Kanalvegen 73, 4280 KARMØY

Kanalvegen 73

Karmøy
Prisantydning

800 000,-

 • BRA51㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår
 • Omkostninger31 320,-
 • Totalpris831 320,-

Eldre enebolig/fritidsbolig over 3 plan (grovkjeller) - Meget sentral beliggenhet - Kjekt uteområde!

Beskrivelse

Første etasje: Gang, stue, kjøkken og bad. Loftsetasje: To soverom. Grovkjeller.

Boligen er av eldre standard og renovering må påregnes. - Flere av boligens innvendige vegger og himling, samt kjøkken ble malt i 2021. Nytt gulv i stue 2021. - Nyere vindu i stue. - Grunnmur ble malt i 2021. - Renovering/ oppussing må påregnes.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 37 kvm Andre etasje: 14 kvm

Bygningsinformasjon

Bygningen er oppført på grunnmur av sparestein, betong og gråstein. Yttervegger i tømmer, kledd med metallplater. Saltak utført som åsetak i trekonstruksjon, tekket med metall plater. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger ikke bygningstegninger. Dette er ikke uvanlig med tanke på boligens byggeår. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Ukjent byggeår. Megler har ikke mottatt dokumentasjon som kan bekrefte boligens byggeår.

Primærrom

Første etasje: Gang, kjøkken, stue, wc og dusjrom. Andre etasje: To soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget sentral beliggenhet i Norges sommerby Skudeneshavn. Friområde med lekeplass og balløkke like ved boligen. Gangavstand til bl.a barnehage, barne- og ungdomsskole, golfbane, idrettsanlegg, badeplass, flotte turområder og sentrum.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse, kjørevei samt gang/ sykkelvei.

  • kr 800 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 20 000,-
  • kr 31 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 831 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 8 755,- pr. 2018. Kommunale avgifter gjelder her avløp, feiing, renovasjon slam og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 286 337,- for 2017 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne.

  I følge tidligere eier har det vært/er problemer med vannrørene i boligen.

  Eiendommen selges som den står, uten videre utvask/ utrydding. Alt av møbler og inventar medfølger handelen.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Kun eid boligen siden januar 2021. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Det ble i januar oppdaget vann/ lekkasje ved pipe i andre etasje. Dette var etter krevende værforhold. Det er usikkert hvor vannet kom fra, og det er ikke utført tiltak mot dette. Selger har ikke sett noe til vanninntrenging i etterkant.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 22.03.2021, selgers Egenerklæring datert 19.03.2021 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 26. mar. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00062
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.