Karmsundgata 10 K, 5529 HAUGESUND

Karmsundgata 10 K

Haugesund
Prisantydning

1 290 000,-

 • BRA65㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1954
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris1 723 528,-
 • Felles/mnd3 679,-

PÅMELDINGSVISNING! Flott leilighet med sentral beliggenhet- Bad fra 2014 - Kjøkken fra 2012- Solrik balkong- Boder

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: 1. etasje: Gang, bad, stue, kjøkken, soverom x 2 stk. I tillegg kommer soverom på loft og bod. I kjeller er bod på 2 kvm. + felles arealer

Flott andelsleilighet med sentral og sentrumsnær beliggenhet.

Lys, pen og romslig stue. I stuen er det parkett på gulv, malte overflater i lyse farger, vedovn, og utgang til overbygget terrasse. Tøff kontrastvegg i grå tone. Solrik beliggenhet på terrasse.

Lekkert kjøkken fra 2012. Kjøkkenet har hvite fronter på innredning, masser av skap og benkeplass, integrerte hvitevarer, og godt med naturlig lys fra vindu.

Flott bad fra 2014. Badet har plater på vegg, fliser på gulv, dusjnisje, varme i gulv, og spotter i tak. Pen innredning med både underskap, og overskap med speilfront.

Leiligheten har to romslige soverom. Begge med parkettgulv, og malte overflater. God med oppbevaring i stedbygd garderobe på hovedsoverom.

Leiligheten har god med lagringsplass i bod både i kjeller og på loft. På loftet har man også et stort disponibelt rom, som kan fungere bra som feks hjemmekontor eller spillerom.

Felles vaskerom i kjeller.

Detaljer
 • Pen andelsleilighet med sentral beliggenhet
 • Gang og sykkelavstand til det aller meste
 • Leiligheten har 2 romslige soverom med pene overflater
 • Romslig stue med utgang til solrik balkong
 • Pent kjøkken fra 2012
 • Lekkert bad fra 2014
 • Stort disponibelt rom på loft
 • Store oppbevaringsmuligheter i flere boder på loft og kjeller

Velkommen på visning i Karmsundgata 10 K!

Bruksareal per etasje

65 kvm.

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med panner og det er doble vinduer.

Primærrom
 1. etasje: Gang, bad, stue, kjøkken, soverom x 2 stk.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 22.12.1954

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Karmsundgata 10 K ligger i et attraktivt område med korte avstander til alt av hva man til daglig vil ha behov for. Her kan man spasere ned til Haugesund sentrum. Like i nærheten finner man blant annet barnehager, skoler og butikker.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Ligger i område regulert til boligformål iht RL744D - Søndre bydel II og III. Bestemmelser og reguleringsplan som også viser regulering av Karmsundgata kan fås hos megler.

  • kr 1 290 000,- (Prisantydning)
  • 424 271,- andel fellesgjeld pr. dato 4. okt. 2021
  • 1 714 271,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 723 528,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 679,- Kommunale avgifter, renovasjon, husforsikring, renter/avdrag andel fellesgjeld, forretningsførsel. Kollektivt tilknyttet Altibox. Trappevask og plenklipp utføres på dugnad.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at BATE har publisert oppdraget for medlemmene.

  Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres BATE innen fristen.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Ny eier skal godkjennes av borettslaget og kjøper bærer ansvaret for at han blir styregodkjent. Skulle kjøper mot formodning ikke oppnå dette, vil selger være skadesløs og vil utstede blancoskjøte til kjøper mot oppgjør som planlagt. Kjøper forplikter seg til å avhende eiendommen på nytt for egen regning og risiko.

  Konferer megler ang. regler for dyrehold(krever styregodkjenning).

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond i Klare finans.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 12137794371, Dnb Nor Bank ASA Serielån, 4 terminer per år. Rentesats per 04.10.2021: 1.7% pa. Antall terminer til innfrielse: 129 Saldo per 04.10.2021: 18 942 860 Andel av saldo: 424 271 Første termin/første avdrag: 01.07.2019 ( siste termin 01.01.2054 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 22.09.21 og selgers Egenerklæring datert 29.09.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 19. okt. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00236
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.