Kaigata 16

Karmøy
Prisantydning

5 400 000,-

Solgt
  • BRA674㎡
  • EierformSelveier
  • Soverom0
  • Byggeår
  • Omkostninger136 170,-
  • Totalpris5 536 170,-

Særpreget og helhetlig forretningseiendom - god eksponering i sentrum. Egen parkeringsplass.

Beskrivelse

Tilstanden er generelt i god stand alder tatt i betraktning. Sed forøvrig vedlagte Tilstandsrapport datert 26.10.2022.

Detaljer

Kjeller 190 m2 BRA: Trapperom, Gang med trapp, Hvelv, gang, Arkiv/tilfluktsrom, Sluse med dusj, 2 garderober med toalettrom og Teknisk rom. 1. etasje 188 m2 BRA: Trapperom, Vindfang/entrè, Ekspedisjon, 3 kontorceller, Data/ serverrom, forrom med vask og toalettrom. 2. etasje 196 m2 BRA: 2 trapperom, Kantine, Kursrom, 3 kontorceller, Forkontor med tekjøkken, 2 toalettrom og gang. Loft 100 m2 BRA: Trapperom, Disponibelt rom og Ventilasjonsrom.

Bygningsinformasjon

Fra tilstandsrapporten: Næringsbygning oppført i fire etasjer. Kjeller i betong, under terreng. Betong/trekonstruksjon over bakken, med limtredragere, bindingsverk og liggende trekledning. Takkonstruksjon i tre tekket med betongtakstein. Under kjellernivå er det en utsparing med grunnvannspumper som er normalt i området. Nåværende eier opplyser at de ikke har hatt grunnvann opp i kjeller. Bygningen har vært i bruk som banklokale og kontor. Bygningen er bygget sammen med nabobygningen med en balkong som eies av nabobygg. Nåværende eier overtok bygningen i 1994, og utførte oppgradering/renovering av overflater. Sanitærutstyr og overflater på toalettrom og i kjeller er i hovedsak fra byggeår. Tilstanden er generelt i god stand alder tatt i betraktning. Fasaden mot sør er noe værslitt, og limtredragere har noe slitasje. Metallbeslag i fasaden er noe preget av elde og slitasje, og bør skiftes ut i nær fremtid. Ellers fremstår bygningen som godt vedlikeholdt. Se ellers punktene under bygningsdelene. Bygningen strekker seg ca 2,4m over grensen til naboeiendommen. Selger besørger grensejustering mot naboeiendom. Tomtestørrelsen forventes da å øke med ca 70 m2, hvorav ca 35 m2 er bebygget.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på ventilasjonsanlegg datert 05.06.2009. I følge kommunen foreligger det ikke øvrige brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er ikke uvanlig med tanke på byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Eiendommen er koblet til privat kloakkpumpestasjon og plikter å delta i drift og vedlikehold. Se forøvrig vedlagte tinglyste erklæringer vedr. vannledning og kloakkpumpestasjon.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmepumpe til serverrom. Antatt benyttet til kjøling. Ventilasjonsaggregat på loft, med varmegjengiver, se eget punkt om ventilasjon.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. aug. 2023

  • Ansvarlig megler: Niels Chr. Hald
  • Oppdragsnummer: 01220028
  • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.