnfulle dager samt å åpne opp for solfylte dager. Terrassen er på to plan og man har også trapp ned til et lite flatt plenområde med fastmontert flaggstang. Fin utebelysning. Gode rekkverk mot skråning. Står man på terrassen så ser man rett ned på brygga, naust og båtplass.

Kjøkkenhjørne med fin bjørkeinnredning med oppvaskmaskin, dobbel vask i laminatbenkeplate, komfyr og kjøleskap. Hvitevarer på kjøkken medfølger kjøpet. Metallplater i børstet stål mellom innredningene.

Innvendig trapp opp til gang med heltre gulv og takvindu i trappa for godt dagslys.

4 soverom med heltre gulv og panelte vegger. To av soverommene har takvindu i tillegg til vanlig vindu.

Naust (bygget i 2004): Naustet ligger rett nedenfor hytta og har båtplass med blåse rett fra brygga. Flott trebrygge med badestige. Fint berg mot nord gir en lun og god uteplass på brygga.

Naustet har doble dører samt sidedørsinngang inn til stort naustrom med kjøkkeninnredning og benkeplate med dobbel nedfelt vask. Det er et enkelt avløp fra vask som går under brygga og ut i sjø. Dette er ikke godkjent. Innlagt belysning og stikk kontakter. Ved storflo vinterstid kan det komme sjø inn i naust. Det renner rett ut igjen og oppleves ikke som et stort problem for eierne.

Loft: På baksida av naustet er det utebelysning og liten treterrasse samt inngang til loftet. På loftet er det et for-rom med tregulv som egner seg som lagerrom og et oppholdsrom med mulighet for sofagruppe. Det er vindu, panelovn og fastmontert belysning.

 • Det er lagt inn kommunalt vann og avløp. Eget pumperom for kloakken er plassert under badet.
 • Hytta er bygget av byggmester Per Bru.
 • Automatsikringer.
 • Takrenner av aluminium. Takstmannen skriver bl.a. i sin konklusjon at "hytta er godt vedlikeholdt og påkostet ved behov". Tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven.
Detaljer
 • Idyllisk beliggenhet i Røyksund, helt i sjøkanten, i kort avstand fra Haugesund, Kopervik og Karmsundet. Rolig, fredelig og lun beliggenhet omgitt av frodig landskap og sjø. Ypperlig utgangspunkt for bade- og båtliv, med fiskemuligheter og vannsport. Her kan man nyte norsk sommer på sitt beste! Den korte kjøreavstanden fra Haugesund gjør stedet ypperlig for dagpendling. Området ligger også strategisk til for enkel adkomst til T-forbindelsen, til og fra sør-fylket.
 • Hytta har fint bad fra 2013, bod, stue/kjøkken med flott utsikt og utgang nydelig og stort terrasseområde med markiser, plenflekk og utsyn til naustet, brygga, båtplassen og sjøen, ganger og 4 soverom samt utebod. Naustet fra 2004 har stort naustrom med liten kjøkkeninnredning og nydelig uteområde med lune berg og plass til sittegruppe frem til trebrygge med båtplass og badestige. Loftet har for-rom og et oppholdsrom med tregulv og mulighet for sofagruppe.
 • Innlagt kommunalt vann og kloakk.
 • God standard!
Bruksareal per etasje

Kjeller: 1 kvm. 1. etasje: 59 kvm. Loft: 20 kvm.

Bygningsinformasjon

Støpt ringmur i betong. Kledning i tre. Stålpipe. Takpapp.

Primærrom
 1. etasje: Gang, bad, og stue/kjøkken. Loft: Gang og 4 soverom.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest (hytte, sommerhus) datert 24.06.04

Adgang til utleie

Dette er en selveiende hytte som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Idyllisk beliggenhet i Røyksund, helt i sjøkanten, i kort avstand fra Haugesund, Kopervik og Karmsundet. Rolig, fredelig og lun beliggenhet omgitt av frodig landskap og sjø. Eiendommen har nydelig utsikt. Ypperlig utgangspunkt for bade- og båtliv, med fiskemuligheter og vannsport. Her kan man nyte norsk sommer på sitt beste! Det er flotte turområder like nærheten. Med flere stier rundt i området. Selger og andre i område bruker å bade i en liten vik/svalberg inni bukten.

  Den korte kjøreavstanden fra Haugesund gjør stedet ypperlig for dagpendling, hele sommerhalvåret. Området ligger også strategisk til for enkel adkomst til T-forbindelsen, til og fra sør-fylket.

  Adkomst

  Følg Røyksundvegen helt ut til rundkjøringen og ta deretter Juvikvegen nedover. Hold til høyre når veien deler seg. Parkeringsplassen til eiendommen ligger på høyre side rett før man ankommer vika og sjøen. Ved visning finner man en passende plass å parkere i området her.

  Asfaltert vei helt frem til parkeringsplassen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til fritidsformål. Område mot vest og nord er regulert til Fritidsbebyggelse. Det må her påregnes fremtidig bebyggelse.

  • kr 3 250 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 80 000,-
  • kr 91 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 341 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 8 791,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 66 526,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for sekundærbolig og er opplyst av skatteetaten. Denne er dog noe lav og det må påregnes at denne økes.

 • Diverse

  Hytteforening i feltet. Betaler kr. 500 per år for dette.

  Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og kloakk, men deler av anlegget er privat.

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

  På tegninger mottatt fra Karmøy kommune er det kun inntegnet loftstue og 2 soverom på loftet. Men loftet er innredet med gang og 4 soverom. Dette er da ikke omsøkt/godkjent i kommunen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 27.08.20, kart og selgers Egenerklæring datert 26.08.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00287
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.