Karmsundgata 294

Haugesund
Prisantydning

1 050 000,-

Solgt
 • BRA77㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1946
 • Omkostninger11 033,-
 • Totalpris1 061 034,-
 • Felles/mnd2 970,-

Haugesund - 2(3)-roms leilighet med solrik balkong. Gjesterom på loft. Sentral beliggenhet

Detaljer

Lys og praktisk 2(3) roms leilighet i høy og usjenert 1. etasje. Leiligheten består av entre med garderobeplass. Bad/wc med nytt dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Servantskap. Pent og velholdt kjøkken med god skap og benkeplass. Spiseplass. Stort soverom med garderobe. Romslig stue med flott peisovn og utgang til balkong. Mulighet til å ta del av stuen til å lage ekstra soverom. Det er i tillegg et soverom og bod på loft, samt kjellerboder.

Bygningsinformasjon

Bygningen er trolig oppført på grunnmur i plasstøpt betong, veggkonstruksjon i teglstein, saltakskonstruksjon av tre tekket med teglpanner. Takstmann har i sin rapport anmerket med TG3 (store eller alvorlige avvik) Elektrisk anlegg. TG2 (avvik som kan kreve tiltak) har han gitt på bl.a. utvendig dør, bad og kjøkken. Se for øvrig vedlagte rapport.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Peisovn i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet med gangavstand til butikker, idrettsanlegg, sentrum og flotte turområder.

  Adkomst

  Følg Karmsundgaten nordover forbi Lotheparken. Nr. 294 ligger på venstre side av gaten.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 050 000,- (Prisantydning)
  • 1,- andel fellesgjeld pr. dato 23. nov. 2022
  • 1 050 001,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-.
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-.
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-.
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-.
  • Utlysing forkjøpsrett kr. 3 823,-
  • kr 11 033,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 061 034,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 2 970,- Felleskostnaden betjener bredbånd, kabel-tv, kommunale avgifter, renovasjon, forsikring av bygningsmassen, forretningsførsel og evt. noe vedlikehold. Se ellers side 8 for mer info om mulig økning i felleskostnader.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger selgers Egenerklæring datert 23.11.22 og tilstandsrapport datert 22.11.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 2. des. 2022

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 02220022
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.