Kalvatreet 25, 5565 TYSVÆR

Kalvatreet 25

Tysvær
Prisantydning

3 490 000,-

 • BRA235㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1983
 • Omkostninger98 570,-
 • Totalpris3 588 570,-

PÅMELDINGSVISNING! Betydelig oppgradert enebolig med nydelig sjøutsikt - Stor tomt (1 452 kvm)- 4 soverom

Beskrivelse

Eneboligen i Kalvatreet 25 har en nydelig utsiktbeliggenhet utover fjorden. Her er det sjøutsikt i stort sett alle retninger og de beste solforhold. Eiendommen må oppleves for korrekt inntrykk. Boligen er flott oppusset de siste 3-4 årene. Boligen har 2 lekre bad og det er lagt opp rør-i-rør ved kjøkkenet og på hovedbadet. Meget stort kjøkkenrom med rikelig benkeplass og oppbevaringsplass. Flott og tidsriktig kjøkkeninnredning og utsikten fra kjøkken slående vakker. Boligen har vaskerom/bi-inngang i forbindelse med kjøkkenet. I hovedetasjen er det stort sett nye vinduer. I stuen er det en flott murt vedovn med plass til ved som også fungerer som romdeler. I underetasjen er det rom brukt som kino i tillegg til et hobbyrom. Boligen har totalt 4 soverom og 3 stuer.

Boligen går over 3 plan og inneholder følgende rom:

 1. Etasje: Entre, gang, bad, stue, kjøkken og vaskerom.

Loftsetasje: Gang, bad og 4 soverom.

Underetasje: Gang, kjellerstue og hobbyrom.

I stuen er det en flott murt peis. Boligen er betydelig oppusset de siste årene.

Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, kombi-ovn, oppvaskmaskin. Stort og flott kjøkken med uslåelig utsikt.

Boligen har 2 nyoppussede bad. Badet i hovedetasjen har fliser på gulv, plater på vegger og dusjkabinett. Badet i overetasjen har linoliumegulv og en miks av tapetserte flater og fliser på vegger. På dette badet er det badekar.

Bruksareal per etasje

Kjeller: 82 kvm 1. etasje: 89 kvm Loft: 64 kvm

Bygningsinformasjon

Kledning av tre. Grunnmur av betong. Panner på tak. Det er registrert søknad om tilbygg i 1992 i kommunen. Dette er ikke bygget, men er likevel registrert i matrikkel som "tatt i bruk".

Primærrom

Kjeller: gang, kjellerstue og hobbyrom. 1. etasje: entre, bad, gang, kjøkken/stue og vaskerom. Loft: Gang, bad og 4 soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Det finnes ikke brukstillatelse eller ferdigattest for noen av tiltakene på eiendommen, men både boligen og tilbygget er registrert «tatt i bruk» i matrikkelen hos kommunen. Det ligger søknad om dispensasjon på hagestuen.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Lervik/Kalvatreet

  Kalvatreet er et boligfelt ved Boknafjorden med nærhet til sjøen. Det er mulighet til å leie båtplass like i området.

  Her er det fri og vakker natur, men samtidig kort avstand til Aksdal og til Haugesund via T-forbindelsen og Karmøy.

  Det er skolebussordning til Tysværvåg barne- og ungdomsskule. Bussholdeplassen ved inngangen til byggefeltet.

  I Tysværvåg er det stort idrettsanlegg med flere aktivitetstilbud.

  Boligen har meget gode solforhold og en usjenert beliggenhet. Sol fra morgen til kveld med vestbeliggende terrasse.

  Adkomst

  Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 87 250,-
  • kr 98 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 588 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 796,- pr. 2020. Det er 12 terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 584 188,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Det er søkt om dispensasjon for oppførelsen av utestuen og den mangler pt godkjenning.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 31.03.21 og selgers Egenerklæring datert 20.04.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 1-21-00120
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.