Kaigata 68, 4280 KARMØY

Kaigata 68

Karmøy
Prisantydning

2 050 000,-

 • BRA100㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår1958
 • Omkostninger59 320,-
 • Totalpris2 109 320,-

Skudeneshavn - Halvpart av tomannsbolig over to plan- God standard - Tre soverom - To stuer - Sjøutsikt!

Beskrivelse

Horisontaldelt tomannsbolig over to plan.

Leiligheten inneholder felles trappegang, entre/ gang, to soverom, bod, bad, samt stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse.

Loftsetasjen inneholder soverom, samt loftstue.

Bod i underetasjen.

Leiligheten var nyoppusset i 2015.

Kjøkken: Lys og lekker kjøkkeninnredning fra Svane med integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er i åpen løsning til stuen.

Stue: Stuen har store vinduer som gir godt med lys inn i leiligheten. Utgang til kjekk terrasse med utsikt til sjøen. Det er god plass til både spisebord og sofa- avdeling i stuen. Fra stuen går det trapp opp til en romslig loftstue.

Soverom: Leiligheten har i dag tre romslige soverom. To av soverommene er i hovedetasjen og disponeres i dag som hovedsoverom og walk- in garderobe. Soverom nummer tre finnes i loftsetasjen. Dagens eier har valgt å fjerne ene veggen i loftstuen, men her var det tidligere ett fjerde soverom.

Foruten om bad, har leiligheten parkett på gulv og panel på vegger.

Bad: Flott bad med fliser på gulv og plater på vegg. Badet inneholder vask i seksjon, vegghengt toalett, dusjkabinett samt opplegg for vaskemaskin.

Bruksareal per etasje

Kjeller: 10 kvm Hovedplan: 64 kvm Loft: 26 kvm

Bygningsinformasjon

Kledningsbord og listverk i treverk. Vinduer med isolerglass og malte trerammer. Grunnmur av betong. Tak tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Byggeår er antatt ut fra tegninger mottatt stemplet i 1957. Kommunen kan ikke bekrefte byggeår.

Primærrom

Hovedplan: gang, to soverom, bad, stue og kjøkken.

Loft: Soverom samt loftstue.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Det foreligger ferdigattest for fasadeendring, endring/ reparasjon av tiltak. Tomannsbolig, horisontaltdelt datert 08.06.2015.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet i Skudeneshavn med kort avstand til blant annet matvarebutikker, skoler, spisesteder og Søragadå.

  Adkomst

  Kjør nesten til endes av FV 47, og eiendommen ligger inn til venstre like ved kaien.

  Regulering

  Eiendommen består av flere delareal i reguleringsplanen, og er regulert til forretning, frittliggende småhusbebyggelse, friområde samt felles avkjørsel. I kommuneplanen er eiendommen regulert til boligbebyggelse.

  • kr 2 050 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 51 250,-
  • kr 59 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 109 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 290,- pr. 2019. De kommunale avgiftene gjelder her avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 449 305,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  I følge selger er det ikke et aktivt sameie. Men felles bygningsforsikring har blitt betalt av nabo og denne seksjon har ved forespørsel betalt inn andel til nabos konto mot faktura.

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 13.02.2020 og selgers Egenerklæring datert 05.02.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. mar. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00028
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.