Kalvatrævegen 103D

Karmøy
Prisantydning

1 750 000,-

Solgt
 • BRA69㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2006
 • Omkostninger53 580,-
 • Totalpris2 204 258,-
 • Felles/mnd4 695,-

Lys og tidsriktig leilighet med sentral beliggenhet i Kopervik - Balkong med sjøutsikt - Heis i bygget!

Beskrivelse

Stilrent leilighetsbygg med praktisk planløsning på gjeldende leilighet.

Romslig og godt utnyttet kjøkken i åpen løsning. Godt med benkeplass med tilhørende skap og hyller. Kjøkkenet er tidsriktig og inneholder komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er god plass til spisegruppe og sofagruppe. Lys 3 stavs eikeparkett med store vinduer som strekker seg fra gulv til tak. Dette gir en romslig og åpen romfølelse, samtidig som det fremhever den flotte utsikten av både bebyggelse og til sjø. Utgang til koselig balkong.

Badet er helfliset og inneholder toalett, dusjhjørne og vask i seksjon med hylle og skap-plass. Varmekabler i gulv.

Flislagt vindfang med oppbevaringsmuligheter og adgang til leilighetens vaskerom. Videre er det en gang av god størrelse med varmepumpe rettet mot stue/kjøkken.

Leiligheten har to soverom med plass til dobbelseng og garderobe.

TV og internett via Altibox.

Detaljer

Leiligheten er over et plan og inneholder: Entrè, baderom, vaskerom, to soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Balkong. Utvendig bod i felles bodanlegg.

Bygningsinformasjon

Det foreligger godkjente tegninger som stemmer med dagens bruk. Vaskerom er godkjent som bod i tegningene. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Etasjeskille av betong. Vinduer med karmer av pvc. Entredøren har marmer av tre. Balkongdører av pvc. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Leilighet som er oppført i bygning med flere leiligheter. Følgende momenter har fått tilstandsgrad TG2 i tilstandsrapporten: -Utvendig: Ytterdørene er fra byggeår og har noe slitasje (entrèdøren er ny). En må forvente noe slitasje på "balkonger, terrasser og rom under balkonger". Uheldig løsning med avrenning til under rekkverk uten renne. -Innvendig: Det ble registrert noe slitasje og merker etter tidligere fuktighet på parketten. En må forvente noe misfarging og merker etter oppheng kroker. -Våtrom, vaskerom: Det er brukt gulvlister av tre. Ukjent utførelse av overgang mellom gulv og vegg. En må forvente noe misfarging og slitasje. Det er brukt gulvlister av tre. Ukjent utførelse av overgang mellom gulv og vegg. Lite fall til sluk. Ukjent utførelse av membran og tettesjikt. -Våtrom, bad: Normal slitasje. Det foreligger ikke dokumentasjon av utførelsen (overflater vegger og himling). Det er ikke anordnet fall til sluken eller opphøyet terskel ved dør. Det foreligger ikke dokumentasjon av utførselen (overflater gulv). Ukjent utførelse av membran og tettesjikt. Sanitærutstyret er fra byggeår og har normal slitasje. -Kjøkken: Kjøkkeninnredningen er fra byggeår og har normal slitasje. -Tekniske installasjoner: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkopling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Automatsikringer.

TGIU (Konstruksjoner som ikke er undersøkt: -Vaskerom: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner.

Primærrom

Leilighet Bruksareal 2. etasje: 69 kvm Primærrom 2. etasje: 69 kvm Vindfang, stue/kjøkken, vaskerom, bad, 2 soverom

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg. Terrassehus m/ 6 boenheter.

Adgang til utleie

Den enkelte sameier har full rettslig råderett over sin seksjon, med de unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger fint og rolig til i Kalvatrævegen. Et etablert og populært boligområde litt tilbaketrukket fra Kopervik sentrum, men fremdeles gangavstand og nærhet til Kopervik sine fasiliteter. Kopervik inneholder det aller meste av tilbud som, dagligvarebutikker, barnehager, restauranter og uteliv, moderne idrettsanlegg og fantastiske turmuligheter i opparbeidet lysløype i Liarlund.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse, nåværende i kommuneplanen. Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplanen.

  • kr 1 750 000,- (Prisantydning)
  • 400 678,- andel fellesgjeld pr. dato 28. jun. 2023
  • 2 150 678,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 53 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 204 258,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 4 695,- Felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, kollektiv tilknytning tv og internett via Altibox, og nedbetaling av andel fellesgjeld og renter fellesgjeld.

  Kommunale utgifter

  kr 11 248,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder her vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 574 001,- for 2021

 • Diverse

  Det er informert om at sameierne skal inn med egenkapital i forbindelse med fellesgjelden. Andel egenkapital på denne leilighet dekkes av selger.

  Privat avtale med en beboer ang. plenklipping. Trappevask fordeles mellom beboerne. Beboerne har "ansvar" for deres naturlige del av trappene.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring, det er dog krysset av feil i selgers egenoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 03.07.2023, selgers Egenerklæring datert 26.06.2023 og vedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230301
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.