Kaigata 68, 4280 KARMØY

Kaigata 68

Karmøy
Prisantydning

2 050 000,-

 • BRA100㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår1958
 • Omkostninger59 320,-
 • Totalpris2 109 320,-

Skudeneshavn - Halvpart av tomannsbolig over to plan- God standard - Tre soverom - To stuer - Sjøutsikt!

Beskrivelse

Horisontaldelt tomannsbolig over to plan.

Leiligheten inneholder felles trappegang, entre/ gang, to soverom, bod, bad, samt stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse.

Loftsetasjen inneholder soverom, samt loftstue.

Bod i underetasjen.

Leiligheten var nyoppusset i 2015.

Kjøkken: Lys og lekker kjøkkeninnredning fra Svane med integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er i åpen løsning til stuen.

Stue: Stuen har store vinduer som gir godt med lys inn i leiligheten. Utgang til kjekk terrasse med utsikt til sjøen. Det er god plass til både spisebord og sofa- avdeling i stuen. Fra stuen går det trapp opp til en romslig loftstue.

Soverom: Leiligheten har i dag tre romslige soverom. To av soverommene er i hovedetasjen og disponeres i dag som hovedsoverom og walk- in garderobe. Soverom nummer tre finnes i loftsetasjen. Dagens eier har valgt å fjerne ene veggen i loftstuen, men her var det tidligere ett fjerde soverom.

Foruten om bad, har leiligheten parkett på gulv og panel på vegger.

Bad: Flott bad med fliser på gulv og plater på vegg. Badet inneholder vask i seksjon, vegghengt toalett, dusjkabinett samt opplegg for vaskemaskin.

Bruksareal per etasje

Kjeller: 10 kvm Hovedplan: 64 kvm Loft: 26 kvm

Bygningsinformasjon

Kledningsbord og listverk i treverk. Vinduer med isolerglass og malte trerammer. Grunnmur av betong. Tak tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Byggeår er antatt ut fra tegninger mottatt stemplet i 1957. Kommunen kan ikke bekrefte byggeår.

Primærrom

Hovedplan: gang, to soverom, bad, stue og kjøkken.

Loft: Soverom samt loftstue.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Det foreligger ferdigattest for fasadeendring, endring/ reparasjon av tiltak. Tomannsbolig, horisontaltdelt datert 08.06.2015.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet i Skudeneshavn med kort avstand til blant annet matvarebutikker, skoler, spisesteder og Søragadå.

  Adkomst

  Kjør nesten til endes av FV 47, og eiendommen ligger inn til venstre like ved kaien.

  Regulering

  Eiendommen består av flere delareal i reguleringsplanen, og er regulert til forretning, frittliggende småhusbebyggelse, friområde samt felles avkjørsel. I kommuneplanen er eiendommen regulert til boligbebyggelse.

  • kr 2 050 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 51 250,-
  • kr 59 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 109 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 290,- pr. 2019. De kommunale avgiftene gjelder her avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 449 305,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  I følge selger er det ikke et aktivt sameie. Men felles bygningsforsikring har blitt betalt av nabo og denne seksjon har ved forespørsel betalt inn andel til nabos konto mot faktura.

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 13.02.2020 og selgers Egenerklæring datert 05.02.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00028
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse