Kalvatrævegen 14, 4250 KARMØY

Kalvatrævegen 14

Karmøy
Prisantydning

3 950 000,-

 • BRA312㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1997
 • Omkostninger110 070,-
 • Totalpris4 060 070,-

Flott, stort og herskapelig murhus (bra 312 kvm) med garasje. Sentral og populær beliggenhet.

Beskrivelse

Boligen er innredet over 2 plan. 1. etasje: Gang, kjøkken, tv -stue, stue, spisestue, bad, vaskerom, bod med inngang til garasje. Fra stue er det inngang til hagestue. 2. etasje: 3 soverom, 2 bad, loftstue og inngang til stort oppbevaringsrom.

Parker bilen i stor garasje, eller i opparbeidet gårdsrom, og ta deg videre inn i denne flotte og innholdsrike familieboligen. Eiendommen ligger flott til i familievennlige omgivelser på Kalvatre, Kopervik. Her er man nærhet til det meste! Boligen holder høy standard. Alt inne i boligen er fra 1999. De fleste gulv har fliser og parkett. På de fleste veggene er det tapet.

Pent og praktisk Alno kjøkken. Denne kjøkkeninnredningen kler virkelig boligen. Både innredning og fargevalg går godt sammen med boligen. Innredningen har integrert platetopp med induksjon, stekeovn, kjøleskap og mikrobølgeovn. Det er montert oppvaskmaskin. Her er det mye benkeplass, oppbevaringsplass i skuffer og skap. På kjøkken er det god plass til spiseplass.

Fra kjøkken går du inn til tv- stue som har fliser på gulv og tapet på veggene. Her det plass til flere sitte grupper, fra tv stue er det trapper opp til 2. etasje. Det er også direkte inngang fra gårdsrom til tv-stue.

Stor stue med parkett på gulv og spisesal. Her er det flott peis og utgang til koselig hagestue.

Bad i 1. etasje har fliser på gulv og tapet på vegg. Badet har toalett, servant og dusjkabinett.

Romslig vaskerom med eldre kjøkken innredning. Herfra kan du ta deg videre til bod og ut til garasjen.

Loftsetasjen kan skilte med hele 3 doble soverom, i tillegg til 2 bad. Bad i flukt med soverom. Det er fliser på gulv og tapet på vegg. Det er fliser på vegg i dusjnisje. Badet har toalett, badekar, baderomsseksjon med to heldekkende vasker og dusjnisje.

Bad 2 - Det er gulvbelegg på gulv og plater med fliseimitasjon (aquatile) på vegg. Badet har toalett, baderomsseksjon med to heldekkende vasker og dusjkabinett.

Loftstue med utgang til balkong, her er det utsikt over boligområde og til sjø.

Stort oppbevaringsrom. Her er det direkte inngang 2.etasje og trapper ned til bod.

Stor garasje som tar deg rett inn til boligen. Garasjen har også loft med god plass for oppbevaring. Virkelig en praktisk og kjekk garasje!

Uteområdene på eiendommen er meget pent opparbeidede, og fremstår som lett vedlikehold. Her har selger opparbeidet gårdsrom med belegningsstein

Bruksareal per etasje

1.etasje: 192 kvm 2. etasje: 120 kvm.

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført med Isoblokker (30cm) over grunnmur. Fasader med malt murpuss. Karnapper er kledd med liggende kledning på karnapper.

Innredning på loft (hovedsoverom og baderom 1) avviker fra mottatte bygningstegninger. Rommene er godkjent ved søknad til rom for varig opphold, men er blitt endret plassering på rominndeling ved oppføring.

Loft over garasje som er en del av boligen vises ikke på plantegninger fra byggeår.

Primærrom
 1. etasje: TV-stue, stue/spisestue, kjøkken, gang, bad og vaskerom.
 2. etasje: Gang, 3 soverom, 2 bad og mellomgang.
Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 18.12.97. Med følgende anmerkninger: 1. Det monteres selvlukker på dør mellom garasje og boenhet. Kloakklufting føres over tak.

Arbeidet må være utført innen 01.03.98

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Peis med innsats i stue. Varmepumpe i tv- stue. Varmekabler i gulv i tv-stue, vaskerom, bad nede og det største badet oppe. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger flott til i et av Koperviks mest populære områder. Dette er et rolig og barnevennlig strøk, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handels-mulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til.

  Adkomst

  Åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Her er det kommuneplanen som er gjeldende.

  • kr 3 950 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 98 750,-
  • kr 110 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 060 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 293,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 652 559,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 27.04.21 og selgers Egenerklæring datert 22.04.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. jul. 2021

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 2-21-00084
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.