Karmsundgata 248, 5525 HAUGESUND

Karmsundgata 248

Haugesund
Prisantydning

2 850 000,-

 • BRA124㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår1952
 • Omkostninger79 570,-
 • Totalpris2 929 570,-
 • Felles/mnd500,-

Stilig og urban leilighet over to etasjer - God standard - Flott utsikt utover Haugesund sentrum - 3 soverom!

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 2. etasje: Gang/stue, bad og soverom x 3 stk. 3. etasje: Stue/kjøkken.

Rålekker og urban leilighet over to etasjer sentralt i Haugesund. Her har man alt man har behov for, like i nærheten.

Boligen er betydelig renovert og oppgradert både utvendig og innvendig i 2013. Fremstår i dag som moderne, med god standard.

Leiligheten har hele 3 soverom, hvor av hovedsoverom har egen walk-in-garderobe.

Romslig bad med opplegg for vaskemaskin, fliser på gulv og vegg, samt dusjnisje.

Parkett på de fleste gulv.

Malte overflater i tidsriktige og stilige farger.

God med oppbevaringsplass i bod i leiligheten og kjeller.

Detaljer
 • Betydelig modernisert/renovert leilighet over to etasjer
 • Renovert utvendig og innvendig i 2013
 • Urban og tøff leilighet
 • God standard
 • 3 soverom
 • Stor stue med mye lys og flott utsikt
 • Åpen løsning til stilig kjøkken
 • Vedfyr i stue
 • Nydelig utsikt over Haugesund
 • Svært sentrumsnært, gangavstand til det aller meste
 • Godt med oppbevaringsplass
 • Parkering

Velkommen på visning i Karmsundgata 248 !

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 66 kvm.
 2. etasje: 58 kvm.
Bygningsinformasjon

Kommunen har gitt ferdigattest i 2007 for bruksendring til 3 boenheter. i 2013 ble det søkt om fasadeendring(gjennomført) endring av innredning på loft(gjennomført) samt innredning av kjeller(ikke gjennomført). Søknad på er godkjent, men det er ikke gitt ferdigattest på dette. Seksjon 3 fremstår i dag slik som godkjent i søknad 2013

Primærrom

2.etasje: Gang/stue, bad og soverom x 3 stk. 3.etasje: Stue/kjøkken

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 28.11.1952. Tilbygg bolighus datert 09.10.95 og bruksendring til 3 boenheter 04.05.07.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger svært sentrumsnært Haugesund. Korte avstander til alt av hva man til daglig vil ha behov for, hvor en blant annet har skoler, barnehage, handelstilbud, alt av hva Haugesund Sentrum har å by på, i tillegg til fantastiske frilufts- og turmuligheter i Djupadalen.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. 176 kvm av tomten er regulert til Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur.

  • kr 2 850 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 71 250,-
  • kr 79 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 929 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 500,- pr. mnd. som er omtrentlig. I følge selger er det ikke noe organisert sameie. Kun forsikring som betales og deles mellom seksjonene.

  Kommunale utgifter

  kr 6 152,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Selger opplyser at det er observert skjeggkre i naboenhet i sameiet. Skjeggkre kan spre seg mellom leiligheter. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Det finnes tiltak som kan redusere antall skjeggkre betydelig. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Våtroms rapport datert 03.12.20 og selgers Egenerklæring datert 10.12.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. jan. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00227
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse